Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wow, jakie utwory tu powstają, a ja nic nie wiem. :o :D

Gdy w stodole jest impreza

sąsiad aż dostaje zeza,

Sołtys wino wciąż donosi,

wszystko na życzenie Frosi, lalalalala...

Dzień dobry wszystkim imprezowiczom! :lol:

Dochtór, nie bądź taki, podziel się kieckami, w końcu tyle ich masz, że możesz jakąś nam na imprezę pożyczyć, nie? :D

Dziewczynki, i tak pięknie wyglądacie. :D

Zeljko, czy Ty już wytrzeźwiałaś z tego zawszepicia? :lol:

Cześć ... :D :D :D

Wieczór ... muzyk by się jaki przydał ... Gwoździka by potrza, coby w gary ponawalał do rytmu :wink: :D

bardzo proszę ...

http://hmi.ewi.utwente.nl/Projects/virtualdrummer/movies/Stefan1.mpg

... a no i wierszyk wrzucę ... bo chyba moda taka ... (muszę poczytać sporo)

W stawie koło DEPSi

Kąpał się dziad z babką,

utonęła babka do góry kuciapką

Nie żal mi tej babki

Ino jej kuciapki

Bo bym miał na zimę

Futerko do czapki.

PS. Fajnie to się śpiewa ... ale to już DePSia zrobi na zabawie wiejskiej :wink:

Rozpiewalo Was tutaj ... uuuu ... tfffffoorczosc kwitnie ... znaczy sie albo popili, albo miete czuja :lol:

Troche zaniemoglam ... postanowilam w ramach wiosennych atrakcji rozstac sie z osemka, ktora niestety nie miala szans wyrosnac, ale skorzystala z szansy rozpychania sie po mojej szczece ;) Bylo ok, a potem nie bylo ok ... we wtorek rozprawie sie z kolejna osemka, ktora puka siodemke :o :lol:

Depsia, juz chyba imprezowac skonczylas, co? Wypatrujesz bocianow? Nie to abym liczyla na jakies namnozenie u Ciebie lub u mnie ... ;) ale wiosenka mi sie marzy :oops: 8)

Gwoździku, dobrze, żeś się przyznał, bo niedawno śpiewalim to we wsi, a jakże! :lol:

Oj, Zeljko, Zeljko, nic nie poważniejesz. :D

Amber - jak kłopoty z zębami to ja Ci bardzo współczuję i rozumiem. :(

Na mnie dentystka napadła we wtorek. :o

Sołtys wywiózł mnie, bo gadał, że muszę naprawić paszczękę. No to ja chciałam na przegląd najpierw i sprawdzić co i za ile.

A ona, dentystka znaczy się, nie dała mi zleźć z fotela i na grandę mi pół paszczęki z kamienia wyczyściła za darmochę "na zachętę". :o

No mówię Ci, co ja miałam, to koniec świata. :-?

Ja to się boję tylko gęsi, szczurów i dentysty. :oops: :roll:

Brazunia, u nas też zimno jakoś się zrobiło. :-?

Dobrze, że w GB teraz słoneczko i ciepełko. :D

Lece, kochani, dobranoc! :D

Depsia, ale takie piaskowanie to nawet fajne jest :lol: Nie narzekaj, fajnego masz tego Soltysa co tak o Ciebie dba! Ja musialam usunac nadprogramowa osemke, ktora matka natura postanowila mnie uszczesliwic :lol: Zostala mi jeszcze jedna, ale ta jest po siodemka i puka ja w korzen ;) Bedzie sie dzialo, oj bedzie 8) Ale dam rade, bo i klinika ok, a i o komfort pacjetna dba sie jak co najmniej w SPA ;) Nawet filmy na DVD podczas zabiegu mozna poogladac i znieczulaja bez uzycia igly :o :D

Depsia, no jak z ta wiosna? Jest tuz, tuz? Czy jeszcze trza poczekac?

Witanko!

Depeesiu, możemy sobie podać ręce - ja też ostatnio wzbogacam dentystę. :(

Jak to "znieczulenie bez igły"? To jakie? I ile to kosztuje? Młodej trzeba wyrwać przestarzałe mleczaki, a ona nie wie, czego bardziej się boi - zastrzyku w dziąsło czy rwania na żywca.

Agdus,

Poczytaj o The Wand

W klinice do ktorej chodze to znieczulenie podawane jest zupelnie beziglowo przez blone sluzowa pod duzym cisnieniem.

Tak jak opisano tutaj

Mozna tez zdecydowac sie na gaz rozweselajacy, ale przy mojej bardzo skomplikowanej ekstrakcji osemki nie bylo mi do smiechu aby to zastosowac ;)

I jeszcze jedno ... w nowoczesnych gabinetach po ekstrakcji zakladaja na rane Spongostan. Nie musisz sie wtedy martwic ani o krwawienie, ktore natychmiast ustaje, ani o powiklania po usunieciu.

Bry!!! :p U nas snieg. :o a ja myslalam jak stef po nocach ostatnie dni nie spal, ze to wiosna idzie. A to chodzilo o inna zmiane pogody. :lol:

Depsia masz moze w swoich zasobach wzor storczyka? Jakbys miala, to podeslesz, nie?! :p

Ale to spokojnie, bez pospiechu, jak znajdziesz wolny czas. :wink:

Ja plytke przygotowuje. Zbieralam z roznych stroch wzorki i sama sie zdziwilam ile ja tego przez lata nagromadzilam. :o