Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

No nie ma bata, wiosna idzie! :D

Tez dzisiaj poczulam wiosne ... a juz najbardziej poczula ja Markowa karta kredytowa :lol: 8) :lol:

Jeszcze raz dziekuje za zyczenia :oops: :D A Depsi dziekuje za przyblizenie tematu standardow w Eko-sklepach :-)

Sadze Depsiu, ze gdybym mieszkala blizej Ciebie, mialabys w nas najwierniejszych klientow :roll: Baaardzo docenia istanienie takich gospodarstw jak Twoje, gdzie uczciwosc w parze idzie z pasja i umiejetnosciami :-) Ja Cie musze odwiedzic i juz! ... :D 8)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja Cie musze odwiedzic i juz! ... :D 8)

To mów kiedy, żebym chociaż mogła obejście trochę uprzątnąć. :D

Kiedy mam zaczynać? 8) :D :D :D

Tylko przyjedźcie jakimś dużym autem, żeby warzyw i takich różnych nabrać. :lol:

Ło jasoo, jakie słodziaki! :D

Ale Gwoździk dobrze gada - z pieskami u mnie kłopot może być, Karo pilnuje terenu i nie pozwala nikomu wleźć... :-?

Chyba, że na podwórku nosić na rączkach będziecie. :lol:

A Majusia jakaś szczuplutka teraz wygląda... Co jej zrobiliście? :evil:

Plusz jest... pluszowy na maksa! Jaka to rasa? :D

Chociaz - teraz tak pomyslałam... Jakbyś już sie wreszcie :evil: wybrała :D , to pewnie chciałabym wykorzystać Twoją wiedzę psią. :roll:

Może potrafiłabyś naszego burka zsocjalizować trochę przy pomocy Twoich mądralek. :roll: :D

To był taki znany serial, wszyscy się nim emocjonowali, cos o bandytach i policjantach... Nie wiem, czy nie "Kryminalni" bodaj? W kilku odcinkach tego serialu Majut wystapił. Tylko tytuł serialu zapomniałam... :oops:

Depsia, Plusz gral w reklamie jakis herbatnikow dla TV na Slowacji i jakis spot wolontariatu tez Slowacji... Nie wiem dokladnie, bo jezdzi ze swoja trenerka, ktora go przygotowuje pod konkretny scenariusz ...

A Maja grala m.in w Swiadku koronnym, Odwroconych jako Pikus, z Pudzianem w reklamach wolontariatu "pomoz", w reklamie Allegro, jakis chipsow i paru innych ... Generalnie dziewczyna zarabia na zycie :lol:

Cały czas się zastanawiam - jak ona łebek trzyma dziwnie? I co Amber jej nałozyła na ten łebek? :o :roll:

Pies ma miec caly czas kontakt wzrokowy z przewodnikiem. Zobacz jak ona chodzi na rownaj

http://i39.tinypic.com/2aezfyt.jpg

bez wzgledu czy idzie na "rownaj" czy z aportem, czy niemalze luzno na smyczy CALY czas ma mi patrzec w oczy ... nie musimy do siebie mowic, ona wie kiedy ma sie zatrzymac, blyskawicznie usiasc czy wystartowac po aport ... :D Moja Hermiona kochana :lol: