Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeleniuchowałam dzisiaj caaaaaały dzień. :oops: :D

Ale w końcu to przecież niedziela, nie? :wink:

I slusznie!!! Ale wciaz nie widze odpowiedzi ;) Co z dieta? 8) :lol:

Żelko, dzielki! Wierze, ze wszystko bedzie ok ... Nie moge wybrzydzac co do terminu operacji, ale szkoda, ze Swieta ktore u nas w domu sa zawsze takie uroczyste, rodzinne i domowe w szpitalu trzeba bedzie spedzic ... Najwazniejsze jednak, aby Mama odzyskala sprawnosc i swa witalnosc :-)

A ja dzisiaj tez leniuchowalam! Poszlismy z Moim na silownie, potem na masaz i gdy mialam sie juz wladowac do sauny, wychodzi z niej jakies dziewcze i łuppp na ziemie. Biedactwo, chyba za dlugo sie tam odwadniala i zemdlala wprost pod moimi nogami. "Zreanimowala" ja skutecznie, przywrocilam wlasciwe tetno, a na koncu nakazala recepcji napoic biedaczke woda z cukrem i przypilnowac aby odpoczela ...

Sytuacja dosc niecodzienna, bo nie zawsze pod nogami mdleja nagie nimfy :lol: 8)

Co z dietą, co z dietą... :evil:

6 kg mnie jest mniej, przede mną jeszcze 10. :evil:

Jak na odchudzanie od stycznia - naprawdę skromny wynik. :evil: :(

No co zrobić, dobrze, że choć tyle się udaje... :-?

W każdym razie im bardziej ta waga stoi, tym bardziej ja się zapieram, że się nie złamię. :roll:

No i proszę - siostrą miłosierdzia zostałaś, Amber, czy coś. :lol:

Siłownia i masaż z sauną, hm... Wybrałabym sam element środkowy, może trwać tyle, co wszystkie trzy razem wzięte. :D

Kaśka - sadź, kobieto, sadź, sama radość i relaks z tego, wiem, co mówię. 8)

Zeljko - to czego Ty jeszcze nie umiesz? Ty się przyznaj zawczasu, żeby potem jakiej poruty nie było. :D

Gwoździk - Ty to jak każdy facet, tylko o czyszczeniu komina myślisz! :oops: :lol: :p

Depsia, 6 kg od stycznia to ok i nie ok :-) Zreszta sama wiesz, bo pewnie czytasz ... Musisz pobudzic metabolizm a kolejne 10 osiagniesz bardzo szybko ... 8) Ja teraz odchudzam "zdalnie" moja Mame ... Nie ma bata i w kazdym tygodniu ma byc Jej mniej 1,5 - 2 kg 8) Troche wspomagamy suplementami, ale i tak bez diety ani rusz ... Moja Mama zawsze nosila rozmiar 34-36, a obecnie 40 ... skandal :evil: I to przy takim schorzeniu tak sie zapasla ... Ortopeda tez nakazal zrzucic 5 - 8 kg, wiec pilnuje i diety i wagi ... Do 10 kwietnia mamy czas wiec damy rade :-)

Najtrudniej jest mi walczyc z Jej umilowaniem do slaskiej kuchni :evil: 8) :lol:

Musiałby to niezły szpadel być. :lol:

Dziekuję, kochana, walczę jakoś... :roll:

Dzień dobry! :D

Lecę zaraz do roboty, czas wykorzystać dobra nabyte w zeszłym tygodniu i zacząć przymiarki do czopucha w kominku. :D

Beze mnie sołtys nie da rady. :wink:

Dzień dobry!

Chyba dzięki przeziębieniu dołączę wreszcie do odchudzających się. Jeść mi się nie chce wcale - szkoda by potem taki dobry początek zmarnować :wink:

Tylko waga mi się zepsuła, więc z motywacją i kontrolą ciężko będzie... :(

Oj, Brazunia kochana, TRy jak czasem cos powiesz, to człowiek od razu doceniony się czuje. :oops: :D

Agduś - fakt, taki dobry początek szkoda byłoby zmarnować. :D Warto potem powalczyć, bo jak sie nie ma apetytu to jakoś bardzo szybko się chudnie. :roll:

BB, a Ty sie też odchudzałaś? :o :lol: Witaj, kochana! :D

Dzien dobry.

Czy u Was tez pogoda taka ciezka??? Mam wrazenie, ze niebo usiadlo na ziemie. :-?

Oj, Zeljko, chciało do Ciebie zajrzeć, zobaczyć co słychać, a Ty herbaty i ciasta nie szykujesz, tylko marudzisz, no jak zwykle. :lol:

Frosia - lecę maila zobaczyć, dzięki! :D

No to wróciłam sobie z pracki. :D

Pogoda u nas była fajna, Dzisiaj znowu trochę liści starych pograbiłam (a jeszcze sporo zostało :-? ), po chałupie sie pokręciłam i dzień minął. :roll:

Teraz wiosną to jakos tak ten czas bardzo szybko mija, człowiek myśli, że nie wiadomo co porobi dzisiaj, a potem - zonk, nie zdążyłam. :-?

Frosia - obejrzałam to, co w mailu i jestem w szoku. Ja wiedziałam, że w Tobie coś siedzi, ale żeby aż takie COŚ? :o

Gratulacje, kochana i czapki z głów!

Czy mogłabym zawczasu dostać autograf? :oops: Potem się przecież nie dopcham... :roll:

I wcale nie żartuję! :D

Ja poproszę wywarek. Taki na spanie. I jutro mam wstać czując się jak młody bóg, bo muszę jechać do Krakowa (znowu :evil: ) do banku. I nie ma zmiłuj, żem zaniemognięta. :(

W piątek znów do Krakowa. A ja tak lubiłam to miasto... :roll: Do zeszłego tygodnia.

A pogoda wciąż do d...