Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DePeSzko ... ... ale się rozpisałaś :o :o :o :o

... a na tym zdjęciu ze sprzątania (czy grabienia) .. .. to jesteś mistrzynią pierwszego planu ..... czy drugiego :wink: :D :D :D :D

Na tym zdjęciu to ja jestem mistrzynią kadrowania, dzierżącą w dłoni aparat. 8) :D

... a Ty co ...obrażona jesteś ?... :wink:

... gdzieś w komentarzach ( u Malki chyba ... albo anjanmen ) ktoś wstawił zdjęcia " mistrzowie drugiego planu" ... i trochę śmiechu było ... :D

... i ja do tego się odnosiłem ...

PS. już Ci przeszło , prawda ? :D

... a Ty co ...obrażona jesteś ?... :wink:

... gdzieś w komentarzach ( u Malki chyba ... albo anjanmen ) ktoś wstawił zdjęcia " mistrzowie drugiego planu" ... i trochę śmiechu było ... :D

... i ja do tego się odnosiłem ...

PS. już Ci przeszło , prawda ? :D

:o

Obra... co? :o :lol:

W komentach u Ani i Malki nie bywam, więc nawet nie wiem o so chozi. :o :lol:

Kciałam zgodnie z prawdą napisać. :roll:

A co mi miało przejść? :o

Chęć na wygłupy i tak nie przeszła. :p

Raczej wyspane, znaczy ja wyspana. :D

Dzień dobry! :lol:

Póki co, słoneczko w chmurach siedzi, ale mam nadzieję, że wylezie i będzie taki piękny dzień jak wczoraj. 8)

Pójdę na spacerek wtedy. :D

Bry, no dobra, my tu gadu-gadu o porzadkach, pogodzie i spiewaniu a nic nie wiemy jak tam Depsiowa dieta 8) :D Depsia skrobnij relacje i pochwal sie silna wola, zelaznym charakterem i wymiarami 8) :D

I jak mozesz napisz tez jak szybko Twoj Tata doszedl do sprawnosci po operacji i jak dlugo sie rehabilitowal :roll:

A tak poza tym to slonko mamy, temp. prawie 9 stopienkow i optymizm w sercach. Dzisiaj bede obcinac Majuta bo zarosla siersciuchowato :-) Wczoraj zrobilam psom pelen manicure i pedicure 8) z opilowywaniem szklanym pilniczkiem wlacznie :lol: Leza wtedy tak smiesznie na plecach i wyciagaja lapki do pilowania ... normalnie czad :lol:

Tak sobie pomyslalam, ze skoro wiosna za rogiem to trzeba rower oddac do przegladu i zaczac go regularnie uzywac. Z przodu mam zamontowany azurowy kosz, bynajmniej nie na zakupy ;) Upycham tam kocyk, dwa psy i w droge 8) :D Alez za takimi wycieczkami tesknie :roll:

Amber, Tata naprawdę szybko doszedł do siebie, w sumie chodzić zaczął prawie natychmiast po operacji, potem jeszcze jakieś 6 m-cy trochę utykał na tę nogę, a potem to już tylko radośc chodzenia była. Myślę, że i Twoja Mama bardzo szybko dojdzie do siebie, chodzić powinna już na drugi - trzeci dzień po operacji, potem będzie każdego dnia lepiej. :D

Ja czasem też muszę kociakom pazurki obciąć. To znaczy, Miśkowi nie obcinam, bo jak łapałby myszki, ale Neferce to regularnie, chociaż bardzo tego nie lubi. Ma jednak usposobienie damy i nie wyprawia cyrków, a ja nauczyłam się błyskawicznie sprawę załatwiać - ciach, ciach i gotowe. O piłowaniu to mogę już tylko pomarzyć... :lol:

Cudne zdjęcia muszą być z takiej wycieczki z dwoma rozkoszniakami w koszu na rowerku u pańci. :o

I chciałam powiedzieć, że miałam obiecane zdjęcia z nart na PW chociaż, a tu nic. :roll:

Nie kochasz mnie, buuuuuuuuuu.............. :cry:

Depsia, dzieki za slowa otuchy :-) Mam nadzieje, ze u nas tez szybko ozdrowienie nastapi :D

Poki co trzymaja nas roznorakie emocje i kupe spraw do zalatwienia. Musze jeszcze zatrudnic uczciwa pania do zakupow i sprzatania. Do tej pory Mama nikogo nie chciala wpuscic do domu, aby pomogl w ogarnieciu rzeczywistosci ... Ale jakos udalo sie Ja przekonac i dostalam zielone swiatlo :D Przekonala sie tez do rehabilitanta w domu, wiec to kolejny plus :-) Uffff ... a operacja zaplanowana na Wielki Piatek, czyli Swieta czekaja nas w szpitalu :roll:

Zeljko, to Amber Mama będzie miała operację, mój Tata miał juz dawno... :lol:

Amber - będzie dobrze, nie martw się w ogóle, za pół roku Mama prawie nie będzie pamiętać, że ma endoprotezę. :D

Przeleniuchowałam dzisiaj caaaaaały dzień. :oops: :D

Ale w końcu to przecież niedziela, nie? :wink: