Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

O, o, to "Odwróceni" byli, wszyscy to oglądali, a ja tylko Pikusia... :oops: :lol:

Jak bandzior rzucił pikusiem, to się tak zdenerwowałam, że tv im wyłączyłam prawie...

A na serial obraziłam się nieodwołalnie i przestałam oglądać. 8)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co ona ma na tym łebku? :roll:

I co - mogłabys spróbowac zostać moją Victorią Stilwell i zsocjalizować troche Karusia? :lol:

:lol:

Kochana, ona ma koziolek treningowy. Do zwyklego koziolka drewnanego przymocowane sa sznurki, aby gdy Maja blyskawicznie przyniesie aport na komende "do mnie", moc sie z nia poszarpac tym koziolkiem. To dla niej najogromniejsza nagroda, bo jako pies popedliwy i pelen instynktow lubi zlapac "ofiare" i rozszarpac ja z przewodnikiem :lol:

to zesz Majut no :D

przecież ona potknąć się może bidula.

mowili ze pod nogi trzeba patrzeć :roll:

niesamowite psiaki :)

Amber - spoznione troche - ale najlepsze życzenia urodzinowe

slonca , milosci , wolnosci i niepodleglosci :D

sukcesow Majutowy i Puszowych :)

aa...i podziekowania spoznione za porady aparatowe :)

czesc Depsiu - od tego powinnam zaczac :D

W ostatniej swojej scenie Pikus ginie pod kolami auta :cry: Bosche ... podczas krecenia myslalam, ze udusze Grabowskiego ... dal mi jednak wsparcie dobrym slowem, podzielil sie cateringiem :lol: i nakazal przeczekac bolesne sceny w barze ze szklaneczka martini z lodem ... troche lepiej mi sie zrobilo ;) :lol:

Ale sie przy tym filmie najezdzilam ... najfajniej bylo w Zakopcu ... sceny byly w Belvedere w ktorym niczego nam nie brakowalo ;) :lol:

Depsia, Plusz gral w reklamie jakis herbatnikow dla TV na Slowacji i jakis spot wolontariatu tez Slowacji... Nie wiem dokladnie, bo jezdzi ze swoja trenerka, ktora go przygotowuje pod konkretny scenariusz ...

... zastanawiam się ....

... Kto w tej sytuacji jest faktycznie panem (panią) psa ... właściciel czy trenerka ?

:o

... zastanawiam się z ciekawości .... nie ze złośliwości ... żeby jasne było ...

A Maja grala m.in w Swiadku koronnym, Odwroconych jako Pikus, z Pudzianem w reklamach wolontariatu "pomoz", w reklamie Allegro, jakis chipsow i paru innych ... Generalnie dziewczyna zarabia na zycie :lol:

... a mój gra w farbie Dulux .... i nie zarabia ... :D

Depsia, a Ty sie Kochana do wawy np. nie wybierasz? Albo do Krakowa? Albo do Katowic? :D

No do Wawy to się co roku wybieram, zwykle w początkach kwietnia. Jesteś wtedy? :D

No do Wawy to się co roku wybieram, zwykle w początkach kwietnia. Jesteś wtedy? :D

będę ... tylko skrobnij mi kiedy a będę. Teraz jestem w Wawie, ale jutro jade do Krakowa ... Potem znowu wracam do Wawy bo mam tu fure zleceń. Ok. 18 marca będę w Katowicach ... potem znowu w Krakowie, a na początku kwietnia w Wawie ...

Z wielka przyjemnoscia sie do Ciebie dostosuje :-)

Gwozdzik, trenerka moich psow, to ktos wiecej niz szkoleniowiec. Obecnie jest najbardziej utytulowana w tym sporcie osoba w Polsce, ma niesamowita charyzme i ogromna wiedze ... To od niej wiem tyle ile wiem ... Psy maja u Niej lekcje indywidualne i bezgranicznie Ja kochaja ... Sa karne i posluszne, ale nie oszukujmy sie ... jak ona wymaga to wszystko robione jest na 100%, jak ja wymagam, to osiagam co najwyzej 80% ... :D

I nie wiem jak to jest z Twoja reklama ... moje psy grajac zarabiaja ... to oczywiste. Musza pojac pewne komendy i umiejetnosci, a nikt tego altruistycznie robic nie bedzie :roll:

... a mój gra w farbie Dulux .... i nie zarabia ... :D

miałem na myśli rasę ... :D :D :D :D

mój własny gra codziennie dla mnie ... ....bezcenne :D :D :D :D

PS. ale oczywiście podziwiam pracę trenerki pieska Kowala i Ryśka z "Odwróconych" :D

... no i pozazdrościć Ci można Amber

będę ... tylko skrobnij mi kiedy a będę.

Jak tylko się dowiem czegoś - dam znać. Mam co roku takie spotkanie w Wawie i termin nie zależy ode mnie. Ale zazwyczaj bywał to początek kwietnia.

Jesli się uda spotkać - będzie mi bardzo, ale to bardzo miło! :D :D :D