Żelka 15.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zeljko, to Amber Mama będzie miała operację, mój Tata miał juz dawno... Bosche to czytac tez nie umiem!!!! Ambercia to dla mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Przeleniuchowałam dzisiaj caaaaaały dzień. Ale w końcu to przecież niedziela, nie? I slusznie!!! Ale wciaz nie widze odpowiedzi Co z dieta? Żelko, dzielki! Wierze, ze wszystko bedzie ok ... Nie moge wybrzydzac co do terminu operacji, ale szkoda, ze Swieta ktore u nas w domu sa zawsze takie uroczyste, rodzinne i domowe w szpitalu trzeba bedzie spedzic ... Najwazniejsze jednak, aby Mama odzyskala sprawnosc i swa witalnosc A ja dzisiaj tez leniuchowalam! Poszlismy z Moim na silownie, potem na masaz i gdy mialam sie juz wladowac do sauny, wychodzi z niej jakies dziewcze i łuppp na ziemie. Biedactwo, chyba za dlugo sie tam odwadniala i zemdlala wprost pod moimi nogami. "Zreanimowala" ja skutecznie, przywrocilam wlasciwe tetno, a na koncu nakazala recepcji napoic biedaczke woda z cukrem i przypilnowac aby odpoczela ... Sytuacja dosc niecodzienna, bo nie zawsze pod nogami mdleja nagie nimfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Co z dietą, co z dietą... 6 kg mnie jest mniej, przede mną jeszcze 10. Jak na odchudzanie od stycznia - naprawdę skromny wynik. No co zrobić, dobrze, że choć tyle się udaje... W każdym razie im bardziej ta waga stoi, tym bardziej ja się zapieram, że się nie złamię. No i proszę - siostrą miłosierdzia zostałaś, Amber, czy coś. Siłownia i masaż z sauną, hm... Wybrałabym sam element środkowy, może trwać tyle, co wszystkie trzy razem wzięte. Kaśka - sadź, kobieto, sadź, sama radość i relaks z tego, wiem, co mówię. Zeljko - to czego Ty jeszcze nie umiesz? Ty się przyznaj zawczasu, żeby potem jakiej poruty nie było. Gwoździk - Ty to jak każdy facet, tylko o czyszczeniu komina myślisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Depsia, 6 kg od stycznia to ok i nie ok Zreszta sama wiesz, bo pewnie czytasz ... Musisz pobudzic metabolizm a kolejne 10 osiagniesz bardzo szybko ... Ja teraz odchudzam "zdalnie" moja Mame ... Nie ma bata i w kazdym tygodniu ma byc Jej mniej 1,5 - 2 kg Troche wspomagamy suplementami, ale i tak bez diety ani rusz ... Moja Mama zawsze nosila rozmiar 34-36, a obecnie 40 ... skandal I to przy takim schorzeniu tak sie zapasla ... Ortopeda tez nakazal zrzucic 5 - 8 kg, wiec pilnuje i diety i wagi ... Do 10 kwietnia mamy czas wiec damy rade Najtrudniej jest mi walczyc z Jej umilowaniem do slaskiej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Depsia, Ty uważaj z tym chudnięciem, bo niedługo nie będzie Cię zza szpadla widac A poważnie: gratuluję samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Musiałby to niezły szpadel być. Dziekuję, kochana, walczę jakoś... Dzień dobry! Lecę zaraz do roboty, czas wykorzystać dobra nabyte w zeszłym tygodniu i zacząć przymiarki do czopucha w kominku. Beze mnie sołtys nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Bez Ciebie w ogóle nikt by nie dał rady Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzień dobry! Chyba dzięki przeziębieniu dołączę wreszcie do odchudzających się. Jeść mi się nie chce wcale - szkoda by potem taki dobry początek zmarnować Tylko waga mi się zepsuła, więc z motywacją i kontrolą ciężko będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A ja nic nie schudłam Ale dzień dobry powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Oj, Brazunia kochana, TRy jak czasem cos powiesz, to człowiek od razu doceniony się czuje. Agduś - fakt, taki dobry początek szkoda byłoby zmarnować. Warto potem powalczyć, bo jak sie nie ma apetytu to jakoś bardzo szybko się chudnie. BB, a Ty sie też odchudzałaś? Witaj, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 buziaki badz cierpliwa , nic na sile ..... wyslalam ci sos na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzien dobry. Czy u Was tez pogoda taka ciezka??? Mam wrazenie, ze niebo usiadlo na ziemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzien dobry. Czy u Was tez pogoda taka ciezka??? Mam wrazenie, ze niebo usiadlo na ziemie. Zmęczyło się tak wisieć, to i przysiadło na chwilę Pozwól niebu odpocząć, niedługo wróci na swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzien dobry. Czy u Was tez pogoda taka ciezka??? Mam wrazenie, ze niebo usiadlo na ziemie. Oj, Zeljko, chciało do Ciebie zajrzeć, zobaczyć co słychać, a Ty herbaty i ciasta nie szykujesz, tylko marudzisz, no jak zwykle. Frosia - lecę maila zobaczyć, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Odchudzałam się Anetko.........i nici z tego.........ale u mnie to jest spowodowane chorobą.......buuuuuu. PS. Nie pokazują mi się buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No to wróciłam sobie z pracki. Pogoda u nas była fajna, Dzisiaj znowu trochę liści starych pograbiłam (a jeszcze sporo zostało ), po chałupie sie pokręciłam i dzień minął. Teraz wiosną to jakos tak ten czas bardzo szybko mija, człowiek myśli, że nie wiadomo co porobi dzisiaj, a potem - zonk, nie zdążyłam. Frosia - obejrzałam to, co w mailu i jestem w szoku. Ja wiedziałam, że w Tobie coś siedzi, ale żeby aż takie COŚ? Gratulacje, kochana i czapki z głów! Czy mogłabym zawczasu dostać autograf? Potem się przecież nie dopcham... I wcale nie żartuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 a Ty DePSia wracaj mi na IV piętro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No poszłam, bo przecież ktoś na tym IV piętrze musi porządek trzymać. I spokój zachować proszę, bo wywarek z Uroczyska zapodam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ja poproszę wywarek. Taki na spanie. I jutro mam wstać czując się jak młody bóg, bo muszę jechać do Krakowa (znowu ) do banku. I nie ma zmiłuj, żem zaniemognięta. W piątek znów do Krakowa. A ja tak lubiłam to miasto... Do zeszłego tygodnia. A pogoda wciąż do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Agduś, Tobie to naprawdę już chyba tylko wywarek pomóc może. No to proszę, tylko nie przedawkuj. http://www.mojepasje.com/sosy/sos_ziolowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts