DPS 03.03.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 O, o, to "Odwróceni" byli, wszyscy to oglądali, a ja tylko Pikusia... Jak bandzior rzucił pikusiem, to się tak zdenerwowałam, że tv im wyłączyłam prawie... A na serial obraziłam się nieodwołalnie i przestałam oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A co ona ma na tym łebku? I co - mogłabys spróbowac zostać moją Victorią Stilwell i zsocjalizować troche Karusia? Kochana, ona ma koziolek treningowy. Do zwyklego koziolka drewnanego przymocowane sa sznurki, aby gdy Maja blyskawicznie przyniesie aport na komende "do mnie", moc sie z nia poszarpac tym koziolkiem. To dla niej najogromniejsza nagroda, bo jako pies popedliwy i pelen instynktow lubi zlapac "ofiare" i rozszarpac ja z przewodnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 to zesz Majut no przecież ona potknąć się może bidula. mowili ze pod nogi trzeba patrzeć niesamowite psiaki Amber - spoznione troche - ale najlepsze życzenia urodzinowe slonca , milosci , wolnosci i niepodleglosci sukcesow Majutowy i Puszowych aa...i podziekowania spoznione za porady aparatowe czesc Depsiu - od tego powinnam zaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 W ostatniej swojej scenie Pikus ginie pod kolami auta Bosche ... podczas krecenia myslalam, ze udusze Grabowskiego ... dal mi jednak wsparcie dobrym slowem, podzielil sie cateringiem i nakazal przeczekac bolesne sceny w barze ze szklaneczka martini z lodem ... troche lepiej mi sie zrobilo Ale sie przy tym filmie najezdzilam ... najfajniej bylo w Zakopcu ... sceny byly w Belvedere w ktorym niczego nam nie brakowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Majuta jest the best!!!!!! Przywitać się przyszłam i szepnąć, że u mnie to takie trzy (albo i więcej) majutowe cuda są dla Ciebie Amberciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cześć, Zosiu! No ja nie wiem, jak Ty teraz się wytłumaczysz z takiego fopa. Chyba się starzejesz i zapominasz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dziewczynki, przyjdę później, piąty sezon "Chirurgów" właśnie leci, muszę obejrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Depsia, a Ty sie Kochana do wawy np. nie wybierasz? Albo do Krakowa? Albo do Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Depsia, Plusz gral w reklamie jakis herbatnikow dla TV na Slowacji i jakis spot wolontariatu tez Slowacji... Nie wiem dokladnie, bo jezdzi ze swoja trenerka, ktora go przygotowuje pod konkretny scenariusz ... ... zastanawiam się .... ... Kto w tej sytuacji jest faktycznie panem (panią) psa ... właściciel czy trenerka ? ... zastanawiam się z ciekawości .... nie ze złośliwości ... żeby jasne było ... A Maja grala m.in w Swiadku koronnym, Odwroconych jako Pikus, z Pudzianem w reklamach wolontariatu "pomoz", w reklamie Allegro, jakis chipsow i paru innych ... Generalnie dziewczyna zarabia na zycie ... a mój gra w farbie Dulux .... i nie zarabia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Depsia, a Ty sie Kochana do wawy np. nie wybierasz? Albo do Krakowa? Albo do Katowic? No do Wawy to się co roku wybieram, zwykle w początkach kwietnia. Jesteś wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No do Wawy to się co roku wybieram, zwykle w początkach kwietnia. Jesteś wtedy? będę ... tylko skrobnij mi kiedy a będę. Teraz jestem w Wawie, ale jutro jade do Krakowa ... Potem znowu wracam do Wawy bo mam tu fure zleceń. Ok. 18 marca będę w Katowicach ... potem znowu w Krakowie, a na początku kwietnia w Wawie ... Z wielka przyjemnoscia sie do Ciebie dostosuje Gwozdzik, trenerka moich psow, to ktos wiecej niz szkoleniowiec. Obecnie jest najbardziej utytulowana w tym sporcie osoba w Polsce, ma niesamowita charyzme i ogromna wiedze ... To od niej wiem tyle ile wiem ... Psy maja u Niej lekcje indywidualne i bezgranicznie Ja kochaja ... Sa karne i posluszne, ale nie oszukujmy sie ... jak ona wymaga to wszystko robione jest na 100%, jak ja wymagam, to osiagam co najwyzej 80% ... I nie wiem jak to jest z Twoja reklama ... moje psy grajac zarabiaja ... to oczywiste. Musza pojac pewne komendy i umiejetnosci, a nikt tego altruistycznie robic nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ... a mój gra w farbie Dulux .... i nie zarabia ... miałem na myśli rasę ... mój własny gra codziennie dla mnie ... ....bezcenne PS. ale oczywiście podziwiam pracę trenerki pieska Kowala i Ryśka z "Odwróconych" ... no i pozazdrościć Ci można Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 będę ... tylko skrobnij mi kiedy a będę. Jak tylko się dowiem czegoś - dam znać. Mam co roku takie spotkanie w Wawie i termin nie zależy ode mnie. Ale zazwyczaj bywał to początek kwietnia. Jesli się uda spotkać - będzie mi bardzo, ale to bardzo miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Moja psuka mogłaby grać w reklamie kociego żarcia dla "kanapowców" .... jest wręcz idealna!!!!!! Ona nie śpi .... ona nie myśli ... ona się wyleguje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Znaczy się, wilk kanapowy? Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 "Wilk kanap(k)owy" Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.03.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 cześć taakie cudne i mądre psiaki , że az mam ochotę ekran pogłaskać.. a zdjęcia też piekne..nie wiedzialam, tyle filmów przegapiłam.. Depesi i Gościom dobrego dnia życzę DPS, dziękuję, dopiero wczoraj byłam na poczcie mam piękną książkę z dedykacją .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dobry dzionek!Mam połączenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No witanko! Piateczko - Ty nie dziekuj, to Tobie dziękować trzeba! Agduś - dobrze, że to nie net znowu nawalił, a inne sprawy były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.03.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 To se trasę ustaw ... gwiazdo zaranna!! już sobie raz ustawiłem ... i trafiłem z GPS na wysypisku ... nieprawda, do Depsi jedzie się z GPSem taką fajną drogą przez las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts