AmberWind 20.02.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Depsia, nie wiem gdzie zapytac, wiec walne tu Kochana ile tak mniej wiecej przesmazyc cebulki do chleba 0,9 kg? I czy ona ma byc bardzo drobno pokrojona i smazona na zloto, czy wystarczy zeszklic? Przepraszam, ze glowe Ci zawracam ale kogo mam spytac, no kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nie wiem jak lubisz cebulkę, ja do chleba 1,40 kg smażę zazwyczaj2 - 3 cebule średniej wielkości. One powinny byc na taki jasnobrązowy kolor, bo tylko wtedy chlebek będzie miał ten charakterystyczny aromat. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobry wieczór! Ale sie tu narobiło! Kłócom się, wyzywajom i w ogóle! Dobrze, że w końcu na tematy jedzeniowe wróciło W weekend robimy odbój od nart, bo na stokach kolejki do wyciągów będą, to może coś dobrego upichcimy? Mnie się marzy kapuśniak, taaaki kwaśny! Andrzej jęczy, że od mojego to łyżka czernieje, ale dziecka wolą taki kwaśny bez słodkiej kapusty (to dla mnie profanacja kapuśniaku). Po tych wszystkich pączkach (dzisiaj jeszcze dwa małe zeżarłam, a na jutro została cała micha - pomoc potrzebna!) odmiana się przyda. A co by tak na drugie danie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ten zakłąd mi się podoba, tez przylazłam Dochtór ... odtsąp jedną kieckę, coooooo .... wiesz co.... to ja tworzę taką silną grupę wsparcia, taką trochę utajnioną, a Ty............ Ty mnie chcesz z garderoby oskubać, są tacy tutaj, w tym zakładzie, co widzieli, że bez kiecy latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobry wieczór! Ale sie tu narobiło! Kłócom się, wyzywajom i w ogóle! Dobrze, że w końcu na tematy jedzeniowe wróciło W weekend robimy odbój od nart, bo na stokach kolejki do wyciągów będą, to może coś dobrego upichcimy? Mnie się marzy kapuśniak, taaaki kwaśny! Andrzej jęczy, że od mojego to łyżka czernieje, ale dziecka wolą taki kwaśny bez słodkiej kapusty (to dla mnie profanacja kapuśniaku). Po tych wszystkich pączkach (dzisiaj jeszcze dwa małe zeżarłam, a na jutro została cała micha - pomoc potrzebna!) odmiana się przyda. A co by tak na drugie danie? pączki na drugie danie po kapuśniaku, są, jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nie będziesz przejeżdżał tędy? Może wpadniesz na to drugie danie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Agduś jak będę w pobliżu to przedzwonię, tyle, że chyba drugiego dania już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 To się pospiesz! Warto! Andrzej ma talent do takich smakołyków. Zapytaj Brazę i Depsię - one już próbowały (wprawdzie nie pączków ale racuchów - podobne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Depsia, dzieki Takoz bedzie ta moja cebulka: zlota i w sporych ilosciach Agdus, ja to z tych co jak juz musza jesc kapusniak to tylko lagodny, ze swiezej kapustki Chociaz z drugiej strony zup (oprocz grzybowej) nie jadlam od czasow szkoly podstawowej Zupy moga dla mnie nie istniec. Wyjatkiem jest tylko grzybowa z prawdziwkow Faaajnie macie z tymi nartami Mnie nawet z Krakowa czy Katowic nigdy nie udaje sie dojechac w gory, aby pojezdzic ... Tylko z aparatem kaza ganiac a nie sie sportowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dochtór, no jak tak bez kiecki .... no co Ty .... taż hańba, żeby taka persona bez kiecki ganiała po dworzu!!!!! Ta grupa wsparcia to faktycznie mocno utajniona, ale ja ją wyczuwałam ... w końcu ma się ten certyfikat tajności (jeszcze obowiązujący ) Potwierdzam !!! Andrzeja specjały ... boszszeee ja nawet pizze i spaghetti zjadłam, czego normalnie absolutnie nie popełniam!!! A racuchy .... eeee szkoda słów, bo będę musiała po ścierę lecieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Sama widziałam, bez kiecy był! I chciałam powiedzieć, że z tym jedzeniem to nie ja zaczynam teraz! Brazunia, trochę Cię zbombardowałam dzisiaj privami, ale mam nadzieję, że mi wybaczysz... To z niespokojności wszystko. A umiejętności kuchenne Andrzeja są naprawde wysokiej próby - tylko jeść i się oblizywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dochtór, no jak tak bez kiecki .... no co Ty .... taż hańba, żeby taka persona bez kiecki ganiała po dworzu!!!!! Ta grupa wsparcia to faktycznie mocno utajniona, ale ja ją wyczuwałam ... w końcu ma się ten certyfikat tajności (jeszcze obowiązujący ) tak piszesz jakbyś nie wiedziała nie będę tego komentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 I chciałam powiedzieć, że z tym jedzeniem to nie ja zaczynam teraz! Depsia, wiem wiem ... mea culpa i tyle No ale kogo mialam zapytac? I znowu temat kulinarny do Ciebie sie przykulal Na obrone siebie dodam, ze dwa kilo mnie mniej ... , wiec moge sobie pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ambercia, toż wiesz, że ja o jedzonku to pierwsza gadać lubię. Dwa kilo! Ja też kceeeem... Dochtór - Ty to już całkiem do kliki jakiejś się zapisałeś tutejszej, tylko, że ja nie wiem, co to za klika. Dzień doberek tak w ogóle. Dzionek dzisiaj kolejny piękny wstał, śnieg w nocy u nas nie padał , więc dziś nie odśnieżałam rano. Ale w TV obiecują, że teraz będzie padał dobre kilka dni śnieg i śnieg z deszczem. Ktoś wie, gdzie jest włącznik od Słońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ambercia, toż wiesz, że ja o jedzonku to pierwsza gadać lubię. Dwa kilo! Ja też kceeeem... Dochtór - Ty to już całkiem do kliki jakiejś się zapisałeś tutejszej, tylko, że ja nie wiem, co to za klika. Dzień doberek tak w ogóle. Dzionek dzisiaj kolejny piękny wstał, śnieg w nocy u nas nie padał , więc dziś nie odśnieżałam rano. Ale w TV obiecują, że teraz będzie padał dobre kilka dni śnieg i śnieg z deszczem. Ktoś wie, gdzie jest włącznik od Słońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Brazunia, trochę Cię zbombardowałam dzisiaj privami, ale mam nadzieję, że mi wybaczysz... To z niespokojności wszystko. Jak zacznę z wrzaskiem uciekać od monitora na informację o nowym privie to ... dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 No, kurczę, bo się martwiłam, że Cię przyprawię o palpitacje serca... No to kolejny dobry dzień ma się nam ku końcowi, wieczór już. Na zakupach bylim wreszcie, bo w lodówce tylko próżnia wciągała. Synek sesję egzaminacyjną zakończył, wyniki bardzo ładne - dumna jestem niesłychanie z Niego!!! Kuffa, kiedy ten złoty polski odzyska jakiś sensowny kurs? Tak czy siak, za niecały miesiąc Synek przyjedzie znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Depsia, sama nie jestes. Dzisiaj na silowni trenowalam z Dorota Zawadzka. Ona ma plan na 12 kg mniej w 3 miesiace. Wlokla za soba ekipe TVN-u ale pogadalysmy od serca o uciazliwosci zmagan. Powiedziala, ze da rade chocby sie walilo i palilo. Za 3 miechy bedzie Jej mniej 12 kg Zobaczymy w TV, a ja pewnie na treningach czy Jej sie uda, za co mocno trzymam kciuki Bo to super Babka jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 He, jakby za mną TV latała i sztab specjalistów to też pewnie dałabym radę bankowo. Ale ja twarda stonka jestem, więc będę i tak walczyć. Ambercia, no Ty to masz znajomości, kurczę, aż strach coś powiedzieć, że co Ty pomyslisz, jak tak bywasz. Chyba powinnam iść spać. Jakieś głupoty gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No co jest? Wszystkie śpiom? Dzień dobryyyyy! Wstawaaaaaaaać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts