Gwoździk 12.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 pic z depeesia malo... a jak się pije z depeesia ???? ...i jak wygląda depeeś .... ??? to rodzaj kielonka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 pic z depeesia malo... a jak się pije z depeesia ???? ...i jak wygląda depeeś .... ??? to rodzaj kielonka ? ty sie ze mnie nie nabijaj wiesz, ze nie mam polskiej czcionki na klawiaturze a jak nie wiesz , to juz teraz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.03.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 na dobra ...masz na zgodę http://www.silvitablanco.com.ar/la_casita_de_molly_3/FrogDance-blank_molly.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 http://healingtimebooks.com/webcards/images/image-531f01d8a271071d9dc4141ee99992ac-Kiss-Me-Frog.jpg .....wiesz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Chciałabyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dobry wieczór. Frosia, Ty na pewno już zdrowiejesz. Gwoździk- Ty nie wiesz z kim zadzierasz. Już Ci współczuję. Zeljko - nie jestem pewna, ale poszukam storczyka, jak znajdę, to oczywiście wyślę. A wiosna idzie, idzie - przecież sama mówiłaś, a mówiłaś, że jak mówisz, że idzie wiosna, to mówisz. U nas dzisiaj żadnego opadu nie było. Nawet słonko wylazło. Zmęczyłam się bardzo, bo sprzątaliśmy dzisiaj wszyscy wioskę. Proszę, tak było: http://wmwampol.com/DpS/wp-content/uploads/2009/03/p3120034.jpg Zmęczona jestem jak 150, ale za to fajnie bardzo było. Wielkie ognicho zrobilim, pośmialim się, pogadalim, napracowalim się - no jednym słowem, tak jak powinno być. Ambercia - no Wy tam w tej Wawie to macie takie wymysły z DVD dla pacjenta i zastrzykami bez igieł, a u nas na wsi to tradycyjnie, szpryca w dziąsełko i do roboty! Mnie to nie przeszkadza, bo ja właściwie nie boję się w ogóle tego, bo nawet nie bardzo czuję, jak oni to robią (ten zastrzyk, znaczy się). A wiosna, kochani, idzie i koniec. Jak mawia Zeljka - jak mówię, że idzie wiosna, to mówię! Na pewno już i u Was mimo wszystko tulipany zaczynają rosnąć, [pączki nabrzmiewać, a leszczyna to dawno przekwitła. Od tego nie ma odwrotu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 ale fajnie sie organizujecie..dzielnie..odpoczywaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Pogoda cudo, u mnie to słoneczko zachowywało się jak Afroamerykanin (to ponoć poprawna nazwa; przyp.aut.) na pasach: pojawiało się i znikało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ciekawe, jaka dzisiaj pogoda będzie. Póki co, pada drobniutka mżawka, chyba dobry dzień na jakieś prace pod dachem. Albo wyjazdy zakupowe. Dzień dobry! Zaczyna się piękny dzień dzisiaj, mówię Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ciekawe, jaka dzisiaj pogoda będzie. chyba bałwana se ulepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Jamlesik, jak Ty będziesz lepił, to chociaż jakąś kurę ulep, może będzie miastowym mówiła, kiedy mają wstawać i kiedy spać iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ciekawe, jaka dzisiaj pogoda będzie. chyba bałwana se ulepia Ulep, niektórzy przestaną się wyróżniać Cześć popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Jamlesik, jak Ty będziesz lepił, to chociaż jakąś kurę ulep, może będzie miastowym mówiła, kiedy mają wstawać i kiedy spać iść. zmokła już, wygląda jak przejechana ..... kupka pierza, fotki nie będzie, bo drastyczna by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Jamlesik, jak Ty będziesz lepił, to chociaż jakąś kurę ulep, może będzie miastowym mówiła, kiedy mają wstawać i kiedy spać iść. zmokła już, wygląda jak przejechana ..... kupka pierza, fotki nie będzie, bo drastyczna by była Odrobina mocnych wrażeń jeszcze nie nikomu nie zaszkodziła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No tak jakos dzisiaj sie zakręciłam, że kupę kasy przepuściłam. Na usprawiedliwienie mam tylko to, że na budowę, nie na siebie... Okno panoramiczne do pokoju na górze, płyty izolacyjno-konstrukcyjne na czopuch kominka, do tego zaprawy, kleje, klamki, pompki, trąbki i bombki... i całego kafla ni ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 a ta trompka po czemu ? dla czemu ??? i dla komu ???? mowilam ci juz , ze bym sie z toba napila ? depeesia juz ja widze to opijanie kominka przy najblizszym sppotakaniu ....uuuuuuuuuuu...zal mi froscha i P. .....glowa nieladnie potem boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Depsia, gratuluje zakupow Teraz to jeszcze piekniej bedzie z takim wyposazeniem Ale o sobie podczas zakupow tez nie zapominaj Nowa sukienka, bielizna, buty i torebka i mozna wiosne powitac Tylko kiedy ta wiosna, nadejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Depsia, noooo Kobietooooo jak fot nie zrobisz tej trompki i bombki to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Wasze życzenie jest rozkazem, moje Panie. Świeżutkie, dziś nabyte trąbki i pompki. Po Housowemu: http://wmwampol.com/DpS/wp-content/uploads/2009/03/p3130010.jpg Frosia, tak się odgrażasz, że zaczynam wierzyć, że może przyjedziecie i się napijemy. Sołtys to gotowy, ja w sumie też, tylko nie wiadomo jak Frosch, czy już się pakować zaczął. Ambercia - a gdzie ja bym w tych kieckach i szminkach poszła w naszej wsi? U nas to walonki dobre trzeba i kufajkę grubą, coby nie zamarznąć przy robocie z grabiami i łopatą. I jeszcze chciałam powiedzieć, że będę we Wawie nie na początku kwietnia, ale najprawdopodobniej 24-26 kwietnia, takie są zakusy na zebranko i targi "Lato" tamże. Chociaz powiedz, że będziesz wtedy też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 eeeeeee.........taka trabka to nie trompka a szklanych nie mieli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts