DPS 17.02.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witanko! A tu ciągle pichcą! Depsia, przestań się odchudzać, to może o czymś innym też się tu zacznie rozmawiać! Świuęte słowa!!!! Zawsze mozna nie odzywać się, jak komuś temat nie pasuje. No co Ty, przeca ja nie wytrzymam w nieodzywaniu się To gupotów nie gadaj! No jaki może być dla głodnego bardziej pasjonujący temat niż jedzonko, no jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.02.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ładną zimę tam masz ... a Chef widzę udostępnił Ci miejsca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Przepiekna zima. Ostatnio taka zime widzialam za mojej mlodosci, tam w ojczyznie. No i tesknota mnie wziela. I za mlodoscia i za ojczyzna. No nic, Warszawa tez jest piekna. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Depsiu, pieknie tam u Was Nie ma to jak zdjęcia w słońcu . A wyciąg jakiś mata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 maja .........wyciag .....alkoholowy , tzw.nalewka pieknie tam u was depeesia u nas niestety tez sniegu pelno wczoraj wyciagnelam sie jak dluga na srodku ulicy glupia stara baba nie moze sie oduczyc slizgania na butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witanko! A tu ciągle pichcą! Depsia, przestań się odchudzać, to może o czymś innym też się tu zacznie rozmawiać! Świuęte słowa!!!! Zawsze mozna nie odzywać się, jak komuś temat nie pasuje. No co Ty, przeca ja nie wytrzymam w nieodzywaniu się To gupotów nie gadaj! No jaki może być dla głodnego bardziej pasjonujący temat niż jedzonko, no jaki? Nooo, to tak jak dla niepalącego fajury Przepiękna ta zima!!!!!! Prawie jak w Alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam Depesiu i wszystkich gości Właśnie puściłam pierwszy w życiu przelew.................dla Maćka Przepraszam, że tak długo to trwało i że tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ha, na Chefa to ja zawsze mogę liczyć, Gwoździku. W końcu to mój Przyjaciel. Lubiem, jak dzwoni do mnie zez tej Florydy. Cieszę się, że Wam się też podoba, bo mnie bardzo. Latem często sobie myślę: "A na cholerę mi Prowansja!" Dzisiaj pomyślałam; "A na cholerę mi te Alpy!" Frosia, jakeś się slizgała jak dzieciak na butach, to czasem się i zająca złapie! Mam nadzieję, że nie otłukłaś tyłka zbyt mocno - musiało to zabawnie wyglądać! Zeljko, jeszcze tam pojedziesz, w te Twoje piękne strony, na pewno! A Warszawa... Bleeee, nie znoszę Warszawy, jest szara, tłoczna, bezładna, przytłaczająca, hałaśliwa, niewychowana... długo mogę jeszcze wyliczać. Sama ostatnio myślałam, że chciałabym Chorwację zobaczyć, bo tak tam pięknie, a przecież niedaleczko... Zosiu, jak kiedy znajdziesz chwilkę czasu to i Ciebie zapraszam, obejrzysz, pokrytykujesz do woli i w ogóle, fajnie będzie! Ania - no coś Ty, ja Ci, kochana bardzo, bardzo nisko się kłaniam i bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za ten gest - cieszę się, że mogłaś wypróbować przy okazji swoje konto internetowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ne ma problema I nie kłaniaj się tak nisko co by Ci kręgosłup nie wysiadł Ja nie zrobiłam tego dla pochwał dziekczynnych ino tak z dobrego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dzień doberek przylazłam powiedzieć no dalej głodna http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/pains_aux_raisins/files/page275_2.jpg Twojne lepsze ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 maja .........wyciag .....alkoholowy , tzw.nalewka glupia stara baba nie moze sie oduczyc slizgania na butach froschka kocham Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A Warszawa... Bleeee, nie znoszę Warszawy, jest szara, tłoczna, bezładna, przytłaczająca, hałaśliwa, niewychowana... długo mogę jeszcze wyliczać. No jak ja juz stamtad sie wyprowadzilam, to duzo sie zmienilo. A jakbys sie wybierala do moich to daj znac koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Widziałem zimę w dzienniczku i powiem jedno...........CUDOWNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dzisiaj znowu jeszcze dopadało śniegu. Tak się cieszę, że Synek młodszy ma fajną pogodę na ferie! Dzisiaj chyba kulig robić będziem. Nefcia nam zdrowieje, Misiek o nią dba bardzo, więc wszystko jest dobrze u nas. Aniu, kochana, ja wiem, ale to miło, że zechciałaś pomóc i przecież trzeba podziękować, prawda? Jutro we wsi Tłusty Czwartek robic będziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Teraz to się wkurzyłam. http://forum.muratordom.pl/post3110104.htm#3110104 Idę chyba zgłosić wniosek o bana dla tej lumpiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witanko! Dziecka na skutek przesytu nartowaniem zarządziły dzisiaj basen. No to będzie basen. A zima nie odpuszcza i nadal sypie gęsto śniegiem!Pięknie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ... Lubiem, jak dzwoni do mnie zez tej Florydy. ... ... no to dryndnę http://www.chefpaul.net/smiles/telefon.gif (jak już u Cie słonko zajdzie, ... na telefon Babci) buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Depsia ja Cie bardzo prosze. Nie chce banowac lumpa. Jesli Ja kiedykolwiek zbanuja to niech nie bedzie to z mojego powodu. Mi bardziej zalezy na tym aby Ja nie zbanowali, bo wtedy wiem kogo mi nie wolno za plecy puscic, a tak co, sklonuje sie i znowu bede dla Niej otwarta ( nie wiedzac o tym, ze to Ona) i nie daj Boze gdzies do niej cos zagadam w nadziei, ze pogadamy. Oj, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Agduś - no wreszcie wróciliście! Pawełku - dzwoń, dzwoń, bom wieści ciekawa okrutnie! Zeljko - bardzo zręcznie to wymysliłaś, ale nie mozna przejść nad takim zachowaniem do porządku dziennego. Poza tym, moja droga - jeśli ban to przecież nie z Twojego powodu, tylko z powodu jej własnego zachowania, prawda? Ja nie jestem taka dobra jak Ty. Ja bym... Nawet nie powiem, co ja bym, bo nie uwierzysz, jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 depeesia zajrzyj do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts