Zochna 27.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Trochę mi przykro , bo nie mam żadnej nowej półeczki Moj pojechał na narty i nawet mi nadziei na póleczkę nie zostawił. Depsiu - a podenerwuj mnie jeszcze trochę i powiedz ile masz do tyłu od początku Twojej katorgi ? Zjedlismy z Markusem po polowce kromeczki a potem biegiem na bieznie biedny Markus Daj mu chociaz tę drugą połówkę jak wróci z bieżni Amber - żartuje oczywiscie - jestem pełna podziwu dla Waszego sportowego ducha A powiedz Kochana - jakbys tak miala wybierac pomiedzy rownowaznej klasy lustrzanka - to nikon canon czy pentax ? Chcialam Mojemu zakupic - to moze zwiekszy moje szanse na połeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Fajny avatarek frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Noo, i pasuje do Froschi. Froscia nasz wesolek jest. Jak wchodze na forum to widze tutaj pare swiatelek, nie powiem. Ale Froschi swiatelko nie tylko swieci ale i rychocze. A mi to bardzo pasuje. Sciskam cie Froschiu. Jakby ktos inny chcial to prosze wpisac sie na liste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 2 godziny na rowerku? Amber, Ty chyba współczucia w sercu nie masz! A w życiu Brygidy nie wlezę na rowerek stacjonarny na 2 godziny! Dzisiaj to i tak czasu na nic nie miałam, dopiero wróciłam do domu od znajomych. Chłopaki, nie psuć mi Sołtysa, do obiadu dorobił kolejne półeczki! I nie skarży się, wcale! Zosiu, ja tak po cichu myślałam czasem, że masz jakieś braki, ale nie chciałam głośno gadać. Ja teraz to już też mam braki wagowe powoli - wychodzi na to, że do wagi wyjściowej brakuje mi prawie 6 kg. Tylko nijak tego po sobie nie widzę. Widać taki typ, i tak niedowidzam, to i tego nie widzam. Frosiu, awatar masz cudniasty, jak tak kręcisz tym kółkiem to aż mnie zazdrość bierze, ale to i tak nie dla mnie. Ale za to Ty - nie wiem, jak można wyglądać lepiej, niż Ty wyglądałaś. Przecież to kółko i tak Ci nie pomoże, bo i bez niego wyglądasz fantastycznie. Aż Ci zazdroszczę, żabo jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Noo, i pasuje do Froschi. Froscia nasz wesolek jest. Jak wchodze na forum to widze tutaj pare swiatelek, nie powiem. Ale Froschi swiatelko nie tylko swieci ale i rychocze. A mi to bardzo pasuje. Sciskam cie Froschiu. Jakby ktos inny chcial to prosze wpisac sie na liste. dziekuje zeljko depeesia taka "kretaczka" ze mnie z tym kolkiem wciagnela mnie ta zabawka na maxa czuje sie jak dziecko probowalam odtworzyc stare uklady gimnastyczne , ale mieszkanie za male , chyba do ciebie na podworekprzyjezdzac bede pokrecic ty nie zazadraszczaj kochana, jestes rasowa kobita jak dla mnie , chlop ma sie do czego przytulic , co nieco wyrzezbisz i laska bedzie z ciebie najwieksza w regionie ... powiedz mi tylko czy glodna nie chodzisz ??? tego bym nie przezyla B.przesyla ci calusa .... to ja trzy sle Soltysowi , zeby w naturze nic nie zginelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 2 godziny na rowerku? Amber, Ty chyba współczucia w sercu nie masz! A w życiu Brygidy nie wlezę na rowerek stacjonarny na 2 godziny! Slonko, wszystko sie z tym dwoma godzinami zgadza! Pisalas o rowerku dwa dni temu, wiec mniemam ze juz wczoraj wytachalas go w uzytkowe miejsce. Wczoraj trening juz zaliczylas, dzisiaj tez, wiec lacznie jak nic dwie godziny Myle sie? Zochna, spokojnie poszukiwania mozesz zawezic do Canona lub Nikona. Ale pamietaj, ze lustro to nie wszystko i trzeba dobre szklo do tego miec A jak juz i lustro ok i szklo ok, to pogrzebac w czyms innym niz programy tematyczne dla ... no sama wiesz dla kogo, wiec co ja bede pisac Ale mniemam, że Małż lubi robic zdjecia i lubi je robic dobrze BTW jak Mu sprawsz taki sprzet, to badz pewna: polek jak grzybow po deszczu miec bedziesz froschka, pieknie Ci w tym plasajacych wygibasach Baaaardzo pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Zeljko, ja się dopisuję do Twojej listy, a jakże! Frosia, ja z przyjemnością całusa biere od B.! Te czy dla Sołtysa też przekażę, a jakże, jeszcze jak przekażę! Ja to czasem też sobie myślę, że może jeszcze trochę i najpiekniejsza we wsi będę! Jak przyjedziesz do mnie kręcić, to może nawet i ja się nauczę, kto wie, kto wie. Amber, zmiłuj się, ja dzisiaj ani czasu nie miałam, a Ty mi o 2 godzinach... Póki co, rowerek jeszcze na strychu, bo tendencja zniżkowa na wadze dała sie troszkę zauważyć, to poczekam jeszcze trochę z tym kręceniem. Poobcinałam dzisiaj wreszcie pelargonie zeszłoroczne, zobaczymy czy zechcą odbijać znowu. Już myslę, z jakiego materiału zasłonki pod blat kuchenny uszyję. Fajnie jest na świecie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Póki co, rowerek jeszcze na strychu, bo tendencja zniżkowa na wadze dała sie troszkę zauważyć, to poczekam jeszcze trochę z tym kręceniem. a mówiłem, że waga się zepsuła, ale jakoś cza siem pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ale jakoś cza siem pocieszać No właśnie, nie ma jak dobre nastawienie! Dochtór, czy Ty napiszesz mi to, co ja chcę, żebyś mi napisał? Ja normalnie wiedziałam, jak sobota, to oni wszyscy w betach gniją, no... Dzień dobry!!! Wstawać proszę!!! http://www.kce.one.pl/files/megafon2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.02.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Depsia, tak skrzeczysz, ze umarlaka bys obudzila Wstala, wstala ... u nas dzisiaj domowka sie szykuje, wiec trzeba jakis wyjazd do sklepow zrobic, slodkosci z cukierni odebrac, a potem troche cateringu, aby goscie mieli co spozywac Ale chleb nie powiem, nie powiem wlasny bedzie Depsia, i jak napisalas faaajnie jest na swiecie Zaliczylam juz poranny spacer z psiurami, chociaz oba siersciuchy opieraly sie przed wyjsciem z lozka okrutnie I jakos tak wiosennie sie zrobilo ... niby jeszcze ciemno, niby chlodno, ale roztopy pelna geba, znaczy sie wiosna tuz za rogiem Przygotowalismy z Moim niespodziewanke na gosci. Jako ze spotykamy sie prawie w takim samym skladzie, podczas kolacji, gdy glowy jeszcze trzezwe, na wielka sciane w salonie bedziemy wyswietlac z projektora mniej i bardziej zajefajne foty i filmy z naszych poprzednich imprez ... Ciekawe czy moje "pojechane" towarzycho jeszcze pamieta co wyczynialo Nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ale jakoś cza siem pocieszać No właśnie, nie ma jak dobre nastawienie! Dochtór, czy Ty napiszesz mi to, co ja chcę, żebyś mi napisał? Ja normalnie wiedziałam, jak sobota, to oni wszyscy w betach gniją, no... Dzień dobry!!! Wstawać proszę!!! http://www.kce.one.pl/files/megafon2.gif no chyba Cię straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 juz my sie pokrecimy u ciebie depeesia , nie boj nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ale jakoś cza siem pocieszać No właśnie, nie ma jak dobre nastawienie! Dochtór, czy Ty napiszesz mi to, co ja chcę, żebyś mi napisał? Ja normalnie wiedziałam, jak sobota, to oni wszyscy w betach gniją, no... Dzień dobry!!! Wstawać proszę!!! http://www.kce.one.pl/files/megafon2.gif no chyba Cię straszy przecie spie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wam, chłopy, to się nie dogodzi. Tol ja z rana w taką ładną czerwoną kieckę się wbiłam, żeby się spodobać, a tu masz. Dochtór, Ty to chyba zazdrościsz mi tej kiecki i dlatego PW nie piszesz. Duszek, a co jest nie tak z moją sukieneczką i zielonymi butkami? Frosia, no Ty to ostatnio ciągle kręcisz, ja nie wiem, jak ja za Tobą zdążę teraz. Amber - nooo, to dzisiaj będzie dietetyczna rozpusta, słodkości, alkohol i brak ruchu wieczornego! Gościom to na całą ścianę foty, a mnie to ani jednej, chociać obiecałaś. Paskuda. I jak to "skrzeczysz"? To ja tu aksamitnym głosem, nieco tylko wzmocnionym, a oni "skrzeczysz"! Jutro większy megafon wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Duszek, a co jest nie tak z moją sukieneczką i zielonymi butkami? tyros wsytko w porzadku...wstałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wam, chłopy, to się nie dogodzi. Tol ja z rana w taką ładną czerwoną kieckę się wbiłam, żeby się spodobać, a tu masz. Cześć DePeSzko, trochę się wtrącę ... chociaż nie do mnie ten powyższy tekst .. Dochtór na kontrabasie ... Duch na fortepianie ... no a Ty śpiewasz ... standardy http://www.insideartshow.com/gallery/2004/Pykerman_Jeff/Woman-in-red.jpg ...trochę fałszujesz ..... bo buty musisz zmienić na zielone .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Rany, ale trio ... bilety na koncert jeszcze som??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 28.02.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 witam wszystkich, bardzo dziękuję za zaproszenie, bedę częstym gościem, DEPSIAbardzo dziękuję za porady, czytałam sobie już wcześniej ale nie chciałam się wpychać tu takie fajne ludziska się pojawiaja, gdzie mnie do was, jedyne co mam to złudzenia, że mogę mieć własne marzenia, jedyne co mam to złudzenia że mogę je mieć.. malgos2dziękuję ze odpisałaś udało mi się tu dotrzeć samej,gwożdzikna razie nie mam dziennika ale jak dasz namiar to chetnie wbiję się do ciebie , zeljkanadal marze o twoim kominku chociaż nie będę go mieć jeszcze raz pozdrawiam wszystkich, a taki jeden mój znajomy Koszałek-Opałek napisał że wiosny nie będzie bo jest kryzys [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 gwożdzikna razie nie mam dziennika ale jak dasz namiar to chetnie wbiję się do ciebie ,[/i] ...jak się dobrze rozejrzysz ... to drogę znajdziesz .... ... tylko jako gwiazdeczka ... nie obieraj drogi świetlnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Cześć, kochani! Gwoździku, ja nie dlatego fałszuję, że butki niedobre. Ja trochę fałszuję bo perkusji nie ma. Na dodatek mam zawsze takie zyczenie, żeby perkusja była pod kolor mojej kiecki. No i musi nazywać się Ślicznotka, bo przecież będzie tworzyć gwóźdź programu. A ja najbardziej na świecie to lubię spiewać kolędy, a zaraz potem szanty. Kiedyś nawet żyłam z tego. Ale nie dla mnie zycie na walizkach i w hotelach, o nie. A pośpiewać mogę i w domu. Najwyżej Synek ucieknie, bo nie rozumi co to jest, te szanty... Gwiazdeczko, no proszę Cię, my to fajne som właśnie dlatego, że nad nikogo się nie wynosimy i skromni bardzo i spokojni jesteśmy. Każdy do nas może przychodzić i będzie nam bardzo miło - no nie, wszyscy? Zobaczysz, na pewno potwierdzą. Braza - Ty tylko rusz tyłek i przyjedź, to nawet i prywatny koncert dla Ciebie zrobiemy! Duszku - teraz to chyba już całkiem w porządku, mam nadzieje, że piwko w dłoni, a uśmiech na buzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts