Agduś 16.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Chlapnęłam całość.Jutro opowiem, jak było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 O żesz... A mówiłam, żebyś nie przesadzała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Chlapnęłam całość. Jutro opowiem, jak było! No, to się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.03.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 przylazłam w rowie siedziałam (marianskim) ale tam nuuuudno jest i z netu ciągle wywala buziaki zostawiam http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Matko jedyna, Gosia, powiedz kto Cię do tego rowu wkopał, a my Cię pomścimy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.03.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Matko jedyna, Gosia, powiedz kto Cię do tego rowu wkopał, a my Cię pomścimy!!!!! nooo żebym ja to jeszcze wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 gospodyni przycieła komara na IV piętrze to ja powiem ...... stować śpiochy dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.03.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzień doberek, dzień doberek! Gocha, Ty to umiesz człowieka w napięciu trzymać, jak słowo daję... Dobrze, że się w ogóle pojawiłaś! Jamles - ja nie spałam na IV piętrze, tylko w sypialni u Sołtysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Depsia, nie łżyj w żywe oczy!!!! Spałaś na IV piętrze!!! Pilnowałaś kolejki!!!! P.S. I proszę mi podziękować za wyciągnięcie z przepaści drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzień doberek, dzień doberek! Gocha, Ty to umiesz człowieka w napięciu trzymać, jak słowo daję... Dobrze, że się w ogóle pojawiłaś! Jamles - ja nie spałam na IV piętrze, tylko w sypialni u Sołtysa. ściemniasz gdzieś wyklachałaś, żeś nie wyspana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 O żesz... A mówiłam, żebyś nie przesadzała... Boooosssskoooo! No cuuudne masz te wywary i inne takie! Jak Cię za nie nie wsadzą, to Nobla dostaniesz i majątek zbijesz nieziemski. Jakie ja sny miałam tej nocy no normalnie opisać się nie da zasnęłam od razu przy klawiaturze. Andrzej mówi, ze to on mnie zawlókł do łóżka ciągnąc za jedną nogę, ale to nieprawda elfy mnie zaniosły takie pięęękne były, skrzydełka miały i w ogóle, kolorowe takie i śpiewały cudnie, a nie to syreny śpiewały. I marynarzy wabiły a oni tacy przystojni byli syreny podzieliły się ze mną marynarzami. ale potem to juz nie chciały się dzielić no to zaczęłam sama śpiewać ale to było jak ryk takiej syreny na statku, wiecie, takiej alarmowej, więc się nie rozbijali tylko omijali moją skałę. Wredne syreny się śmiały, no to wzięłam pegaza, a właściwie to pegazyną - gniada i arabska całkiem była - i poleciałam do elfów, ale elfice zazdrosne były. No to na pegazynie leciałam dalej i było tak pięęęęknie i kolorowo i chmurki były takie mięciutkie i owoce pyszne zrywałam i jadłam, a potem smok leciał, taki fajny kolorowy i skomplikowany i zrobił fale, więc się pegazyna pofalowała a ja spadłam i leciałam tak dłuuuugo i okazało sie że sama umiem latać i leciałam dookoła Ziemi i widziałam Alaskę i Norwegię a potem zahaczyłam o żyrafy szyję i zjechałam po niej prosto do Afryki i coś śpiewałao ale to byl mój budzik tak śpiewał cudnie no to wstałam ze śpiewem na ustach i poszłam śpeiwem obudzić dzieci a one się patrzyły takimi wielkimi oczkami na mnie no to im skomponowałam ubranka na dzisiaj i poszłam zrobić śnaidanka a one cały czas patrzyły na mnie tak jakoś i patrzyły tak dziwnie, ale mi to nie przeszkadzało, bo dzień taki piękny był chmurki zadbały, żeby te wstrętne promienie UV nam nie szkodziły i tak dokładnie zakryły niebo takie kochane, no to dziecka zaprowadziłam i na busa czekałam, długo czekałam i tak fajnie było a jeszcze wcześniej to szukałam w lodówce szybkiego niskokalorycznego śniadanka i nic nie było więc się ucieszyłam, bo to bylo najniżej kaloryczne jak go nie było, a jeżeli w busie mnie zmuli jak to bywa na czczo jak jadę to przecież jeszcze lepiej bo to będzie ujemniekaloryczne śniadanko wtedy no to czekałam na busa i tak fajnie zimno było i się zaczęłam tak śmiesznie wesoło telepać z tego zimna i się ucieszyłam bo pzrecież tak to ja kalorie wredne grubiejące mnie traciłam aż przyjechał bus i pojechałam i mnie nie zmuliło nawet to chyba dzięki temu wywarkowi Depsi i jechałam tak sobie a świat taki piękny był! I kierowca był piękny, to znaczy nie wiem, ale taki miły był, a normalnie to one są takie wredne chamskie prymitywne a dzisiaj był słodki jak cukiereczek I pani w banku taka miła była i się cały czas uśmiechała i podobały jej się papierki, które jej dałam no to się tez dfo niej szczerze szczerzyłam i pani mi dała takie do podpisania taka miła była no to jej podpisałam i cieszyła się, więc ja się też cieszyłam i cieszyłyśmy się obie ale ona już chyba chciała się skończyć cieszyć, bo jej się mięśnie zęczyly od tego cieszenia i jakiś taki przykurcz ją wykrzywił no to sobie poszłam i bus był od razu i znowu tak pięknie jechał i wesoło podskakiwał na dziurach w drodze, ale fajne te dziury mówię wam no superzaste są i coraz więcej - jak to pięknie urządzone no nie i dojechałam i zabrałam Madzię ze szkoły i gotuje obiedak nie wiem co gotują ale będzie zaraz Depsiu Ty mi jeszcze wywarku podeślij, ja Cię proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Depsia, dawaj tego wywarku i dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Matko kochana, a mówiłam, żeby nie przesadzać... Ta pegazica to do domu Cię miała odwieźć, a nie jeszcze się falować! Proszę koniecznie następnym razem podzielić się z Brazą, a ja sobie zapiszę na wszelki wypadek tę wypowiedź, bo przyda się do badań nad skutkami przedawkowania... Jamles - ja nie spałam na IV piętrze, tylko w sypialni u Sołtysa. ściemniasz gdzieś wyklachałaś, żeś nie wyspana No a jak miałam sie wyspać, jakem u Sołtysa w sypialni była? Brazunia - dziękować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A zapisuj sobie, zapisuj. Tylko powiedz, jaki składnik sprawił, że ona była gniada i arabska ta pegazica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A zapisuj sobie, zapisuj. Tylko powiedz, jaki składnik sprawił, że ona była gniada i arabska ta pegazica? Guma arabska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A zapisuj sobie, zapisuj. Tylko powiedz, jaki składnik sprawił, że ona była gniada i arabska ta pegazica? Guma arabska Gumowa nie była. A czy guma arabska jest gniada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No nie mogę składników podać, bo przestanie wtedy to być tajemny wywar. Mogę powiedzieć, że składnik ma zielone listki i jest aromatyczny - to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No nie mogę składników podać, bo przestanie wtedy to być tajemny wywar. Mogę powiedzieć, że składnik ma zielone listki i jest aromatyczny - to wszystko. A kształt jakiś taki? http://gify.aliano.pl/obrazy/rosliny/17.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Albo taki?http://gify.aliano.pl/obrazy/rosliny/34.gif http://gify.aliano.pl/obrazy/rosliny/23.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts