Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Depsia, no jak ... pierwsza zasad stylistow, to dzinsy musza byc rozmiar mniejsze! W praniu sie kurcza, ale juz po godzinie noszenia rozciagaja sie w strategicznych tylkowo-biodrowych miejscach i robia sie tam "worki" :lol: Dlatego trza mniejsze i juz :lol:

dobrze prawi ,muszą byc mniejsze i ciasne i wysokie coby brzuszek sie schował :lol: jak ja sie wbijam w moje RIFLE to H. zawsze mowi ...schudłaś ? ale masz tyłeczek :lol:

Ew-ka, juz mi sie podobasz! Sexi Babka z Ciebie :-) Wiesz o czym napisalam, co? O ile spodnie z materialu musza byc kryjaco-luzne, gdy figura nie dostaje, to dzinsy dopasowane, a gdy tylek duzy, to nawet bez kieszeni lub ze skosnie cietymi ... Uuuuu ... ma sie te tricki :lol:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zelijka, ale ja mala jestem ... tylko 172 cm, a chcialo sie tak 180 ... niestety nie wyroslam ... Wiec wcale nie jestem taka wykalaczka :evil: :lol:

Mala?! :evil: Ja Ci zaraz tu dam....., mala!!! :lol:

Ja mam 164cm. :D Wykalaczko Ty jedna!!! :lol:

Normalnie mi sie wesolo zrobilo. :wink:

p.s. mowcie na mnie Żelka - latwiej bedzie :p

Amber, wkurzyłas mnie :-?

Ty z taka klatka sie nie odzywaj. :D :wink:

Zawsze jak patrze na Twoj awatarek to mi sie przypomina co mi nie uroslo. :lol:

No! Godac to my se mozemy, ale grunt to zyc ze soba w zgodzie. :wink:

Żelka, no jak tu cie nei love, no jak?? :lol: :lol:

Z taką klatą nie można miec 36 jesli już :roll:

Nawet wtedy jak tak bardzo schudłam to było 38

Depsia, no jak ... pierwsza zasad stylistow, to dzinsy musza byc rozmiar mniejsze! W praniu sie kurcza, ale juz po godzinie noszenia rozciagaja sie w strategicznych tylkowo-biodrowych miejscach i robia sie tam "worki" :lol: Dlatego trza mniejsze i juz :lol:

dobrze prawi ,muszą byc mniejsze i ciasne i wysokie coby brzuszek sie schował :lol: jak ja sie wbijam w moje RIFLE to H. zawsze mowi ...schudłaś ? ale masz tyłeczek :lol:

Ew-ka, juz mi sie podobasz! Sexi Babka z Ciebie :-) Wiesz o czym napisalam, co? O ile spodnie z materialu musza byc kryjaco-luzne, gdy figura nie dostaje, to dzinsy dopasowane, a gdy tylek duzy, to nawet bez kieszeni lub ze skosnie cietymi ... Uuuuu ... ma sie te tricki :lol:

to tak jak w fotografii ...są tricki aby dobrze na zdjeciu wyglądać :lol:

Kasia, ale Ty tez chyba 36 bo na wieksza to mi Mila Moja nie wygladasz :D
:lol: :lol: :lol: taaaaaaaa :roll:

no taaaaaa ....

A wiesz, ze ostatnio o Tobie myslalam ... przy trwonieniu w SCC :oops: Ale pomyslalam, ze pewnie inne sprawy Cie teraz absorbuja niz kawa w City ...

Ale spotkamy sie kiedys, co? 8)

No ja całyn czas czekam na cynk, kiedy będziesz w SCC :roll:

kasia, naprawde? To super! Bede na pewno ale dopiero ok. 20 marca, bo wtedy w Katowicach jest wystawa psow i chce ja obejrzec! Bede tez w SCC. Moge wyslac Ci PW to sie umowimy na kawke i pogaduchy, co Ty na to?

21 i 22 marca jestem akurat w Wawie, następny weekend też :roll:

kasia, naprawde? To super! Bede na pewno ale dopiero ok. 20 marca, bo wtedy w Katowicach jest wystawa psow i chce ja obejrzec! Bede tez w SCC. Moge wyslac Ci PW to sie umowimy na kawke i pogaduchy, co Ty na to?

21 i 22 marca jestem akurat w Wawie, następny weekend też :roll:

qrcze ... szkoda ... potem dopiero jestem na Swieta ... przez pare dni, moze wtedy sie uda troche wspolnie potrwonic, co?