Gwoździk 17.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 DePeSzko, daj jakiś przepis na dobry wywarek ... przyda mi się Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ooooo, jakie śliczne roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 DePeSzko, daj jakiś przepis na dobry wywarek ... przyda mi się Serio. Będziesz tworzył profile jak Witkacy? Zapisuj tylko koniecznie, który po czym powstał. To niezbędne dla późniejszych badaczy Twojej twórczości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 wywar to i dla mnie prosze! Najlepiej caly kociol i wezme tez repete Wlasnie wrocilam z akcji uwalniania osemki Dwie godziny na fotelu i jestem prawie jak nowa Depsia, jak kominek? Jak mnie ma starcza pamiec nie myli, mialas walczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Receptury nie będzie i basta. Składników też nie zdradzę, bo nawet Albus Dumbledore mnie wtedy nie uratuje przed karą ze strony Ministerstwa Magii. Mogę jedynie zrobić Wam repetę jutro (zbyt częste używanie jest zabronione, to niebezpieczne dla zdrowia). Amber - walka o kominek trwa! Dzisiaj powstawała murowana część czopucha, jutro lub pojutrze Sołtys zacznie sam czopuch budować. W weekend będzie przerwa, bo w piątek wybywamy na chwilę i wrócimy w sobotę. Dwie godziny siedziałaś na fotelu? To co ta dentystka z Tobą wyprawiała? Okropność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Pamiętacie, jak niedawno pisałam o rzepaku GMO? No to proszę poczytać. I nie dziwić się, że od kilku lat nagle rzepak lubi rosnąc na poboczach dróg. To ten GMO, który wysypuje się trochę w czasie transportu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nie otwiera mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 chcesz korkociąg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Agduś, skopiowałam Ci i puściłam na PW, coby nie zaśmiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dobrego wiatrodnia! Przeczytałam, dzięki. I obyło się bez korkociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ja również życzę miłego wiatrodnia .. czy jest miejscew naszym pięknym kraju, w którym nie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witanko U mnie też wieje, wczoraj nawet pieruny były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Oooo, Króliczek, cześć, jak miło Cię widzieć! Pieruny? Tak wcześnie? Zazwyczaj w kwietniu wiosenne burze się zaczynały, a tu masz... No, no, widać u Ciebie już wiosna całą gębą musi być! Co do wiatru - u nas wczoraj wiało, dzisiaj jakoś już mniej. Słonko świeci, chłodek, ale fajnie jest. AGDUŚ - MAM NADZIEJĘ, ŻE TERMIN LETNI WCIĄŻ AKTUALNY, PRZYNAJMNIEJ JEŚLI O wAS CHODZI. Cholera, CapsLock. My z Sołtysem mamy wielkie plany na Wasz pobyt, chcemy razem na spływ kajakowy do Niemiec z Wami jechać, ale tam nie trzeba wiosłować, tylko takimi flisackimi łodziami wiozą i bardzo jest ładnie i są tam stoliki na łodziach i można pojeść i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 a w tych Niemcach to dokladnie gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Braza, u mnie w domu nie wieje. W środku, znaczy się. Dookoła też nie wieje tylko pi...i i śniegiem rzuca chwilami. Depsiu, jeżeli chodzi o wakacje to my chyba już nie mamy nic do powiedzenia... dziecka nas przeglosowały. Chociaż właśnie w tej chwili nie mam ochoty spełniać życzeń naszych dziecków Co do spływu, to ja lubię machać wiosłem i na Kaszubach nieraz się namachałam, ale za leniwca raz mogę robić. Jeżeli warto dla widoków na ten przykład. No, nawet dwa razy, bo się wybieramy wreszcie na spływ Dunajcem z dziewczynami - jeszcze nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Frosia, to w Spreewald jest, kilka porcików rzecznych na Sprewie tam jest. A co, tez z nami pojedziecie? Agduś - a powiesz może jak te Wasze dziecka zagłosowały? Bo teraz to nie wiem, czy mam jakieś szanse w starciu z Brazylią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 WAKACYJNE PLANY (sztuka w jednym akcie)Rodzice (naiwnie): Dokąd jedziemy na wakacje? Może do Pribałtyka albo jakaś ciepła Chorwacja, a może tania Bułgaria z cieplutkim morzem?Dzieci (z niekłamanym zdumieniem przyglądając się rodzicim zadającym tak głupie pytanie): No jak to? Do Sworów, do Kołobrzegu i do Pani Anety!!!Rodzice (podpuszczając, bo to i tak nierealne) A może by tak gdzieś dalej? Samolotem?Dzieci (z niesmakiem) Eeee! KONIEC Myślę, że nawet Brazylia w Ameryce Południowej przegrałaby z Brazylią z Kołobrzegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Szczęsliwa jestem niezmiernie i czuję się bardzo wyróżniona! Już u Ciebie napisałam (chociaż net mi się czołga niemiłosirnie ), że postaramy sie przygotować jakiś naprawdę dobry program pobytu. W związku z powyższym mam małe pytanko: czy Wero nadal jest tak żywo zainteresowana Kosmosem i Wszechświatem? Bo jest taka mała mozliwość... W Cottbus fajne planetarium jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 W tej chwili to już nie tylko Wero ale i Madzia też na astronomię regularnie biega. A Małgo zadaje bardzo ciekawe pytania zmuszające rodziców do dużej inwencji przy udzielaniu odpowiedzi. Na szczęście globus, piłki i latarki mamy, więc udaje nam się zaspokoić Jej ciekawość. Jak tak dalej pójdzie, to trza będzie jakieś studia jeszcze zrobić, żeby za dziećmi nadążyć! Póki co czytamy Madzi na dobranoc książkę Hawkinga o kosmosie i czarnych dziurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kochana, przy takich małych eugeniuszach to zdaje się, że to planetarium to obowiązkowe będzie! Kto wie, może rosną kolejne pokolenia fantastycznych polskich astronomów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts