braza 21.03.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Matko bosko!!!!! Łagodna Żelka Depsia, Ty się dobrze zastanów, co robisz i czego nie robisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 cześć mnie się podoba pomysł Żelki, a za rok, dwa u mnie i potwierdzam klasę twardości siły Żelki ale popolsku napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Wiosnę poczuliście, czy jak, co tutaj tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Gdzie ta wiosna??? U nas jeszcze jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 piękną jesień mamy tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 cześć dobrego dnia Depesia już pewnie przygotowania dla synowej robi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 23.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Depesiu przepraszam, że zaśmiecam Twój wątek ale u Ciebie zawsze tak domowo, a ja potrzebuje wsparcia .... Bo własnie jutro przerabiam blondynke. Już rozebrana, szynki i inne takie do wędzenia sie peklują. Jutro kiełbasy, pasztety wątrobiane będe robić. No i ta niepewność uda sie nie uda, będzie jadalne. Przyznam ze ostatnio taką akcję robiłam 2 lata temu. Kochana, po pierwsze - niczego nie zaśmiecasz, tutaj taki wątek, że o wszystkim się mówi, poza tym, jak wiesz, ja baaaardzo takie tematy lubię. Blondynka na pewno zostanie pięknie zrobiona, jakiś fajny dym olchowy przydałby się na nią, będzie pachniało to wszystko jak marzenie. Ojej, biała kiełbaska... mniam... Taka z chrzanem, buraczkami... Jasooo, jak do świąt daleko jeszcze... Wciornastku, nie bądź taka, wrzuć chociaż fotkę tych dobroci, pliiiiiissssss... A Pani Jola już do nas dzwoniła, wstępnie się umówiłyśmy na jej przyjazd i podpisanie umowy. Jeszcze raz Ci dziękuję!!! Akcja prawie zakończona. Kiełbaski i pasztetówka pyszota. Ale wczoraj zaczęło tak padac że zalał się ogień w wędzarni (wiesz beczka z kanałem) i w rezultacie szynki wymagają poprawki. A dzisiaj znowu leje i jeszcze do tego dmucha, że głowe chce urwać. Całe szczęście że mam zimną spizarnie. Co do fotek to hmm nawet nie pomyślałam żeby zrobić. PS Joli szynki tez czekają na wędzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.03.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No jak przeczytałam Wciornastku o blondynce to najpierw takie gały mi wyszły że Ty z blondynki kiełbasę robisz a potem dopiero zorientowałam się, że o świnkę - blondynkę chodzi Żelka dajesz czadu Depesia - synek jest? A przyszła synowa fajna Ci się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja tez relacji ciekawa, ale chyba Depsia zajeta bardzo. No i dobrze. Synowa powiadacie? No i dobrze. W koncu po co Depsia ma miec lepiej od innych. Zabije mnie jak wroci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hej Depsiu, i ja sie melduje Dopiero do domu przyjechalam ... mam okrutny mlyn, Mame do operacji przygotowuje, robie zapasy zakupow, rezerwuje rehabilitantow, sanatoria i takie tam ... Trudny czas przede mna, ale wierze, ze wszystko bedzie ok ... W sumie to sie ciesze, ze wczesna wiosna Mama ma ta operacje, bo latem moge Jej zapewnic troche fajnych rehabilitacyjnych wyjazdow Skrobnij jak Synek Pewnie cieszysz sie pelna geba, ze przyjedzie na tak dlugo ... odkarmisz, zadbasz, utulisz i sprawdzisz na wlasne oczeta, ze Mu tam dobrze i fajnie No i czytalam o Synowej ... usmialam sie jak norka ... no ale .... kto z nas przez takie zaloty nie przeszedl Buziaki wielgachne i zapodaj fajny przepis na Wielkanoc No zapodaj ... chce zaskoczyc Mame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.03.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Depesiu przepraszam, że zaśmiecam Twój wątek ale u Ciebie zawsze tak domowo, a ja potrzebuje wsparcia .... Bo własnie jutro przerabiam blondynke. Już rozebrana, szynki i inne takie do wędzenia sie peklują. Jutro kiełbasy, pasztety wątrobiane będe robić. No i ta niepewność uda sie nie uda, będzie jadalne. Przyznam ze ostatnio taką akcję robiłam 2 lata temu. Kochana, po pierwsze - niczego nie zaśmiecasz, tutaj taki wątek, że o wszystkim się mówi, poza tym, jak wiesz, ja baaaardzo takie tematy lubię. Blondynka na pewno zostanie pięknie zrobiona, jakiś fajny dym olchowy przydałby się na nią, będzie pachniało to wszystko jak marzenie. Ojej, biała kiełbaska... mniam... Taka z chrzanem, buraczkami... Jasooo, jak do świąt daleko jeszcze... Wciornastku, nie bądź taka, wrzuć chociaż fotkę tych dobroci, pliiiiiissssss... A Pani Jola już do nas dzwoniła, wstępnie się umówiłyśmy na jej przyjazd i podpisanie umowy. Jeszcze raz Ci dziękuję!!! Akcja prawie zakończona. Kiełbaski i pasztetówka pyszota. Ale wczoraj zaczęło tak padac że zalał się ogień w wędzarni (wiesz beczka z kanałem) i w rezultacie szynki wymagają poprawki. A dzisiaj znowu leje i jeszcze do tego dmucha, że głowe chce urwać. Całe szczęście że mam zimną spizarnie. Co do fotek to hmm nawet nie pomyślałam żeby zrobić. PS Joli szynki tez czekają na wędzenie. ... ale apetytu narobiłyście takim postem, ... co bardziej, widzę, że nie jestem odosobniony na tym Forum w produkcji domowych dobrodziejstw ... wprawdzie przerabiam mięska różne, różniste, częściej niż co dwa lata, ale obecnie nie przetwarzam całych półtusz ... co tu dużo mówić, wędlinki domowe nie mają porównania z tymi wyrobami z ogólnie dostępnych sieci handlowych smaczne pozdróweczka ps - fotki mogą być z "wyrobów gotowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ps - fotki mogą być z "wyrobów gotowych" http://webspromo.pl/img/artykuly/209_grubas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cześć, kochani! Ależ się na mnie milion drobnych rzeczy zwalił w tym tygodniu - młyn mam jak Ambercia, a najgorzej, że to nic takiego, po prostu tysiące drobiazgów nałożyło się na siebie i wszystkie trzeba zrobić. Wciornastku, mam nadzieję, a właściwie pewność, że Twoje wędlinki i tak będa pyszne! Amber - na pewno latem Twoja Mama będzie miała na wyjazdach znakomity odpoczynek, będzie ekstra! Frosia, Braza - leczyć mi się, smarkate jedne, co to kuffa, jest, dlaczego Ty, Frosia, nie poszłaś do doktora tego doleczyć? Słowo daję, tylko Was z oka spuścić! Zeljko - dzisiaj chyba ustalę szczegóły co do Wawy, mam nadzieję najpóźniej jutro dać Ci o wszystkim znać. Bo wiesz, w razie czego to trzeba zawczasu flaszkę i zagrychę naszykować. Chefie, a Ty coś na Wielkanoc robiłeś specjalnie czy masz jeszcze zapasy od Bożego Narodzenia? Może coś nam tutaj wkleisz dla podniesienia ciśnienia? Lecę, bo jeszcze huk roboty z tymi drobnościami mam. Aha, Synek zdrowy i cały doleciał do domku, szczęśliwy i szczuplutki. Musowo podpaść go przed wyjazdem, dobrze, że czasu jest. Jak ja bym chciała mieć jego przemianę materii... Jamles - skąd Ty wytrzasnąłeś moje stare zdjęcie? Teraz jeszcze grubsza jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no przeciez poszlam co sie plujesz niewazne, ze po dwoch tygodniach liczy sie , ze w koncu sie wybralam usciskaj synka ode mnie , szkoda , ze mam daleko .....szybko bym go utuczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Synek się ucieszył, że taka laska kazała go uściskać. A Ty jesteś okropna, nie dbasz o zdrowie i robisz Froschowi zmartwienie. Jak Cię złapię, to do dupy nakopię, jak mawia Zeljka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry słoneczne choć chłodne! Czy ktoś dzisiaj do mnie zajrzy? No to zostawiam coś smacznego dla gości i lecę. http://mycuisine.blox.pl/resource/kawa4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Zajrzałam, przyczołgałam się, a tu nic dla mnie nie ma panie dzieju Przeżyję jakoś, niech będzie!! Synka uściskaj ode mnie też, a co będe sobie żałować, i odczepcie się od Jego szczupłości ... chcecie, żeby na stare lata wszystkie diety cud wypróbowywał Spadam ... pewnie zaraz oberwę ... no to żegnanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kawy są dwie. Jedna dla brazy druga dla mnie Zabieram i uciekam Kurde pomyliłam z Zeljką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A kogo pomyliłaś z Zeljką? Jak mnie, to bardzo mi miło, że z taką personą zostałam pomylona. Co prawda, pomylona to ja od zawsze, tak we wsi gadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Depesia tym razem to Brazunie pomyliłam ale obiecuje poprawę i anstepnym razem Ciebie pomylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts