Gagata 04.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ... a mój gra w farbie Dulux .... i nie zarabia ... Najwyraźniej Wasz Gwoździkowy Bobik ma mega dobre serce i jest urodzonym filantropem!! No żeby tak całkiem za darmo ??? To chyba w ramach pomocy krajowi w trudnej, kryzysowej sytuacji.. Łapy ściskam ! ..Żeby nie było, że mnie nie ma... Pozdrowienia dla wszystkich wiosenne, głównie dla naszej Gospodyni! A żurawie łażą po łące - skąd wiedzą, że to już wiosna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 DePeSzko .... odezwij się .. ..... bo to nie moje komentarze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ale łapę możesz psu ode mnie uścisnąć?? ...Czy mam to umieścić w Gwoździkowych komentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 już uścisnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.03.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Oooo, cos tak czułam, że u mnie Goście, a mnie nie ma. Gagatko, dobry wieczór! Co słychać? U nas też żurawie już są, tak pięknie je słychać, aż chce się wyjśc na dwór i coś wreszcie zrobić w obejściu. Gwoździku, bo jak tak mówisz, to wszyscy myslą, że to Bobik. I teraz będziesz się tłumaczył znowu. Dochtór - nawet nie wiesz, jak se nagrabiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No ale to przecież oczywiste że to Bobik. NO PRZECIE WIDZĘ ŻE TO TEN SAM PIES JAK BONIE DYDY (jak to się pisze... ) A dobry, dobry:D Ach....kiedy będzie zielono....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Kochana, już jest zielono, tyle że pod nogami, a nie nad głowami. Przebiśniegi to juz pełną gębą, trawa zielona, tulipany z ziemi już na potęgę wyłażą, inne cebulowe też. Nasze krokusy już pokazują kwiaty. Wiosna, ani chybi! Od wczoraj u nas intensywne grabienie, sprzatanie po zimie, palenie śmieci z podwórza i ogrodu (skąd zawsze wiosną tyle liści się bierze, skoro jesienią się je zgrabia? )... Normalnie, jak to wiosną. I nastrój od razu inny i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wszystko się zgadza Kochana Pani Gospodyni Przyglądałam się dziś tym żurawiom - ale one są śmieszne, tak niby dostojnie kroczą, ale kiwają się przód-tył, wypisz wymaluj jak ten ich imiennik przy studni. I odgłos paszczą też jakby podobny Tylko ja bym właśnie chciała nad głowami.. A tu na razie tylko W GŁOWIE... Bobik to Gwóźdź Programu jak sama nazwa wskazuje przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No ba - w głowie musi być trochę zielono, nie? Jak tam Wasze gospodarstwo? Zjeżdżają się już goście? U nas już zaczynaja przyjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Bobik to Gwóźdź Programu jak sama nazwa wskazuje przecież i łatwo go narysować .... w przedszkolach powinni uczyć http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/8e0491be.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 C U D O . Mooordeeeczkaaaa...... Ale - co mu z oczkami zrobiłeś ?? Coś mu się stało w oczka temu Bobiku..... Wykapany Mr Dulux (bez obrazy..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ha, faktycznie chyba nie jest to trudne! A zakładasz mu gumkę albo spinasz jakos tę grzywę? Podobno tak powinno się robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 no ponoć właśnie nie, bo on ma wrażliwe oczka przyzwyczajone do "zasłonki".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A zakładasz mu gumkę ... no co ty ....ja.... psu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Żonka zakłada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No tak... pomyslało mi się... Moje doświadczenie życiowe tak mi podpowiedziało. No to ja już nie wiem, zakładac gumkę czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 a jak już się gumkę założy ... to wygląda tak ... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bc/Bobtail_ou_old_english_sheepdog.jpg/407px-Bobtail_ou_old_english_sheepdog.jpg ... bez gumki ...potrafił sobie podbić oko ...uderzając podczas spaceru w metalowy słupek .... ..po prostu szybki zakręt chciał wziąć ... no ale nie do końca widział gdzie droga się zaczyna ... ... przez tydzień miał "fioletowe" oko ... wiem, że trudno w to uwierzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 O rany... Bidulek słodkie oczko. Te oczka to ma naprawdę fajne. Aż żal pomyśleć, że taką sliwę sobie zrobił, biedak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dochtór - nawet nie wiesz, jak se nagrabiłeś... znaczy się, mam przesrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts