AmberWind 03.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No nie ma bata, wiosna idzie! Tez dzisiaj poczulam wiosne ... a juz najbardziej poczula ja Markowa karta kredytowa Jeszcze raz dziekuje za zyczenia A Depsi dziekuje za przyblizenie tematu standardow w Eko-sklepach Sadze Depsiu, ze gdybym mieszkala blizej Ciebie, mialabys w nas najwierniejszych klientow Baaardzo docenia istanienie takich gospodarstw jak Twoje, gdzie uczciwosc w parze idzie z pasja i umiejetnosciami Ja Cie musze odwiedzic i juz! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja Cie musze odwiedzic i juz! ... To mów kiedy, żebym chociaż mogła obejście trochę uprzątnąć. Kiedy mam zaczynać? Tylko przyjedźcie jakimś dużym autem, żeby warzyw i takich różnych nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja Cie musze odwiedzic i juz! ... To mów kiedy, żebym chociaż mogła obejście trochę uprzątnąć. Kiedy mam zaczynać? Tylko przyjedźcie jakimś dużym autem, żeby warzyw i takich różnych nabrać. AmberWind - nie zapomnij zabrać psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kochana, przyjedziemy ternowka, aby skrzynki na zapas zapakowac ... a skoro juz o warzywach mowimy, owocach i przetworach to zjawimy sie w czasie, gdy bedzie ich u Ciebie pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 AmberWind - nie zapomnij zabrać psa ekhmmm ... ktorego? http://img513.imageshack.us/img513/4143/mg8471xyywa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 super ... obydwa Twoje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ło jasoo, jakie słodziaki! Ale Gwoździk dobrze gada - z pieskami u mnie kłopot może być, Karo pilnuje terenu i nie pozwala nikomu wleźć... Chyba, że na podwórku nosić na rączkach będziecie. A Majusia jakaś szczuplutka teraz wygląda... Co jej zrobiliście? Plusz jest... pluszowy na maksa! Jaka to rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 super ... obydwa Twoje ??? no baaaa ten to Plusz urodzony pijak i bawidamek http://i33.tinypic.com/10cuejb.jpg a Maja niczym Hermiona wie wszystko i zna prawie kazde polecenie ... sportowiec, aktorka i http://i42.tinypic.com/oszbsz.jpg http://i44.tinypic.com/33yovax.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Depsia, Plusz to pomeranian ... rasa raczej malo spotykana ... ten pochodzi z rzadkiego skojarzenia. Trenowany jest do sportu i dla reklamy/filmow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ale fajne zdjęcia! A Plusz to faktycznie bawidamek chyba - no przesłodki i zdaje się, że wie o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Aby nie bylo ... samego soku pomaranczowego Plusz nie wypije ... ale z Martini ... uuuuuu ... przyssa sie na maksa Przyznam, ze musze go pilnowac na imprezach, bo do kieliszkow zaglada jak malo kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Majuta to całe forum oglądało, jak grała w serialu pieseczka mamusi bandyty. A Plusz - grał już w czymś? Albo miał sesje reklamowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Chociaz - teraz tak pomyslałam... Jakbyś już sie wreszcie wybrała , to pewnie chciałabym wykorzystać Twoją wiedzę psią. Może potrafiłabyś naszego burka zsocjalizować trochę przy pomocy Twoich mądralek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 nie wszyscy ogladali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 To był taki znany serial, wszyscy się nim emocjonowali, cos o bandytach i policjantach... Nie wiem, czy nie "Kryminalni" bodaj? W kilku odcinkach tego serialu Majut wystapił. Tylko tytuł serialu zapomniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 "Kryminalnych" widzialam kiedys ...pol odcinka chyba moj tata caly czas mi mowil : patrz, patrz !!!! ten gosciu jest z bytomia psa mi nie pokazywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 http://i44.tinypic.com/33yovax.jpg Cały czas się zastanawiam - jak ona łebek trzyma dziwnie? I co Amber jej nałozyła na ten łebek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Depsia, Plusz gral w reklamie jakis herbatnikow dla TV na Slowacji i jakis spot wolontariatu tez Slowacji... Nie wiem dokladnie, bo jezdzi ze swoja trenerka, ktora go przygotowuje pod konkretny scenariusz ... A Maja grala m.in w Swiadku koronnym, Odwroconych jako Pikus, z Pudzianem w reklamach wolontariatu "pomoz", w reklamie Allegro, jakis chipsow i paru innych ... Generalnie dziewczyna zarabia na zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cały czas się zastanawiam - jak ona łebek trzyma dziwnie? I co Amber jej nałozyła na ten łebek? Pies ma miec caly czas kontakt wzrokowy z przewodnikiem. Zobacz jak ona chodzi na rownaj http://i39.tinypic.com/2aezfyt.jpg bez wzgledu czy idzie na "rownaj" czy z aportem, czy niemalze luzno na smyczy CALY czas ma mi patrzec w oczy ... nie musimy do siebie mowic, ona wie kiedy ma sie zatrzymac, blyskawicznie usiasc czy wystartowac po aport ... Moja Hermiona kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A co ona ma na tym łebku? I co - mogłabys spróbowac zostać moją Victorią Stilwell i zsocjalizować troche Karusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts