Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie wypycham. :D Przywyklam do siebie. :wink: Jak mi kazali (siostry moje - im akurat urosly :roll: :lol: ) kupic stanik z wkladem (hehe, brzmi bardzo budowlanie) to po zalozeniu tego cuda czulam sie jak obca baba. :lol:

Ja tam mowie, ze plaszczyzny tez sa ok. :lol:

No i zycie lzejsze jest i w ogole. :lol:

p.s. Depsia nas jeszcze nie wygania??? 8)

kasia, mowili mi, zes rowniez w silowni zakochana, ot co :-) Ale to dobrze ze tak mowia, bo znaczy sie ze slawna jestes! 8) I stad me pytanie :D Jak masz na silowni Power Plate, to wyhacz trenera o cwiczenie izometryczne. Prawidzwego sponiewierania nie zastapia, ale porusza glebokie miesnie. A na zkonczenie na takiej platformie zrobisz sobie rozluzniajacy masaz. Ja od tego sie uzaleznilam 8)

Duszek, Ty masz rację chyba, wygląda na to, że i tak nie przyzna nikomu racji, tak dla zasady. :lol:

No mnie tu z Wami chyba coś trafi, wszystkie jakieś małe i chude, tylko ja jedna taka kolubryna! :o

Ja mam jak Ambercia, 172 wzrostu, ale ile ważę to za nic nie powiem, rozmiaru też nie. :oops: :oops: :oops:

Buuuuuuuuuuuuu........ Ja chcę być węższa....... :(

Wlazłam na wagę rano - wykazała znowu lekkie drgnięcie w dół! :D

W sumie to Sołtys mówi, że nie lubi o kości się obijać :oops: 8) :p , ale mnie ciężko się ruszać. No i ciuchy tak nie leżą jak by się chciało. :wink:

A z tymi dżinsami to ciekawe rzeczy, ja jak widzę tęższą kobitkę w dżinsach to zawsze mam wrażenie, że dżinsy to jeszcze ją optycznie poszerzają. Może faktycznie fason niedobry? Nie wiem. :roll:

Wszystkie jesteście wykałaczki, Kasia też. :p

Aha, Amber - eee tam, wykręcasz się z tym zdjęciem, coś ściemniasz... :p :lol:

Zeljka masz rację z tymi płaszczyznami :lol:

Byle nie wyszace :lol:

Bosche ja sie tu zepsulam dokumentnie :roll:

A moze znormalnialam :lol:

No wyłacznie znormalniałaś, chociaż nie powiem, żeby i przedtem było z Tobą bardzo źle, bo przecież rokowałaś nadzieje od dawna. :wink: :lol:

Braza, Ty to już w ogóle powinnaś być zakazana do patrzenia z takim rozmiarem. :evil:

Jamles, ale mnie się jakoś wierzyc nie chce, żes Ty taki hruby je, wisz? :p

Kiedyś jakieś foto z działki widziałam i nie byłeś gruby! :D

Duszek, Ty masz rację chyba, wygląda na to, że i tak nie przyzna nikomu racji, tak dla zasady. :lol:

No mnie tu z Wami chyba coś trafi, wszystkie jakieś małe i chude, tylko ja jedna taka kolubryna! :o

Ja mam jak Ambercia, 172 wzrostu, ale ile ważę to za nic nie powiem, rozmiaru też nie. :oops: :oops: :oops:

ja też,

Buuuuuuuuuuuuu........ Ja chcę być węższa....... :(

Wlazłam na wagę rano - wykazała znowu lekkie drgnięcie w dół! :D

:o :o

oj biedna Ty, biedna,

waga Ci się zepsuła :cry: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

W sumie to Sołtys mówi, że nie lubi o kości się obijać :oops: 8) :p , ale mnie ciężko się ruszać. No i ciuchy tak nie leżą jak by się chciało. :wink:

A z tymi dżinsami to ciekawe rzeczy, ja jak widzę tęższą kobitkę w dżinsach to zawsze mam wrażenie, że dżinsy to jeszcze ją optycznie poszerzają. Może faktycznie fason niedobry? Nie wiem. :roll:

Wszystkie jesteście wykałaczki, Kasia też. :p

Aha, Amber - eee tam, wykręcasz się z tym zdjęciem, coś ściemniasz... :p :lol:

daj se na luz :lol: :lol:

No mogiem najwyżej przestać gadać o tym. :wink:

Ze stodoły dzisiaj wróciłam z obchodu taka: :( :( :( i mówię do Sołtysa: "Gdzie moje nowe półeczki w kuchni???? :( :( :( Polegać na Tobie nie mogę. :( Dostanę depresji. :cry: ".

Chłop się tak przejął, że zaraz po obiedzie popędził robic co trzeba. :wink:

Ciemno już, ale dalej robi. 8) :lol:

Goście powoli zaczynają nam przyjeżdżać, trzeba myślec o uruchomieniu kuchni i jadalni. :D