DPS 15.02.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Fiu, fiu, kochany, nie gadaj, że taki zwykły bal to był, na zwykłe takie persony nie chadzają. Widzę, awans społeczny zaliczasz, czy jak. Ta Pani obok - Żonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Depsia, Dzieki, wyprobuje Wydaje sie prosty i sensowny. Jak jeszcze te placki beda w miare elastyczne, to juz szczyt mych marzen o Tortilli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No to cieszę się bardzo, że pasuje przepis. Śzieżne, białe i zimowe dzień dobry mówię! U nas ślicznie - zima jak się patrzy, aż miło spojrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.02.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 cześć DPS czy my u Ciebie teraz gotujemy? dobrego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 www.gotujmy.pl napisane "tortilla" to ja juz nic nie rozumiem Gosia znalazłam przepis na gofry tam, znaczy w kwestii smaku Ale kompletnie nei wiem ile to jest 160g mąki Ja nie mam wagi Ile to na szklanki?? wiesz?? ... no http://www.chefpaul.net/info.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 DePeSzko[/b] - ja tu czegoś nie rozumiem ... z jednej strony chcesz "coś zrzucić" ... a z drugiej ... pieczesz i gotujesz różne smakołyki, które nie tylko nas kuszą .... ale i Ciebie na pewno też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Przyszłam Z Gagatkami się spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witanko!A tu ciągle pichcą! Depsia, przestań się odchudzać, to może o czymś innym też się tu zacznie rozmawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No źreć nie mogę, to chociaż sobie pogadam, nie? Poza tym, jak upiekę albo coś, to się chociaż nawącham i zaraz mi lepiej, zapachem się najem trochę. Jedzenie i pichcenie to świetny temat, a nie tylko na narty i na narty! Bo ja nie umiem hamować na nartach. A w ogóle to Gosi Anbudowej wina, przynosi takie różne dobre rzeczy, to o czym potem mamy gadać? Możemy o Nefce, jutro ma sterylkę, mam nadzieję, że pójdzie wszystko OK i że nie zamiauczy nas na śmierć nie pijąc i nie jedząc od rana do poobiedniej pory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 To musisz wszystko pochować, bo znajdzie bestia cokolwiek i zje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 a ja pomyliłem Nefkę z Neferką ... ... i już poszło w Jej komentach ... dupa blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 hłe hłe hufnalek..tos se Pan narobieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 www.gotujmy.pl napisane "tortilla" to ja juz nic nie rozumiem Gosia znalazłam przepis na gofry tam, znaczy w kwestii smaku Ale kompletnie nei wiem ile to jest 160g mąki Ja nie mam wagi Ile to na szklanki?? wiesz?? ... no http://www.chefpaul.net/info.html dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.02.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 hłe hłe hufnalek..tos se Pan narobieł no co ty ... jak widać powyżej ... gofry są ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witanko! A tu ciągle pichcą! Depsia, przestań się odchudzać, to może o czymś innym też się tu zacznie rozmawiać! Świuęte słowa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witanko! A tu ciągle pichcą! Depsia, przestań się odchudzać, to może o czymś innym też się tu zacznie rozmawiać! Świuęte słowa!!!! Zawsze mozna nie odzywać się, jak komuś temat nie pasuje. Gwoździku, no toś walnął gafę!!! Już nie pamiętasz, że moja kotka to Nefer ma na imię? Trudno, będziesz się tłumaczył. U nas dzisiaj cudnie - słońce, mróz, śnieg - jak w bajce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witanko! A tu ciągle pichcą! Depsia, przestań się odchudzać, to może o czymś innym też się tu zacznie rozmawiać! Świuęte słowa!!!! Zawsze mozna nie odzywać się, jak komuś temat nie pasuje. No co Ty, przeca ja nie wytrzymam w nieodzywaniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 U nas tez dzis bajkowo, tyle ze pola a nie las, wiec inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.02.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Depsia, i jak tam rozpusta transferowa? Malo Cie cos tutaj widac, wiec chyba jeszcze nie przywyklas, co? BTW tortille wyszly calkiem, calkiem ... z tym, ze w wiekszosci uzylam maki kukurydzianej Do srodka zawinelam przesmazona, mielona wolowine ktora skusila mnie napisem "tylko 3% tluszczu", pomidory z puszki, cebulke i przyprawy ... Lekka pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ambercia - ja chyba wiem, czemu tylko 3%. Tam pewnie więcej wody udało się wpakować, więc mniej tłuszczu jest. Jak wyszły, to i bardzo dobrze. Fakt, jeszcze nie przywykłam do takiej zmiany, poza tym - są inne miejsca w necie. Jakoś polistroniczna w necie jestem. Ale najwierniejsza to jednej stronce jestem. I to nie jest Murator. Idę powklejać sobie zimę piękną do dziennika, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts