braza 26.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nie wiem, o czym on zapomniał .... a powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 little big horn..sapomnioł ło sfiadzie wis...i wsytcy sgineli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ze stodoły dzisiaj wróciłam z obchodu taka: i mówię do Sołtysa: "Gdzie moje nowe półeczki w kuchni???? Polegać na Tobie nie mogę. Dostanę depresji. ". Chłop się tak przejął, że zaraz po obiedzie popędził robic co trzeba. Ciemno już, ale dalej robi. nie ciemięż Sołtysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 little big horn..sapomnioł ło sfiadzie wis...i wsytcy sgineli.. Dobry zwiad to podstawa każdego działania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 niefapliffie niefapliffie....pses to nie wejdem i uciec wolem..a potymse sfiaddem frocic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Potrzebuje pomocy speca i slyszalam, ze go tu znajde. Czy przy powierzchni 2,142 m2 na podlogowke elektryczna kupic mate 2 czy 2,5 m2? Nie bedzie plytek na scianach ani na wannie, tylko na podlodze. Pleeeease 1950, help, musze zamowic juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ze stodoły dzisiaj wróciłam z obchodu taka: i mówię do Sołtysa: "Gdzie moje nowe półeczki w kuchni???? Polegać na Tobie nie mogę. Dostanę depresji. ". Chłop się tak przejął, że zaraz po obiedzie popędził robic co trzeba. Ciemno już, ale dalej robi. nie ciemięż Sołtysa No cos Ty, Dochtór! Przecie to ja uciemiężona jezdem, bo półeczek nie ma, a goście w progu. Właściwie to też mam pytanie do specóe od podłóg, Dochtora zwłaszcza, bo widział naszą stodołę. Chodzi mi po głowie takie cos w rodzaju kominka z płaszczem wodnym i wykorzystanie tej wody jako CWU i jeszcze do podłogówki w pokojach i łazience na górze w stodole. Da sie tak? Jesli tak to jak to ugryźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.02.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Potrzebuje pomocy speca i slyszalam, ze go tu znajde. Czy przy powierzchni 2,142 m2 na podlogowke elektryczna kupic mate 2 czy 2,5 m2? Nie bedzie plytek na scianach ani na wannie, tylko na podlodze. Pleeeease 1950, help, musze zamowic juz. chyb, lepsze byłyby kable grzewcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.02.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ze stodoły dzisiaj wróciłam z obchodu taka: i mówię do Sołtysa: "Gdzie moje nowe półeczki w kuchni???? Polegać na Tobie nie mogę. Dostanę depresji. ". Chłop się tak przejął, że zaraz po obiedzie popędził robic co trzeba. Ciemno już, ale dalej robi. nie ciemięż Sołtysa No cos Ty, Dochtór! Przecie to ja uciemiężona jezdem, bo półeczek nie ma, a goście w progu. Właściwie to też mam pytanie do specóe od podłóg, Dochtora zwłaszcza, bo widział naszą stodołę. Chodzi mi po głowie takie cos w rodzaju kominka z płaszczem wodnym i wykorzystanie tej wody jako CWU i jeszcze do podłogówki w pokojach i łazience na górze w stodole. Da sie tak? Jesli tak to jak to ugryźć? wystarczy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Przyszłam powiedzieć, że słoneczko świeci i wiatr wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nie ciemięż Sołtysa No cos Ty, Dochtór! Przecie to ja uciemiężona jezdem, bo półeczek nie ma, a goście w progu. Właściwie to też mam pytanie do speców od podłóg, Dochtora zwłaszcza, bo widział naszą stodołę. Chodzi mi po głowie takie cos w rodzaju kominka z płaszczem wodnym i wykorzystanie tej wody jako CWU i jeszcze do podłogówki w pokojach i łazience na górze w stodole. Da się tak? Jesli tak to jak to ugryźć? wystarczy zrobić No? No? I kto tutaj chce Sołtysem orać? Dzień doberek wszystkim. U nas na razie brzydko i chłodno, ale gadajom, że po południu ma być słonko, więc czekam twardo na nie. Robota na nas czeka, zaraz lecem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 trzydzistkiszóstki witom i ruszych tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.02.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ze stodoły dzisiaj wróciłam z obchodu taka: i mówię do Sołtysa: "Gdzie moje nowe półeczki w kuchni???? Polegać na Tobie nie mogę. Dostanę depresji. ". Chłop się tak przejął, że zaraz po obiedzie popędził robic co trzeba. Ciemno już, ale dalej robi. nie ciemięż Sołtysa ... to jest ciemiężenie w krystalicznej postaci właśnie ... i niech nam tu DePeSia nie odwraca kota ogonem ... Dochtór pogadaj z Sołtysem (może on pomocy potrzebuje i do KCM go trza wziąć, coby go pocieszyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dzień dobry po przerwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Czesc Depsia, Rower juz stoi tam gdzie ma stac? Mam nadzieje, ze wyjezdzilas co najmniej dwie godziny Pamietaj nie sama robota czlowiek zyje! W mysl tej zasady maszyna zrobila za mnie pyszna drozdzowke ... uuuuu .... malo cukru dalam, ale za to rodzynki i skorke z ekologicznej pomaranczy Zjedlismy z Markusem po polowce kromeczki a potem biegiem na bieznie Reszte co zostala dostana znajomi, co to zaraz przyjda obejrzec zdjecia, ktore wczoraj uczynilam Do 2.00 w nocy siedzialam w studio, az modelki dostaly cieni pod oczami, odciskow od szpilek i ogolnej niechcicy ... trzeba bylo wiec skonczyc robote i wypuscic towarzystwo do domow Depsia, jak sie ma poleczka? Ladna, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.02.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Depsia, jak sie ma poleczka? Ladna, co? następna.................. ciemiężycielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 poleczka, na pewno taka ladna albo i ladniejsza od ...mojej , ktora frosch wczoraj do nocy montowal a jeszcze ladniejsza od tych ladnych jest ..zaplanowana w przedpokoju ....z drzwiczkami nawet P.S. z tym rowerkiem 2 h ..to przegiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Frosia, gacie Ci widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 co? bez gaci mam sie pokazac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Gacie zostaw, mogą się przydać chociaż ... panowie byliby zadowoleni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts