braza 06.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nie, źle się czuję, co zresztą widać na każdym kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 moze powinnas dochtora zawolac ide sie polozyc ...chlop zaraz z pracy wraca zartowalam cos mnie lupie ...w kregoslupie ...... ....nerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja myślę, że jej głupio, bo ostatnio omal o zawał nas nie przyprawiła, jak w Uroczysku z nami rozmawiała. I temu ona teraz taka dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Frosia, a Tobie to chyba odnóża zmarzły ... takie pomarańczowate jakby... Skarpetki i rękawiczki załóż!!!! paznokietki pomalowalam .......nie czepiaj sie Strasznie Ci się musiały łapki trząść przy tym malowaniu, bo jakoś tak poza paznokcie wyszłaś. nie znasz sie :evil teraz tak jest trendy ......przedluzki na tipsy i jestes modern ...prawie Talking Strasznie długie te przedłużki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Zaraz tam zawał Tak sobie gadałam, a Wy na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No, nie wiem! Całkiem poważnie wyglądałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Frosia, a Tobie to chyba odnóża zmarzły ... takie pomarańczowate jakby... Skarpetki i rękawiczki załóż!!!! paznokietki pomalowalam .......nie czepiaj sie Strasznie Ci się musiały łapki trząść przy tym malowaniu, bo jakoś tak poza paznokcie wyszłaś. nie znasz sie :evil teraz tak jest trendy ......przedluzki na tipsy i jestes modern ...prawie Talking Strasznie długie te przedłużki! zazdrosc otwory nosowe ci zatyka ! chcesz sie poklocic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Frosia, a Tobie to chyba odnóża zmarzły ... takie pomarańczowate jakby... Skarpetki i rękawiczki załóż!!!! paznokietki pomalowalam .......nie czepiaj sie Strasznie Ci się musiały łapki trząść przy tym malowaniu, bo jakoś tak poza paznokcie wyszłaś. nie znasz sie :evil teraz tak jest trendy ......przedluzki na tipsy i jestes modern ...prawie Talking Strasznie długie te przedłużki! Bo to specjalny model ... la żab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Cicho, baby i żaby! A na świetlicę i tak jutro pójdziemy. Dach jest płaski. A z kręgosłupem to nie żarty, ani z nerkami - proszę mi się rzetelnie wyleczyć. I bez gadania. Czy ćwiczenia z grabiami też liczą się do samby? Albo z miotłą z gałęzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja ? Pokłócić? Uosobienie spokoju i łagodnej dobroci?Ja tak tylko z życzliwej ciekawości! Skoro dach płaski, to mnie uspokoiłaś. Na wszeli wypadej jednak zabierz miotłę. Tylko sprawdź, czy calkiem sprawna jest - latasz na niej przecież już od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Depsia i pomyslec, ze rano pomawialam Cie, ze na trwony wybylas, aby rozbuchana wiosne przywitac. A Ty w fitness poszlas Dobrze, dobrze ... biodra i seksowna pupa beda Ci wdzieczne Tylko kregoslup moze sie skarzyc, no ale za darmo to nic nie daja Niech Soltys wymasuje, to bedzie i zdrowo i przyjemnie Tak sobie mysle, ze skoro porzadki czynisz, to znaczy, ze wiosenne slonce, blekitne niebo i zielen juz calkiem blisko, co? BTW widze, ze uczulenie na male paskudne latajace potwory, to dosc powszechna przypadlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jakby było mozna to potrwoniłoby się, czego nie. Chociaż... prawda jest taka, że jestem... megakutwą... Zawsze bardzo ale to bardzo mi szkoda każdej wydanej złotówki... To pewnie dlatego, że nie ma ich wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A ja lubię wydawać Czasem... A czasem mi szkoda. Zresztą, zależy na co. I kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ja lubie wydawac............na kogos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Boszszeeee ... jak ja kocham wydawać pieniądze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Boszszeeee ... jak ja kocham wydawać pieniądze!!!!!!!!! typowy Baran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Boszszeeee ... jak ja kocham wydawać pieniądze!!!!!!!!! Ja zaliczam sie do grupy, ktora lubi zarabiac ... no i lubi tez wydawac Najlepiej na elektroniczne gadzety Te uwielbiam bardziej niz nowe buty, czy torebki ... Chociaz przyznam, ze wiosenne zakupy, ktore zaczelam robic pare dni temu mocno szarpnely Markowa karta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Boszszeeee ... jak ja kocham wydawać pieniądze!!!!!!!!! typowy Baran Masz coś przeciwko Baranom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Gdybym miała mnóstwo kasy to chyba kupiłabym stylowy pensjonacik na 4-5 pokoi gdzieś w ciepłym miejscu (Francja, Hiszpania, Włochy), spokojnie sobie z tego żyła i kupowała stylowe drobiazgi no i jak Amber - różne elektroniczne zabawki. Fajne rzeczy to są, słowo daję. Frosia, Ty to na pewno na Twojnego i na dzieciaki lubisz kasę przepuszczać. Też lubię, jak mam. A Barany to fajne są. Mój młodszy to własnie ten znak. I utracjusz, bez pamięci i rozsądku. To cecha Baranów jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 07.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 cześć a ja blizniak jestem..mama baran i średni syn..noo jak sie uprą..to tylko sposobem i po dobroci..bo nie daj Boże koso spojrzeć poza tym w domu jest strzelec i 2 panny jade wiosny szukać.. Depesiu, ja juz słysze ptaki, to nie zwidy? dobrego dnia, pa no i nic.. jedni to maja klopoty z krecikami..a ja z myszą.. i nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts