Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Witanko!

A tu ciągle pichcą! Depsia, przestań się odchudzać, to może o czymś innym też się tu zacznie rozmawiać!

Świuęte słowa!!!!

Zawsze mozna nie odzywać się, jak komuś temat nie pasuje. :-?

No co Ty, przeca ja nie wytrzymam w nieodzywaniu się :-? :roll: :wink: :D

To gupotów nie gadaj! :p :lol:

No jaki może być dla głodnego bardziej pasjonujący temat niż jedzonko, no jaki? :p :p :p

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko!

A tu ciągle pichcą! Depsia, przestań się odchudzać, to może o czymś innym też się tu zacznie rozmawiać!

Świuęte słowa!!!!

Zawsze mozna nie odzywać się, jak komuś temat nie pasuje. :-?

No co Ty, przeca ja nie wytrzymam w nieodzywaniu się :-? :roll: :wink: :D

To gupotów nie gadaj! :p :lol:

No jaki może być dla głodnego bardziej pasjonujący temat niż jedzonko, no jaki? :p :p :p

Nooo, to tak jak dla niepalącego fajury :wink:

Przepiękna ta zima!!!!!! Prawie jak w Alpach :wink:

Ha, na Chefa to ja zawsze mogę liczyć, Gwoździku. 8) :D

W końcu to mój Przyjaciel. :p

Lubiem, jak dzwoni do mnie zez tej Florydy. :oops: 8) :D

Cieszę się, że Wam się też podoba, bo mnie bardzo. :D

Latem często sobie myślę: "A na cholerę mi Prowansja!" :lol:

Dzisiaj pomyślałam; "A na cholerę mi te Alpy!" 8) :lol:

Frosia, jakeś się slizgała jak dzieciak na butach, to czasem się i zająca złapie! :lol: Mam nadzieję, że nie otłukłaś tyłka zbyt mocno - musiało to zabawnie wyglądać! :lol:

Zeljko, jeszcze tam pojedziesz, w te Twoje piękne strony, na pewno! :D A Warszawa... Bleeee, nie znoszę Warszawy, jest szara, tłoczna, bezładna, przytłaczająca, hałaśliwa, niewychowana... długo mogę jeszcze wyliczać. :-?

Sama ostatnio myślałam, że chciałabym Chorwację zobaczyć, bo tak tam pięknie, a przecież niedaleczko... :wink: :D

Zosiu, jak kiedy znajdziesz chwilkę czasu to i Ciebie zapraszam, obejrzysz, pokrytykujesz do woli i w ogóle, fajnie będzie! :D

Ania - no coś Ty, ja Ci, kochana bardzo, bardzo nisko się kłaniam i bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za ten gest - cieszę się, że mogłaś wypróbować przy okazji swoje konto internetowe! :D

A Warszawa... Bleeee, nie znoszę Warszawy, jest szara, tłoczna, bezładna, przytłaczająca, hałaśliwa, niewychowana... długo mogę jeszcze wyliczać. :-?

No jak ja juz stamtad sie wyprowadzilam, to duzo sie zmienilo. :roll: :lol: :wink:

A jakbys sie wybierala do moich to daj znac koniecznie. :p

Dzisiaj znowu jeszcze dopadało śniegu. :D

Tak się cieszę, że Synek młodszy ma fajną pogodę na ferie! 8)

Dzisiaj chyba kulig robić będziem. :D

Nefcia nam zdrowieje, Misiek o nią dba bardzo, więc wszystko jest dobrze u nas. :D

Aniu, kochana, ja wiem, ale to miło, że zechciałaś pomóc i przecież trzeba podziękować, prawda? :wink: :D

Jutro we wsi Tłusty Czwartek robic będziem. :D

Depsia ja Cie bardzo prosze. Nie chce banowac lumpa. Jesli Ja kiedykolwiek zbanuja :lol: to niech nie bedzie to z mojego powodu. Mi bardziej zalezy na tym aby Ja nie zbanowali, bo wtedy wiem kogo mi nie wolno za plecy puscic, a tak co, sklonuje sie i znowu bede dla Niej otwarta ( nie wiedzac o tym, ze to Ona) i nie daj Boze gdzies do niej cos zagadam w nadziei, ze pogadamy. Oj, nie. :lol:

Agduś - no wreszcie wróciliście! :D

Pawełku - dzwoń, dzwoń, bom wieści ciekawa okrutnie! :oops: :D

Zeljko - bardzo zręcznie to wymysliłaś, ale nie mozna przejść nad takim zachowaniem do porządku dziennego. Poza tym, moja droga - jeśli ban to przecież nie z Twojego powodu, tylko z powodu jej własnego zachowania, prawda? :evil:

Ja nie jestem taka dobra jak Ty. Ja bym... :evil:

Nawet nie powiem, co ja bym, bo nie uwierzysz, jak zwykle. :p