Gwoździk 28.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja nie dlatego fałszuję, że butki niedobre. Ja trochę fałszuję bo perkusji nie ma. Na dodatek mam zawsze takie zyczenie, żeby perkusja była pod kolor mojej kiecki. No i musi nazywać się Ślicznotka, bo przecież będzie tworzyć gwóźdź programu. ...masz to jak w banku A ja najbardziej na świecie to lubię spiewać kolędy, a zaraz potem szanty. ... i świetnie .... bo to się gra świetnie na perkusji ... Kiedyś nawet żyłam z tego. ...chodziłaś po domach ... i śpiewałaś kolędy ? ...czy byłaś na Szantach w Giżycku ? PS. w obydwu przypadkach - SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Z kolędą nie chodziłam, tylko ostatnio baby mnie zaciśgli na wioskową solistkę w zespole wiejskim kolędowym. A wcześniej to dano temu, w latach 80-tych jeździłam do Krakowa, śpiewałam z kilkoma zespołami, od Zejmana i Garkumpla poprzez 4 Refy az do Starych Dzwonów i Janusza Sikorskiego. Gdzieś mam zdjęcie z któregoś z koncertów we Francji jak śpiewalim na scenie z Jędrkiem Tomankiem z OTTO, ale OTTO to było później. Fajne czasy były, ale dobre dla młodej osoby. Zupełnie nie pociągała mnie wizja zostawiania domu, męża i dzieci i latania od koncertu do koncertu, z nagrania na nagranie. Czasem lubię pospiewać w domu, najłatwiej kolędy, bo wszyscy śpiewają, więc wtedy sobie ulżę zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja też chcę na wystawy, koncert, szanty i kolędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 śpiewałam z kilkoma zespołami, od Zejmana i Garkumpla poprzez 4 Refy az do Starych Dzwonów i Janusza Sikorskiego. Gdzieś mam zdjęcie z któregoś z koncertów we Francji jak śpiewalim na scenie z Jędrkiem Tomankiem z OTTO, ale OTTO to było później. chylę czoła ... w ogóle - zgięty bardzo jestem .... ...poważnie ... ....dlatego żadnej "głupiej" "buźki dodawać do tekstu nie mam zamiaru ... ...spodziewałem się różnych odpowiedzi ... ale nie Takiej .... DepeSzko - zgięty bardzo jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 prostuj się chłopie,toż to Depsia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Gwoździk, kręgosłup Ci trzaśnie Depsia ... no szacun!!!! Mój Szanowny uwielbia szanty!!!! Ja Go do Ciebie podeślę, to Mu pośpiewasz... aaaa, i Szanowny pyta, czy mówi Ci coś nazwisko Andrzej Mendygrał??? Who, the .... is Mendygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 A pamiętasz, Brazunia, te wierszyki od Przyjaciela noworoczne co to np. o osiołku wklejałam? To właśnie Andrzeja. Jest moim Przyjacielem od 30 lat z górą, aukcja na rzecz Maćka była na prośbę Andrzeja właśnie zorganizowana. Zawsze jak jadę nad morze to i do Niego zajeżdżam. Gwoździku, dejże spokój, jak mówi Dochtór, przecież to ja, a nie żadna tam, pożal się Boże, wokalistka! Co do spiewania szantów z Szanownym to ja chętnie bardzo, tylko niechbyście już wreszcie zajechali do mnie. Zrobilibyśmy grilla, może i ognisko jakie, posiedzielibyśmy, pośpiewali i w ogóle. U Was się nie da, bo jakbym pysk rozdarła w mieszkaniu Waszym, to dopiero byście mieli u sąsiadów opinię zszarganą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 01.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 http://img237.imageshack.us/img237/7269/kawazcynamonemmv3.jpg http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/truskawki/files/page282_0_1.png kawka i dietetyczne małe co nie co dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 01.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 rany, jak tu fajnie, śpiewają, grają, kawę piją, czerwone kiecki noszą, Depsia nie zmieniaj butów na zielone, czerwone butki wymyślił jakiś janioł coby nam się lepiej tańcowało, wierszyk o osiołku jest de best, chetnie go za twoim pozwoleniem wykorzystam, nie martw się swoim rozmiarem,Pan Bócek wie co robi, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 My i tak już opinię mamy zszarganą, to co mi tam Możesz drzeć otwór gębowy do woli Piękne ukłony dla Andrzeja M., ja Go osobiście nie znam, ale Szanowny tak. Oczywiście to małymi literkami to żart taki był... wiem, kim jest ten Pan, aż taka ignorantka nie jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 .....Gdzie ta Depsiaa przy niej ten jacht.... ? by Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 .....Gdzie ta Depsia a przy niej ten jacht.... ? by Gwoździk p.s. Gosia jak z takiej filizanki wypic kawe - czy bokiem nie leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gosia jak z takiej filizanki wypic kawe - czy bokiem nie leci? da się wypić .... ..... a leci dołem ..... jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 rany, jak tu fajnie, śpiewają, grają, kawę piją, czerwone kiecki noszą, Depsia nie zmieniaj butów na zielone, czerwone butki wymyślił jakiś janioł coby nam się lepiej tańcowało, wierszyk o osiołku jest de best, chetnie go za twoim pozwoleniem wykorzystam, nie martw się swoim rozmiarem,Pan Bócek wie co robi, hej Rany, jak Ty dasz radę tyle jednym tchem powiedzieć? Gwoździku - przestań, bo na niebezpieczne obszary wchodzisz. Jachty, szanty, ich autorzy i wykonawcy (ta stara gwardia)... Nie ma mowy, ani słowem nie gadam - cos musi zostać dla mnie. Zeljko, no ja nie wiem czego Ty się śmiejesz, przecież zawsze leci dołem... Brazunia, chyba Ci zaraz maila poslę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gwoździku - przestań, bo na niebezpieczne obszary wchodzisz. no nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gosia jak z takiej filizanki wypic kawe - czy bokiem nie leci? da się wypić .... ..... a leci dołem ..... jak zwykle No czekaj ... bywa że i górą .... ale to juz inna inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Depsia, podziwiam i popieram! Czlowiek bez pasji jest pusty jak bebenek Trzeba miec swoje namietnosci, szalenstwa i zatracenstwa ... To nadaje pikanterii w zyciu Wiem co mowie Mam nadzieje, ze kiedys i dla mnie cos zaspiewasz Nie bylabym soba, gdybym nie postawila urodzinowo-imprezowego http://img.interia.pl/kobieta/nimg/a/i/Tort_makowy_Tort_makowy_3015598.jpg kolorowe drinki dla wyczekujacych wiosny http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_czerwony_ladny_276.jpg i przekaska, ktora prawie taka samiusienka zrobil dla nas Markus http://www.strykowski.net/wlochy/Krewetki_na_bialej_fasoli_3708.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ambercia, z tego wszystkiego biorę wisienki, robale zostawiam tym bardziej głodnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ambercia, z tego wszystkiego biorę wisienki, robale zostawiam tym bardziej głodnym... a moze jeszcze slomeczke Ci wcisne? Taka slomeczka, fajna jest ... zawsze moze sie przydac ... np do piwa z sokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts