Agduś 19.02.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Matko, Agduś, jak ja bym chciała tak umieć najeść się półtora pączkiem... [ Ale ja tuż przed tym pączkiem obiadokolację zjadłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Aha - kto u mnie był, to zawsze dostawał ten informator. ze jak? ile informatorow powinnam juz miec ? a ile ich mam ? oj , czekaj powiem B. jak wroci z pracy ale bedzie jazda .... oczywiscie rowniez gratuluje taaaaa na oczka "onego" informatora nie widzieliśmy gratulki składamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No to już zakrawa na skandal! Przecież palcem w jadalni na szafeczce tudzież na wiklinowym stoliku pokazywałam: "Tutaj leży informator naszego stowarzyszenia, kto ma ochotę, może sobie wziąć, fajny jest, bo z przepisami". Tylko byliśta takie zadowolone, że siem widzita, że nikt ani słuchać nie chciał. Dochtór tylko kiecki zmieniał i o dołach społecznych gadał i po nocach wydzwaniał. Juryś o wiatraku marzył jak dziki. Sołtys piszczał z radości, że ma gości. Dziewczyny - wiadomo, o różnych mądrych rzeczach gadały. A tera mi gadajo. Że nie majo. A poza tym - proszę bardzo, kto nie ma, zapraszam po odbiór. Zapewniam nawet po 3 sztuki. U nas latem fajnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No to już zakrawa na skandal! Przecież palcem w jadalni na szafeczce tudzież na wiklinowym stoliku pokazywałam: "Tutaj leży informator naszego stowarzyszenia, kto ma ochotę, może sobie wziąć, fajny jest, bo z przepisami". Tylko byliśta takie zadowolone, że siem widzita, że nikt ani słuchać nie chciał. Dochtór tylko kiecki zmieniał i o dołach społecznych gadał i po nocach wydzwaniał. Juryś o wiatraku marzył jak dziki. Sołtys piszczał z radości, że ma gości. Dziewczyny - wiadomo, o różnych mądrych rzeczach gadały. A tera mi gadajo. Że nie majo. A poza tym - proszę bardzo, kto nie ma, zapraszam po odbiór. Zapewniam nawet po 3 sztuki. U nas latem fajnie jest. to już jest poniżej krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Aha - kto u mnie był, to zawsze dostawał ten informator. ze jak? ile informatorow powinnam juz miec ? a ile ich mam ? oj , czekaj powiem B. jak wroci z pracy ale bedzie jazda .... oczywiscie rowniez gratuluje taaaaa na oczka "onego" informatora nie widzieliśmy gratulki składamy Gocha, ona na nas nalatuje, i łże w żywe oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Noooo, tera to se nagrabiłeś, Dochtór! Niech ja Cię tylko dorwę! Jeszcze nie wiem, co Ci zrobię, ale to będzie coś naprawdę strasznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 DePeSzko - musisz trochę odpocząć od komputera ... ... chyba napiszę do Orange, żeby Cię odłączyli na min. tydzień ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Aha - kto u mnie był, to zawsze dostawał ten informator. ze jak? ile informatorow powinnam juz miec ? a ile ich mam ? oj , czekaj powiem B. jak wroci z pracy ale bedzie jazda .... oczywiscie rowniez gratuluje taaaaa na oczka "onego" informatora nie widzieliśmy gratulki składamy Gocha, ona na nas nalatuje, i łże w żywe oczy noooo i jeszcze na nas WRZESZCZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 DPs, a ile masz miejsc latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.02.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aha - kto u mnie był, to zawsze dostawał ten informator. ze jak? ile informatorow powinnam juz miec ? a ile ich mam ? oj , czekaj powiem B. jak wroci z pracy ale bedzie jazda .... oczywiscie rowniez gratuluje taaaaa na oczka "onego" informatora nie widzieliśmy gratulki składamy Gocha, ona na nas nalatuje, i łże w żywe oczy noooo i jeszcze na nas WRZESZCZY a tak się maskowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 DPs, a ile masz miejsc latem? piątka się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Co ja widzę? Zorganizowana napaść przeciwko mnie? Wychodzę z tego zakładu. Zaraz wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a ja przychodzę do tego zakładu jak tam DePeSzko .... luzik ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.02.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ales se nagrabila tymi ulotkami B. jak sie dowiiedzial, wpadl w furie i.....wytapetowal w nerwie pol przedpokoju powiedzial, ze nie spodziewal sie z twojej strony takiego swinstwa i przypomina sobie nawet , ze P.probowal mu cos powiedziec, ale ty celowo nie dopuszczalas go do glosu postanowil tez zrobic zadyme i powycinac ci las ...z grzybow ciezka sprawa depeesiu, nie wiem jak go ulagodzic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ciezka sprawa depeesiu, nie wiem jak go ulagodzic .... makówek zrób ...... wanienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 20.02.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 cze przylazłam do tego zakładu http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/d080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/d080.gif ja ciebie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ten zakłąd mi się podoba, tez przylazłam Dochtór ... odtsąp jedną kieckę, coooooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 postanowil tez zrobic zadyme i powycinac ci las ...z grzybow ciezka sprawa depeesiu, nie wiem jak go ulagodzic .... He, jak taki chojrak, to proszę bardzo, niech robi tę zadymę. Przygotuję wielki gar "Pomyłki gospodyni", coby chłopek z głodu się przy tym nie omsknął. A jak nie zrobi tej zadymy, to będę o nim gadała, że stchórzył. Poodśnieżałam sobie z rana i jestem dzisiaj taka fit, że szok! Zabalowalim wczoraj we wsi, zabawa tłustoczwartkowa nam wyszła taka, że ho ho! Dzisiaj Sołtys pokutuje za grzechy i ma tupot białych mew. Też Was kocham, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts