AmberWind 25.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Depsia, no jak ... pierwsza zasad stylistow, to dzinsy musza byc rozmiar mniejsze! W praniu sie kurcza, ale juz po godzinie noszenia rozciagaja sie w strategicznych tylkowo-biodrowych miejscach i robia sie tam "worki" Dlatego trza mniejsze i juz dobrze prawi ,muszą byc mniejsze i ciasne i wysokie coby brzuszek sie schował jak ja sie wbijam w moje RIFLE to H. zawsze mowi ...schudłaś ? ale masz tyłeczek Ew-ka, juz mi sie podobasz! Sexi Babka z Ciebie Wiesz o czym napisalam, co? O ile spodnie z materialu musza byc kryjaco-luzne, gdy figura nie dostaje, to dzinsy dopasowane, a gdy tylek duzy, to nawet bez kieszeni lub ze skosnie cietymi ... Uuuuu ... ma sie te tricki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Zelijka, ale ja mala jestem ... tylko 172 cm, a chcialo sie tak 180 ... niestety nie wyroslam ... Wiec wcale nie jestem taka wykalaczka Mala?! Ja Ci zaraz tu dam....., mala!!! Ja mam 164cm. Wykalaczko Ty jedna!!! Normalnie mi sie wesolo zrobilo. p.s. mowcie na mnie Żelka - latwiej bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Amber, wkurzyłas mnie Cze dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Żelka, na swoja obrone moge dodac tylko tyle, ze mam chudy korpus i przesadzisty dol Co z tego, ze w maly rozmiarze, jak do korpusu wyglada na duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Amber, wkurzyłas mnie Alez nie chcialam I czym, ze zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Amber, wkurzyłas mnie Alez nie chcialam I czym, ze zapytam? Czym, czym.... Tym 36 Jak mogłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Kasia, ale Ty tez chyba 36 bo na wieksza to mi Mila Moja nie wygladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Kasia, ale Ty tez chyba 36 bo na wieksza to mi Mila Moja nie wygladasz taaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Amber, wkurzyłas mnie Ty z taka klatka sie nie odzywaj. Zawsze jak patrze na Twoj awatarek to mi sie przypomina co mi nie uroslo. No! Godac to my se mozemy, ale grunt to zyc ze soba w zgodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Kasia, ale Ty tez chyba 36 bo na wieksza to mi Mila Moja nie wygladasz taaaaaaaa no taaaaaa .... A wiesz, ze ostatnio o Tobie myslalam ... przy trwonieniu w SCC Ale pomyslalam, ze pewnie inne sprawy Cie teraz absorbuja niz kawa w City ... Ale spotkamy sie kiedys, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Amber, wkurzyłas mnie Ty z taka klatka sie nie odzywaj. Zawsze jak patrze na Twoj awatarek to mi sie przypomina co mi nie uroslo. No! Godac to my se mozemy, ale grunt to zyc ze soba w zgodzie. Żelka, no jak tu cie nei love, no jak?? Z taką klatą nie można miec 36 jesli już Nawet wtedy jak tak bardzo schudłam to było 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.02.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Depsia, no jak ... pierwsza zasad stylistow, to dzinsy musza byc rozmiar mniejsze! W praniu sie kurcza, ale juz po godzinie noszenia rozciagaja sie w strategicznych tylkowo-biodrowych miejscach i robia sie tam "worki" Dlatego trza mniejsze i juz dobrze prawi ,muszą byc mniejsze i ciasne i wysokie coby brzuszek sie schował jak ja sie wbijam w moje RIFLE to H. zawsze mowi ...schudłaś ? ale masz tyłeczek Ew-ka, juz mi sie podobasz! Sexi Babka z Ciebie Wiesz o czym napisalam, co? O ile spodnie z materialu musza byc kryjaco-luzne, gdy figura nie dostaje, to dzinsy dopasowane, a gdy tylek duzy, to nawet bez kieszeni lub ze skosnie cietymi ... Uuuuu ... ma sie te tricki to tak jak w fotografii ...są tricki aby dobrze na zdjeciu wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Kasia, ale Ty tez chyba 36 bo na wieksza to mi Mila Moja nie wygladasz taaaaaaaa no taaaaaa .... A wiesz, ze ostatnio o Tobie myslalam ... przy trwonieniu w SCC Ale pomyslalam, ze pewnie inne sprawy Cie teraz absorbuja niz kawa w City ... Ale spotkamy sie kiedys, co? No ja całyn czas czekam na cynk, kiedy będziesz w SCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dziewczyny bo w klacie to sie najszybciej chudnie Niestety Taki life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No ja całyn czas czekam na cynk, kiedy będziesz w SCC kasia, naprawde? To super! Bede na pewno ale dopiero ok. 20 marca, bo wtedy w Katowicach jest wystawa psow i chce ja obejrzec! Bede tez w SCC. Moge wyslac Ci PW to sie umowimy na kawke i pogaduchy, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja chętnie schudne w klacie To wcale nie jest fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja chętnie schudne w klacie To wcale nie jest fajna sprawa. Plecisz glupstwa i tyle Ostatnio modelki na sesji licytowaly sie ktora wybrala wieksze i twardze implanty. Nosza rozmiar "0" i gdyby nie dr Sankowski, to staniki wypychalyby wkladkami zelowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No ja całyn czas czekam na cynk, kiedy będziesz w SCC kasia, naprawde? To super! Bede na pewno ale dopiero ok. 20 marca, bo wtedy w Katowicach jest wystawa psow i chce ja obejrzec! Bede tez w SCC. Moge wyslac Ci PW to sie umowimy na kawke i pogaduchy, co Ty na to?21 i 22 marca jestem akurat w Wawie, następny weekend też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dziewczyny bo w klacie to sie najszybciej chudnie Niestety Taki life Mnie nawet tam tak szybko nie gnie Mnie to wały z pleców zniknęly stąd zmiana rozmiaru w klacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No ja całyn czas czekam na cynk, kiedy będziesz w SCC kasia, naprawde? To super! Bede na pewno ale dopiero ok. 20 marca, bo wtedy w Katowicach jest wystawa psow i chce ja obejrzec! Bede tez w SCC. Moge wyslac Ci PW to sie umowimy na kawke i pogaduchy, co Ty na to?21 i 22 marca jestem akurat w Wawie, następny weekend też qrcze ... szkoda ... potem dopiero jestem na Swieta ... przez pare dni, moze wtedy sie uda troche wspolnie potrwonic, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts