Chef Paul 07.03.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ... kreciki ... myszki ... ... większy kłopot mam: żółwia nie widzę od ponad tygodnia, ... czyżby zew wiosenny poczuł i gdzieś polazł się gzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Zaraz tam większy. Na dziewczyny poszedł. Albo byłeś niemiły i się obraził. Piąteczko, ja ptaszki też słyszę, więc to nie omamy, idzie wiosna! Z tż myszką to chyba w końcu do serwisu trafisz... Bo jakby fm było winne, to wszyscy by tak mieli. Ja to Panna, więc krytyczna, logiczna, systematyczna. Często upierdliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 A moje dziecię rodzone to Waga ... dobre to jest Barany to straszne utracjusze ... najchętniej przepuszczają nie swoje pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ahoj siomsiadka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Chlebek w piecu, teraz idę się pindrować na naszą wiejską imprezę. Niech się najlepsze dyskoteki schowają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.03.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Boszszeeee ... jak ja kocham wydawać pieniądze!!!!!!!!! typowy Baran Masz coś przeciwko Baranom nieee ale wszystkie , ktore znam sa rozrzutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 A moje dziecię rodzone to Waga ... dobre to jest Barany to straszne utracjusze ... najchętniej przepuszczają nie swoje pieniądze Oczywiście, że Waga to dobry znak! Śmiesz wątpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ja to Panna, więc krytyczna, logiczna, systematyczna. Często upierdliwa. Jeżeli, to tylko Panny płci żeńskiej takie są. Bo ja znam Pannę - faceta i jest bezkrytyczny (w stosunku do siebie), nielogiczny, niesystematyczny, doskonale leniwy, egoistyczny że bardziej się nie da, jedyne, co się zgadza, to upierdliwość - jest upierdliwie nudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Chlebek w piecu, teraz idę się pindrować na naszą wiejską imprezę. Niech się najlepsze dyskoteki schowają! A jak tam pogoda? Nie zmarzniesz na tym dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.03.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Chlebek w piecu, teraz idę się pindrować na naszą wiejską imprezę. Niech się najlepsze dyskoteki schowają! A u nas chleb w maszynie Orkiszowo-razowy ... z sezamem i slonecznikiem nie wiem co wyjdzie, ale odkad mieszam z fantazja to wszystko wychodzi W sprawie znakow to ja ryba ... i jak znak nakazuje jedna noga mocno siedze w rzeczywistosci, druga ma nieposkromiona fantazje. Gdy jedna sprawnie i szybko podejmuje decyzje strategiczne, druga nad wyborem kostki do toalety potrafi zmarnowac pol godziny , a co najgorsze ... jedna zarabia, a druga wydaje ... wiecej wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ja to Panna, więc krytyczna, logiczna, systematyczna. Często upierdliwa. Jeżeli, to tylko Panny płci żeńskiej takie są. Bo ja znam Pannę - faceta i jest bezkrytyczny (w stosunku do siebie), nielogiczny, niesystematyczny, doskonale leniwy, egoistyczny że bardziej się nie da, jedyne, co się zgadza, to upierdliwość - jest upierdliwie nudny! ale i tak go kochasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Depsia, Ty sie na disco bawisz a ja tu chleb z pieca, znaczy sie z maszyny wyciagnelam I po degustacji mysle, ze my sie juz calkiem na ten orkisz przerzucimy ... Pychota! Absolutna pychota! I jak doczytalam, ze orkiszowa maka zawiera az 11,2% bialka, to juz calkiem zyskala w moich oczach Od dzisiaj tylko orkisz ... Depsia i jak sie bawisz? Skrobnij, jak drinki, jak zagrycha i co grali I czy sie wyszalalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Depsia... nie pij już tyle Dochtór, ja tak sobie myślę, że Agdus o kimś innym pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Tralalalala!!!!!!!!!! Napiłam sie jak bąk!!!!!!!!! Dziecko do spiewania szantów ze mną zmuszam!!! Z babami sie umówiłam, że im pokaże jak się chlebek ronbi!!!! Trochę literówek robię, ale co tam, Sołtys właśnie wino niesie! Tralalala!!!!!!!! Gotowe łodxzieeeeeeeeeeee..... jużwszystko jest klaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!! Musowo nauczyć dziecko dzisiaj tej szanty!!! Orkisz najlepszy jest i amarantus też!!!! Dach płaski jest i nie spadlim!!!! Tralalalala!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Cześć Panienko Ja też Panna W sumie to Panny mają przerąbane......................bo są takie perfekcjonistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Depsia, po intonacji wypowiedzi wnioskuje, ze zabawa byla przednia A my dzisiaj bylismy na Slumdogu Polecam bo warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Już harpuny w stojakaaaaach pokryyyyyył śnieeeeeeeeeeeeeg... Tralalalalal!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba jutro bardzo chora będę!!!!!!!!!!!!!! tRALALALALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 O matko, a co to za spiewy po nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 01:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 O matko, a czego Ty nie spisz w nocy? Tralalalalalal!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A bo ja spie w dzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts