jamles 18.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 depeesia zajrzyj do mnie strach zaglądać, przepis na samobójstwo tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jamles nawet nie wiesz jak cie rosumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.02.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a jak tam wejść chłopy ???? (może trzeba z kimś porozmawiać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 gwozdzikw tych czasach to wcale nie jest takie pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 No co Wy, chłopy, gadacie, przeciez żarcie jak marzenie! Frosia, dziekuję Ci ogromnie - na pewno zastosuję po nabyciu stosownych produktów drogą kupna. Z tymi zakupami w DE to nie wiem, teraz kurs taki, że po prostu masakra, wszystko w DE stało się dla nas droższe o 1/3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 No co Wy, chłopy, gadacie, przeciez żarcie jak marzenie! na samym jogurcie to na sraczka idzie zapaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a Te cały czas o żarciu to już lekka choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wracając do żarcia .... dwa princepola xx właśnie skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jo warkem red ....i starczy na sniadanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jamles nawet nie wiesz jak cie rosumiem... zdrajcy !!! tu mnie obgaduja nie narzekac mi tutaj co niektorzy gorsze rzeczy jedza w domach i to bez zadnych diet jak zagladam Niemkom w gary , lodowki i wozki w sklepach , to od samego patrzenia mozna sraczki dostac ja bedac na wsi u mojej cioci calymi dniami kroje i pije kwasne mleko i nic wiecej do szczescia mi nie trzeba (no chyba ze mleko, takie prosto spod krowy , jak se sama udoje ) ludzie calymi latami tak sie odzywiali i zdrowsi, i szczuplejsi byli niz my wszyscy teraz do kupy wzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 czamu my momy być do kupy wziynci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 .... (no chyba ze mleko, takie prosto spod krowy , jak se sama udoje ) froszka .... mam nadzieję, że nie jesteś blondynką ...bo wiesz jak ona zginęła pijąc mleko ??? ....krowa usiadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nabuzowana dzisiaj jestem od rana, więc cos powiem. Jak komu nie pasuje temat rozmowy to przecież może nie czytać. Co Wy wszyscy jakiś problem macie, że o żarciu gadam? Chyba mogę gadać o czym chcę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nabuzowana dzisiaj jestem od rana, więc cos powiem. Jak komu nie pasuje temat rozmowy to przecież może nie czytać. Co Wy wszyscy jakiś problem macie, że o żarciu gadam? Chyba mogę gadać o czym chcę, co? ... cichaj ... nie piskaj ... lufkę se walnij dla spokojności ... mnie tam o żarciu pasuje buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 To ja uciekam, skoro Depsia bije! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.02.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 froschka, jak u Ciebie o czyms zdrowym to i moze ja bym zajrzala? A jesli juz przy kubkach smakowych jestesmy, to jutro tlusty czwartek Pytam mojego przymilnie "jakie plany?" A On mi na to " noooo na poczatku pojdziemy na silownie, potem sauna i ... czekolada ... znaczy sie masaz z czekolada" Se pojem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.02.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nabuzowana dzisiaj jestem od rana, więc cos powiem. Jak komu nie pasuje temat rozmowy to przecież może nie czytać. ...a właśnie, że czytać będę ...i się wcale nie boję Twoich PS. Chef ma rację ... walnij sobie lufę ... to się "odbuzujesz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Żeby to chociaż. Ponoć na diecie nie wolno. Eeee, idę się napić. Dobrze, że Paweł zadzwonił, to już mi trochę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 froschka, jak u Ciebie o czyms zdrowym to i moze ja bym zajrzala? A jesli juz przy kubkach smakowych jestesmy, to jutro tlusty czwartek Pytam mojego przymilnie "jakie plany?" A On mi na to " noooo na poczatku pojdziemy na silownie, potem sauna i ... czekolada ... znaczy sie masaz z czekolada" Se pojem, nie? Ambercia, no u Frosi to taki jadłospis, że po prostu mucha nie siada! I wiecie co? Przyrzekam, że postaram się z całych sił ignorować lumpa, chociaż sami wiecie, że człowiek nie wszystko zdzierży. Mam nadzieję, że i Wy nie znizycie się do rozmowy z tą osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 depes to snadziejom ni mo nic wspolnygo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts