Gwoździk 18.02.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ni mo , ni mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 czamu my momy być do kupy wziynci a tak mi sie napisalo , bo sie spieszylam na zakupy gwozdzik , wiem, ze to starszne co napisze, ale......jestem blondyna farbowana co prawda , ale .... mnie tam nigdy nie siadla ,ale ogonem nie raz , nie dwa oberwalam ....potem sie wycwanilam i przywiazywalam go jej do nogi naczylam sie doic krowy majac 15 lat , kiedy chcialam pomoc mojej ciezarnej wowczas cioci 3 krowki rano i wieczorem ....prawdziwa przygoda wakacyjna dla mieszczucha depeesia o jedzeniu pogadac wpadaj do mnie , jak wszyscy tutaj tacy drazliwi z LP nigdy nie gadalam i nie mam zamiaru .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.02.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 , wiem, ze to straszne co napisze, ale......jestem blondyna ...i co w tym strasznego ???? naczylam sie doic krowy majac 15 lat , kiedy chcialam pomoc mojej ciezarnej wowczas cioci 3 krowki rano i wieczorem ....prawdziwa przygoda wakacyjna dla mieszczucha ...ja też wakacyjnie doiłem krowy (chociaż nigdy blondynką nie byłem i nie będę ) ...a jako mieszczuch zawsze lubiłem wyjazdy na wieś ... ... i tak mi zostało ...czego najlepszym przykładem jest zakup Gwoździkowej ... PS. Jak kupię krowę, to już wiem kogo zaproszę na dojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.02.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 PS. Jak kupię krowę, to już wiem kogo zaproszę na dojenie Żeby była jasność .... dojona będzie krowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 PS. Jak kupię krowę, to już wiem kogo zaproszę na dojenie Żeby była jasność .... dojona będzie krowa trzymam cie za slowo ........eeee tam dla faceta taka czynnosc jak dojenie to pikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 PS. Jak kupię krowę, to już wiem kogo zaproszę na dojenie Żeby była jasność .... dojona będzie krowa No nie mogę... Monitor oplułam, no... Gwoździk, aleś mnie na wieczór ugotował tym tekstem, no nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 cieszę się, że poprawiłem Ci humor ...a nie tylko marudzę i marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 No - ja ostatnio też jakaś marudna chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Depsia, za rada pognalam do smakowitego ale light watku Przeczytalam, ze Ci stoi ... i to juz od trzech tygodni, tak? Sluchaj, a moze pokusisz sie o "dzienniczek przedsiewziecia", co? Moj dietetyk w klubie mowi, ze czesto stoi bo zapominamy, ze podgryzamy Albo, ze to co jemy mimo, ze takie niewinne to jednak mocno winne jest Tak tylko podpowiadam, bo przy diecie redukcyjnej i normalnej aktywnosci, troche to dziwne Niezmiennie trzymam kciuki i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Przyszłam powiedzieć, że możecie sobie o tym żarciu gadać ile chcecie Taka jestem miła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A co to za smakowity light watek? Jest jakas akcja odchudzania sie?? Bo ja tez musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 19.02.2009 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ooojej, ale sie ubawilam czytajac wasze "perypetie" jedzonkowe Moj wieczor sie zmienil bo przez dzien caly mialam bol glowy, i dobrze, bo inaczej moj glosny smiech rozwalil by mi czaszke. Ja wole pojsc poplywac niz wyciskac z siebie poty, taurus by mnie na silownie nie zaciagnal ale nie o tym chce pisac kochane babeczki, mam fajowy przepisik na faworki, aaa nie to sie zwie chrust? Mialam dzis piec ze znajoma noo ale bylam niedyspozycyjna i odlozone do kiedys tam, ale mam nadzieje, ze ktoras z was wybrobuje, polecam bo warto aaa jakie kruche az sie same w ustach hmmm... rozplywaja Chrust piwny 3 zoltka wbic do szklanki, tyle ile zoltek wlac piwa, wymieszac i dodawac make az ciasto bedzie gotowe do formowania. Wyrobione ciasto odstawic do lodowki na 30 min. Nastepnie rozwalkowac, uformowac chruscik i smazyc na jak mowi znajoma na SZmalcu. Pobielic cukrem pudrem i smacznego! Proporcje zoltka i piwa mozna zmieniac wedle uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No masz... Przepis fajny, dziekuję, tylko, że zrobić mogę, a jeść nie mogę. Wczoraj moim chleb piekłam. Jak mi pachniało, to nawet chyba nie muszę mówić, nie? A dzisiaj we wsi tłusty czwartek, nie mogę nie iść, bo pomyślą, że się wynoszę. Nie wiem, czy zdzierżę - zakładam, że zjem może nawet i 2 pączki. Ambercia, hm... Nie wiem, jeżeli uznać, że 1 kabanos może być przeszkodą... Wczoraj zjadłam. Bo jak zupełnie odstawię zupy i smażone to już w ogóle nie będę miała normalnego jedzenia. Liczę na to, że dieta wg Frosi pomoże, niech się tylko na zakupy wybiorę. Dobra, dośc o tym. U nas dzisiaj śnieg już nie padał, więc odśnieżać nie trzeba. Nefka bardzo ładnie zdrowieje, już biega i przewraca się z Miśkiem po podłodze. Ostatnio przyszły do nas książki wydane przez Urząd Marszałkowski o smakach województwa lubuskiego. Mnóstwo przepisów z pięknymi zdjęciami. Większość z nich wzięta z foldera, który osobiście opracowywałam. Mój przepis też tam jest, z pięknymi zdjęciami słoiczków. Fotografik przyjeżdżał je robić ze samej Bydgoszczy! No i dumna bardzo jestem, że mój pomysł sprzed 2 lat, żeby oprzeć promocję na smacznym jedzeniu (kuffa, znów o jedzeniu ) tak się przyjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 to jo sie teroz zjem .... grapefruita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A gdzie to mozna kupic ? Ja kce te przepisy i zdjecia Depsi sloikow. U nas dzis wciaz pada. Maz juz odsniezal a widze, ze zanim nauczycielka przyjedzie to ja bede musiala. Psia krew. No sproboje chociaz miotla pomachac, to mi jakos najbardziej lezy. A zeby nie bylo, ze ja w Warszawie mieszkam, tej co wczoraj Depsia opisala To powiem, ze dzis cos widzialam na polu. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_6.jpg przyniosłam pączki bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Mnóstwo przepisów z pięknymi zdjęciami. Większość z nich wzięta z foldera, który osobiście opracowywałam. Mój przepis też tam jest, z pięknymi zdjęciami słoiczków. Fotografik przyjeżdżał je robić ze samej Bydgoszczy! No i dumna bardzo jestem, że mój pomysł sprzed 2 lat, żeby oprzeć promocję na smacznym jedzeniu (kuffa, znów o jedzeniu ) tak się przyjął. Gratulacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.02.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Depsia, GRATULACJE!!!! Ja juz duzo wczesniej wiedzialam, ze to Twoje pyszne gotowanie medialne w koncu bedzie Zrob moze jakis skan tej strony z Twoimi sloiczkami? Bo my tu puchniemy z dumy, ze Cie znamy Usciski dla koteczki! Niech szybko dochodzi do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.02.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 witaj Depesiu dzieki za odwiedziny.. teraz z herbatka zagladam na chwilke przelotem.. faworki zostawiam na stole.. http://bi.gazeta.pl/im/9/3175/z3175709X.jpg mam jakies awizo?..tylko mi czasu brak buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nooo, Ambercia, póki co, to ja puchnę z dumy, że znam właścicielkę Majuta, w końcu gwiazdy filmowej. A z książką to było tak, że najpierw wymysliłam folder promujący nasze gospodarstwa - chciałam, żeby nie był wyrzucany, jak setki innych, tylko żeby zawsze się przydawał, więc poprosiłam każdą gospodynię o podanie jakiegoś pysznego przepisu na stronie poświęconej jej gospodarstwu. A okładka wygląda tak: http://wmwampol.com/DpS/wp-content/uploads/2009/02/okladka-informator.jpg No i okazało się, że z tymi przepisami to był strzał w dziesiątkę - ludzie bardzo chętnie kupują folder za kilka złotych, a lokalni notable zawsze się go domagają od nas, bo błyskawicznie rozeszła się wieść o doskonałych przepisach. No i potem na jednym z licznych spotkań w Urzędzie Marszałkowskim, zapadła decyzja, że skoro to tak trafiony pomysł, to warto rozszerzyć go na całe województwo. I powstała cała książka, zresztą z grzbietem jak kołonotatnik, wiecie jakim? Beznadziejny! Ksiązkę Wam pokażę na zdjęciach, jak mi się aparat naładuje, bo chciałam walnąć fotki a tu zonk - akumulator pusty! Aha - kto u mnie był, to zawsze dostawał ten informator. Kto będzie - też dostanie, a jakże. Odbiór wyłącznie osobisty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.