DPS 14.03.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dublet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Braza - ja bardzo liczę na to, że spotkamy się za stodołą. Przygotuję cos specjalnego wtedy! Też się przygotuję Zaczynam ćwiczyć http://www.obrazky.pl/obrazky/karate-chomik-421-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 ... też lubię ogniska za stodołą .... ... nie potrzebujesz muzyka jakiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 DePeSzko ... ... ale się rozpisałaś ... a na tym zdjęciu ze sprzątania (czy grabienia) .. .. to jesteś mistrzynią pierwszego planu ..... czy drugiego Na tym zdjęciu to ja jestem mistrzynią kadrowania, dzierżącą w dłoni aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 ... a Ty co ...obrażona jesteś ?... ... gdzieś w komentarzach ( u Malki chyba ... albo anjanmen ) ktoś wstawił zdjęcia " mistrzowie drugiego planu" ... i trochę śmiechu było ... ... i ja do tego się odnosiłem ... PS. już Ci przeszło , prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 ... też lubię ogniska za stodołą .... ... nie potrzebujesz muzyka jakiego ... Nawet bardzo. Drogę znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 ... też lubię ogniska za stodołą .... ... nie potrzebujesz muzyka jakiego ... Nawet bardzo. Drogę znasz. W razie "W" zawsze jest GPS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Drogę znasz. .... zawsze jest GPS... ...nie używam ... od jakiegoś czasu ...wiecie czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 ... a Ty co ...obrażona jesteś ?... ... gdzieś w komentarzach ( u Malki chyba ... albo anjanmen ) ktoś wstawił zdjęcia " mistrzowie drugiego planu" ... i trochę śmiechu było ... ... i ja do tego się odnosiłem ... PS. już Ci przeszło , prawda ? Obra... co? W komentach u Ani i Malki nie bywam, więc nawet nie wiem o so chozi. Kciałam zgodnie z prawdą napisać. A co mi miało przejść? Chęć na wygłupy i tak nie przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 ...no to pozamiatane ... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Raczej wyspane, znaczy ja wyspana. Dzień dobry! Póki co, słoneczko w chmurach siedzi, ale mam nadzieję, że wylezie i będzie taki piękny dzień jak wczoraj. Pójdę na spacerek wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zawsze powtarzam, że FM to lepsze od TVN Meteo jest Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Bry, no dobra, my tu gadu-gadu o porzadkach, pogodzie i spiewaniu a nic nie wiemy jak tam Depsiowa dieta Depsia skrobnij relacje i pochwal sie silna wola, zelaznym charakterem i wymiarami I jak mozesz napisz tez jak szybko Twoj Tata doszedl do sprawnosci po operacji i jak dlugo sie rehabilitowal A tak poza tym to slonko mamy, temp. prawie 9 stopienkow i optymizm w sercach. Dzisiaj bede obcinac Majuta bo zarosla siersciuchowato Wczoraj zrobilam psom pelen manicure i pedicure z opilowywaniem szklanym pilniczkiem wlacznie Leza wtedy tak smiesznie na plecach i wyciagaja lapki do pilowania ... normalnie czad Tak sobie pomyslalam, ze skoro wiosna za rogiem to trzeba rower oddac do przegladu i zaczac go regularnie uzywac. Z przodu mam zamontowany azurowy kosz, bynajmniej nie na zakupy Upycham tam kocyk, dwa psy i w droge Alez za takimi wycieczkami tesknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Amber, Tata naprawdę szybko doszedł do siebie, w sumie chodzić zaczął prawie natychmiast po operacji, potem jeszcze jakieś 6 m-cy trochę utykał na tę nogę, a potem to już tylko radośc chodzenia była. Myślę, że i Twoja Mama bardzo szybko dojdzie do siebie, chodzić powinna już na drugi - trzeci dzień po operacji, potem będzie każdego dnia lepiej. Ja czasem też muszę kociakom pazurki obciąć. To znaczy, Miśkowi nie obcinam, bo jak łapałby myszki, ale Neferce to regularnie, chociaż bardzo tego nie lubi. Ma jednak usposobienie damy i nie wyprawia cyrków, a ja nauczyłam się błyskawicznie sprawę załatwiać - ciach, ciach i gotowe. O piłowaniu to mogę już tylko pomarzyć... Cudne zdjęcia muszą być z takiej wycieczki z dwoma rozkoszniakami w koszu na rowerku u pańci. I chciałam powiedzieć, że miałam obiecane zdjęcia z nart na PW chociaż, a tu nic. Nie kochasz mnie, buuuuuuuuuu.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Poimprezowe dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Depsia, dzieki za slowa otuchy Mam nadzieje, ze u nas tez szybko ozdrowienie nastapi Poki co trzymaja nas roznorakie emocje i kupe spraw do zalatwienia. Musze jeszcze zatrudnic uczciwa pania do zakupow i sprzatania. Do tej pory Mama nikogo nie chciala wpuscic do domu, aby pomogl w ogarnieciu rzeczywistosci ... Ale jakos udalo sie Ja przekonac i dostalam zielone swiatlo Przekonala sie tez do rehabilitanta w domu, wiec to kolejny plus Uffff ... a operacja zaplanowana na Wielki Piatek, czyli Swieta czekaja nas w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam towarzystwo. Chyba wiosna idzie bo sie czlowiekowi porzadkow zachciewa. Ambercia bedziemy trzymac mocno kciuki dla Twojego taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zeljko, to Amber Mama będzie miała operację, mój Tata miał juz dawno... Amber - będzie dobrze, nie martw się w ogóle, za pół roku Mama prawie nie będzie pamiętać, że ma endoprotezę. Przeleniuchowałam dzisiaj caaaaaały dzień. Ale w końcu to przecież niedziela, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Przeleniuchowałam dzisiaj caaaaaały dzień. Ale w końcu to przecież niedziela, nie? Dzień święty święcić Ja za to miałam gości całyn dzień A jutro Sadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 A jutro Sadzę w kominie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts