braza 01.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Słomeczkę biorę .. a co mi tam ... koziego mleka sobie z niej pociągnę, ponoć zdrowe bardzo i na urodę dobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Słomeczkę biorę .. a co mi tam ... koziego mleka sobie z niej pociągnę, ponoć zdrowe bardzo i na urodę dobrze robi Kochana, slusznie prawisz My tez na kozim, albo na krowim ze zredukowana laktoza, bo sie na laktoze uczulamy Tak czy siak, do porannej owsianki mleko najzdrowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 A ta owsianka to taka papka, tak ... to już wole płatki kukurydziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 A ta owsianka to taka papka, tak ... to już wole płatki kukurydziane tak, tak ... mniaaam ... dodaje do tego platki zytnie i wychodzi absolutna pychotka I jaka zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Czlowiek bez pasji jest pusty jak bebenek nigdy w życiu nie spotkałem pustego bębenka ...każdy z nich miał swój "charakter" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Czlowiek bez pasji jest pusty jak bebenek nigdy w życiu nie spotkałem pustego bębenka ...każdy z nich miał swój "charakter" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ambercia, kochana - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Szczęścia, zdrowia i duuuużo kasy!!!! No i marzeń spełnienia!!! 100 lat!!! http://www.sp5-gliwice.com.pl/obrazki/bukiet.jpg Dzień doberek! Gwoździku, nie szalej, info i tak nie znajdziesz. Never nie byłam "sławną solistką". Poza tym - wtedy się zupełnie inaczej nazywałam. Brazunia, czy Ty maila mojego odebrałaś? Bo się w ogóle nie zachwycasz zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzień dobry coś oprócz hawerfloków na śniadanko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Niniejszym ogłaszam, że zachwycam się zdjęciem ... zachwyt odebrał mi mowę, słuch i zdolność motoryczną kończyn górnych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 02.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Depsiu, sorki, już nie będę tyle gadać jednym tchem ale chciałam nadrobić zaległości.Bardzo dziękuję za fotki z kuchniami, oglądam na raty, bo czasu nie starcza. Jeśli coś zrobię nie tak, to proszę o pouczenie, bo jestem stara, ale na forum to raczej baaardzo nowa :Mam nadzieję, że mając takiego mentora jak ty, sporo się nauczę. Braza, przeczytałam twoje motto, o upadku i podnoszeniu się akurat wtedy, kiedy miałam strasznego doła, było jak objawienie . Wielkie dzięki. Pomogło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Brazunia, czuję się usatysfakcjonowana i doceniona należycie. Gwiazdeczko, widzisz, nie wiadomo tak do końca czy my Cię tutaj dobrego ponauczamy, bo my myslimy, że my tylko dobre, ale różnie inni o nas myslą. Ty się dobrze zastanów, czy Ty chcesz z nami być. Ja to nawet koty w domu mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja to nawet koty w domu mam. Tak się drą za oknem że zwariuję chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Czlowiek bez pasji jest pusty jak bebenek nigdy w życiu nie spotkałem pustego bębenka ...każdy z nich miał swój "charakter" Przyznam, ze dla mnie beben to beben ... korpus i membrana a w srodku ... tak jakby pustka, co? Depsia, dzieki .... tak sie u Ciebie rozsiadlam, ze urodzinowe smakolyki tez tu przywloklam Dobrze, ze mnie nie pogonilas kasia, wyluzuj ... jakiz ten narod nerwowy Porozstawiaj bryzgafony, niech Ci malz zrobi tak jak mnie Marek z czujkami ruchu na takie maly stfory i po problemie Wkurzac sie nie bedziesz, a i trawnik/taras/podjazd nie bedzie cuchnal kocim moczem ... bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Bryzgafony też dobra rzecz, nie powiem, ale mam lepszy sposób. Kotecki kochaja waleriankę, wystarczy im wybrac fajne miejsce i polać. Wszystkie sie tam zlecą, a my mamy spokój. No i dlaczego miałabym Cię wyganiać, Ambercia? Jak smaczności goście przynoszą, to cieszyć się trzeba, a nie wyganiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Smacznosci Kochana, to Ty tylko potrafisz robic! Z kazdym dniem coraz bardziej doceniam zdrowe, domowe i ekologiczne jedzenie ... Jeszcze troche, a bede od Ciebie zgapiac przepisy na weki, susze i inne pysznosci ... Odkad drastycznie ograniczylam zywnosc przetworzona, z konserwantami, ta szybko robiona, ze sloika albo z torebki, moja skora nie ma nawet sladu alergii Faajnie jest ... w maszynie dochodzi razowiec ze sliwka na miodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Przyznam, ze dla mnie beben to beben ... korpus i membrana a w srodku ... tak jakby pustka, co? .... opis się zgadza ...poznałaś mnie kiedyś ? Wszystkiego Najlepszego życzy Bębenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 A pamiętasz, Brazunia, te wierszyki od Przyjaciela noworoczne co to np. o osiołku wklejałam? To właśnie Andrzeja. Jest moim Przyjacielem od 30 lat z górą, aukcja na rzecz Maćka była na prośbę Andrzeja właśnie zorganizowana. Zawsze jak jadę nad morze to i do Niego zajeżdżam. Gwoździku, dejże spokój, jak mówi Dochtór, przecież to ja, a nie żadna tam, pożal się Boże, wokalistka! Co do spiewania szantów z Szanownym to ja chętnie bardzo, tylko niechbyście już wreszcie zajechali do mnie. Zrobilibyśmy grilla, może i ognisko jakie, posiedzielibyśmy, pośpiewali i w ogóle. U Was się nie da, bo jakbym pysk rozdarła w mieszkaniu Waszym, to dopiero byście mieli u sąsiadów opinię zszarganą... O rrrrrany! To ja też chcę!!!!! Posłuchać, bo śpiewać w Takim Towarzystwie nie odważę się nawet po solidnym zanietrzeźwieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Po solidnym zanietrzeźwieniu to nawet i ja nie śwpiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Po solidnym zanietrzeźwieniu to nawet i ja nie śwpiewam Ja wyłącznie w takim stanie śpiewam, ale w Takim Towarzystwie to nawet wtedy gęby nie otworzę. Nawet, gdyby Depsia miała trzecie oko pośrodku czoła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Amber - bardzo się cieszę, że doceniasz slow food - bo te fast to prawdziwe świństwo jest... A już szlag mnie trafia, jak patrzę ostatnio na bloki reklamowe. Najpierw idzie reklamka Winiar - "Pomysł na..." . I wciskają ludziom, że bez ich @$%&(*))^ torebeczki żaden obiad nie będzie smaczny, a już jaki on będzie zdrowy i soczysty, to szok. Potem leci reklamka Knorra - żadne danie nie uda się bez ichniego #$%&*&% fixa! Będzie breja i mamałyga. Dodaj tylko fix - i zostaniesz wirtuozem kuchni! A potem jeszcze leci reklamka Nestle - normalne śniadanie jest wg nich za lekkie albo za ciężkie. Idealne śniadanie? To ich nes fit z... torebki!!! Q....wa ich torebkowa mać!!! Dziewczyny i chłopaki - nie kupujcie tego goowna, bo to syf jest. I nie kupujcie gotowych mieszanek przyprawowych "Do kurczaka" "Na grilla" itp. Główną wartością tego rodzaju mieszanek jest glutaminian sodu - substancja niby obojętna, ale niestety - potrafiąca paskudne alergie wywoływać. To tenże glutaminian sodu (wzmacniacz smaku) powoduje, że to takie smaczne jest, ale (całkiem jak chipsy) - niezdrowe jak Warszawa i jej okolice! Lepiej 100 razy kupować pojedyncze przyprawy: zioła wszelkiego rodzaju, papryka, sól, pieprz i jeszcze co tam kto lubi. Ale - nie gotowe mieszanki przyprawowe! Agduś - będzie ognisko i będa śpiewy, tylko dowlecz Brazę do nas! I oczywiście - odmawiam śpiewania bez wsparcia wszystkich obecnych. Ja się wstydzę. A jak razem, to będzie łatwiej. Gwoździku - może i Ty dołączysz do nas, hę? Sekcja rytmiczna bardzo wskazana jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts