kaśka maciej 25.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 qrcze ... szkoda ... potem dopiero jestem na Swieta ... przez pare dni, moze wtedy sie uda troche wspolnie potrwonic, co?jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja nie wypycham. Przywyklam do siebie. Jak mi kazali (siostry moje - im akurat urosly ) kupic stanik z wkladem (hehe, brzmi bardzo budowlanie) to po zalozeniu tego cuda czulam sie jak obca baba. Ja tam mowie, ze plaszczyzny tez sa ok. No i zycie lzejsze jest i w ogole. p.s. Depsia nas jeszcze nie wygania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 kasia, wstepnie jestesmy umowione! Napisze do Ciebie PW przed przyjazdem do Katowic Skrobnij, machasz wciaz na silowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 kasia, wstepnie jestesmy umowione! Napisze do Ciebie PW przed przyjazdem do Katowic Skrobnij, machasz wciaz na silowni? czyli gadzie przebrzydły zaglądasz ino nic nei piszesz macham, macham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 kasia, mowili mi, zes rowniez w silowni zakochana, ot co Ale to dobrze ze tak mowia, bo znaczy sie ze slawna jestes! I stad me pytanie Jak masz na silowni Power Plate, to wyhacz trenera o cwiczenie izometryczne. Prawidzwego sponiewierania nie zastapia, ale porusza glebokie miesnie. A na zkonczenie na takiej platformie zrobisz sobie rozluzniajacy masaz. Ja od tego sie uzaleznilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja noszę spodnie 32/34, bo mi bioder brakuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 dzin dybry..depes...wez juss skoncz z tym bahranem ..rosspraffiac..łon jezd jakis inny..wis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Cześć Co nowego się dzieje u mnie odwilż Zeljka masz rację z tymi płaszczyznami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Duszek, Ty masz rację chyba, wygląda na to, że i tak nie przyzna nikomu racji, tak dla zasady. No mnie tu z Wami chyba coś trafi, wszystkie jakieś małe i chude, tylko ja jedna taka kolubryna! Ja mam jak Ambercia, 172 wzrostu, ale ile ważę to za nic nie powiem, rozmiaru też nie. Buuuuuuuuuuuuu........ Ja chcę być węższa....... Wlazłam na wagę rano - wykazała znowu lekkie drgnięcie w dół! W sumie to Sołtys mówi, że nie lubi o kości się obijać , ale mnie ciężko się ruszać. No i ciuchy tak nie leżą jak by się chciało. A z tymi dżinsami to ciekawe rzeczy, ja jak widzę tęższą kobitkę w dżinsach to zawsze mam wrażenie, że dżinsy to jeszcze ją optycznie poszerzają. Może faktycznie fason niedobry? Nie wiem. Wszystkie jesteście wykałaczki, Kasia też. Aha, Amber - eee tam, wykręcasz się z tym zdjęciem, coś ściemniasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Zeljka masz rację z tymi płaszczyznami Byle nie wyszace Bosche ja sie tu zepsulam dokumentnie A moze znormalnialam Sama juz nie wiem Pozdrawiam towarzystwo i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Żelcia, no normalna jesteś ja nie wiem co Jak wiszą to niedobrze, bo można się kontuzji nabawić Melduję, że konik przygalopował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Buuuuuuuuuuuuu........ Ja chcę być węższa....... to jo Cie pociesza mie pryndzej przeskoczysz niż dokoła oblecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Buuuuuuuuuuuuu........ Ja chcę być węższa....... to jo Cie pociesza mie pryndzej przeskoczysz niż dokoła oblecisz Wsiendem na księżniczkę i obskocze raz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Zeljka masz rację z tymi płaszczyznami Byle nie wyszace Bosche ja sie tu zepsulam dokumentnie A moze znormalnialam No wyłacznie znormalniałaś, chociaż nie powiem, żeby i przedtem było z Tobą bardzo źle, bo przecież rokowałaś nadzieje od dawna. Braza, Ty to już w ogóle powinnaś być zakazana do patrzenia z takim rozmiarem. Jamles, ale mnie się jakoś wierzyc nie chce, żes Ty taki hruby je, wisz? Kiedyś jakieś foto z działki widziałam i nie byłeś gruby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Duszek, Ty masz rację chyba, wygląda na to, że i tak nie przyzna nikomu racji, tak dla zasady. No mnie tu z Wami chyba coś trafi, wszystkie jakieś małe i chude, tylko ja jedna taka kolubryna! Ja mam jak Ambercia, 172 wzrostu, ale ile ważę to za nic nie powiem, rozmiaru też nie. ja też, Buuuuuuuuuuuuu........ Ja chcę być węższa....... Wlazłam na wagę rano - wykazała znowu lekkie drgnięcie w dół! oj biedna Ty, biedna, waga Ci się zepsuła W sumie to Sołtys mówi, że nie lubi o kości się obijać , ale mnie ciężko się ruszać. No i ciuchy tak nie leżą jak by się chciało. A z tymi dżinsami to ciekawe rzeczy, ja jak widzę tęższą kobitkę w dżinsach to zawsze mam wrażenie, że dżinsy to jeszcze ją optycznie poszerzają. Może faktycznie fason niedobry? Nie wiem. Wszystkie jesteście wykałaczki, Kasia też. Aha, Amber - eee tam, wykręcasz się z tym zdjęciem, coś ściemniasz... daj se na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No mogiem najwyżej przestać gadać o tym. Ze stodoły dzisiaj wróciłam z obchodu taka: i mówię do Sołtysa: "Gdzie moje nowe półeczki w kuchni???? Polegać na Tobie nie mogę. Dostanę depresji. ". Chłop się tak przejął, że zaraz po obiedzie popędził robic co trzeba. Ciemno już, ale dalej robi. Goście powoli zaczynają nam przyjeżdżać, trzeba myślec o uruchomieniu kuchni i jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 perełlki perełki..uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No i czego uciekasz, półeczek też się boisz, Duchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja to bym dobrze sprawdziłą tę sotodołę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 nooo właśniee....a mnie sie dziwia..no nie zapomne o tem o czem zapomniał caster... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts