DPS 08.03.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dzień dobry, a co! Na dworze piękne słoneczko, ciepełko, w głowie jeszcze trochę szumi - zycie jest piękne! Śpita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 nieee wasza rozrywkowość..)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wstałam ... tak się wydzierałaś, że ledwo co oczy zmrużyłam Potrzebujesz czegoś na kaca, czy przeżyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://img27.imageshack.us/img27/6708/kobietyf.jpghttp://img27.imageshack.us/img27/kobietyf.jpg/1/w420.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Mój Mąż kochany dzisiaj o mnie dba, więc niczego mi nie brakuje. Duszek - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Depsia, jak to jest Mila Moja ... Ty pilas a to ja widze Twoje posty podwojnie Bry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No i popatrz, Ambercia, czasem sama nie wiesz, a objawy masz. Dzień dobry, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Znaczy się, na mnie Depsia też chuchała, bo i ja podwójnie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Milego dnia Kobietki My biegniemy na fitness a wieczorem kolacja, dobre wino, masaz, kadzidelka ... hmmmm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja to Panna, więc krytyczna, logiczna, systematyczna. Często upierdliwa. Jeżeli, to tylko Panny płci żeńskiej takie są. Bo ja znam Pannę - faceta i jest bezkrytyczny (w stosunku do siebie), nielogiczny, niesystematyczny, doskonale leniwy, egoistyczny że bardziej się nie da, jedyne, co się zgadza, to upierdliwość - jest upierdliwie nudny! ale i tak go kochasz Nie! Zdecydowanie nie! Przecież nie jestem masochistką! Mojny to pół Byk, pół Bliźniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Życzenia, najlepszego lo BAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wesolo nam! Tralala....... U nas to chyba sniegu bedzie znowusz... Bez tralalala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.03.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 znowu piłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Klina musiała pewnie strzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 O, zaraz tam "znowu"... Przecież muszę jakoś się ratować, nie? Synuś poszedł w tej Anglii do doktora (nie do Dochtora ), bo ma anginę. Dostał penicylinę w tabletkach. Poszedł dzisiaj, a że dzisiaj niedziela, to nie wysyłali go do żadnej apteki, tylko dali za darmo zapas tabletek do jutra do przedpołudnia. U nas doktor tak nie robi, a czasami tyle by to pomogło. A u nas - recepta w garść i - poszedł stąd, następny proszę! Kurczę, powiedział mu, że nawet 10 dni może trwać wyleczenie tego świństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Chłopak młody, to szybko zwalczy!! A Anglia to cywilizowany kraj, a szmal na ubezpieczenie zdrowote płacą spory ... doktorów (nie Dochtorów) rozliczają z każdego pensa! P.S. Nie pij już qurna, bo jakoweś zwidy będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Depsia, doleczysz Synka jak przyjedzie na Swieta ... wiec sie nie martw i glowka do gory! Najwazniejsze, ze Chlopiec doskonale radzi sobie w samodzielnym zyciu, ze zadowolony z tego gdzie jest i ze inni zadowoleni z Niego! I to jest Wasz jako Rodzicow prawdziwy SUKCES! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 O, zaraz tam "znowu"... Przecież muszę jakoś się ratować, nie? Synuś poszedł w tej Anglii do doktora (nie do Dochtora ), bo ma anginę. Dostał penicylinę w tabletkach. Poszedł dzisiaj, a że dzisiaj niedziela, to nie wysyłali go do żadnej apteki, tylko dali za darmo zapas tabletek do jutra do przedpołudnia. U nas doktor tak nie robi, a czasami tyle by to pomogło. A u nas - recepta w garść i - poszedł stąd, następny proszę! Kurczę, powiedział mu, że nawet 10 dni może trwać wyleczenie tego świństwa. patrz a ode mnie dostałby sok z Weronki, i na pewno by pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dochtór, on to na pewno wolałby tę Twoją kurację. No nic, leży w łóżeczku, panna dba o niego, rosołki gotuje (dobrze jednak, że to Anglia, bo w Chinach to nie wiadomo na czym te rosołki gotują! ), więc mam nadzieję, że jak mówi Amber - doleczę w domu jakoś. Taki piękny słoneczny las dzisiaj znalazłam: http://www.marekszczepaniak.za.pl/obrazy/kopie/pejzaze/duze/iglastylas.jpg A mój las dzisiaj w deszczyku drobnym i chmurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzien dobry!U nas dzisiaj w nocy tak bębniło deszczem po szybie, że rano nijak się przekonać do wstawania nie mogłam. No ale jakoś się zwlekłam, patrzę, a tu już nie pada. Nawet na moment słoneczko wychynęło zza chmur! Forum nadal ma czkawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts