frosch 25.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Synek się ucieszył, że taka laska kazała go uściskać. A Ty jesteś okropna, nie dbasz o zdrowie i robisz Froschowi zmartwienie. Jak Cię złapię, to do dupy nakopię, jak mawia Zeljka. laska ? slyszalam , ze brytyjki nie grzesza uroda, ale bez przesady niemniej bardzo mi milo , usciskaj go jeszcze raz mlodego i P. tez mozesz chce widziec to nakopywanie , nagram se nawet video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Piszę sie na taką kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Czy ja doproszę się w końcu czarnej, sypanej, bez tych dodatkowych świństewek typu pianki Maylandzia to przynajmniej wie, co ja lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No masz, a tak się cieszyłam, że to mnie Mayland pomyliła z Zeljką. Kasia, jak coś, to gadaj, zaraz dorobimy kawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ps - fotki mogą być z "wyrobów gotowych" http://webspromo.pl/img/artykuly/209_grubas.jpg tiaaaaa ... ta pancia wyglada wyjatkowo smakowicie Podjadla chyba sobie Depsia, milego podtuczania Synka I ciesz sie chwilami z Dzieckiem, bo Swieta tak krotko trwaja U nas snieg ... i pomyslec, ze kupilam juz wiosenny trencz, lekkie jak mgla szpilki i pare krociutkich spodniczek Wiosenne zakupy beda musialy poczekac na prawdziwa wiosne ... Nabylam tez elegencka VIESIE i jest dla mnie prawdziwym objawieniem W koncu skonczyly sie problemy z torebka w kafejkach i restauracjach ... a jaka uciecha dla zmyslow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 25.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 "przyleciałam" doberek Amber a zdracisz cenę cuda może być na priva pliiiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Czy ja doproszę się w końcu czarnej, sypanej, bez tych dodatkowych świństewek typu pianki Maylandzia to przynajmniej wie, co ja lubię! jak już Tobie kawy brakuje toś zdrowa jest ja ostatnio zszadłem poniżej litra kawy na dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzień dobry! Kawa dla Brazy raz! http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/WzmocnionaKawa.jpg Kawusia dla reszty ile się da! http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg Amber - ładne toto i praktyczne, gratuluję zakupu! Synka trzeba podtuczyć koniecznie, bo chudzina już taka aż żal patrzeć. Mam nadzieję, że się uda, w końcu będzie miesiąc prawie w domku. Frosia - ja naprawdę baaardzo, bardzo bym chciała mieć video z tego Zeljkowego nakopywania! A co Ty tak moich chłopów ściskać chcesz? Jamles - na pewno masz rację z tym zdrowiem Brazy, ona pewnie tak tylko się przytajniaczyła... Czy ktoś widział ostatnio Agduś? I kiedy ten Gwoździk ma zamiar wrócić? Mayland, okropna jesteś, nawet pomylić nie potrafisz tych, co trzeba. Słuchajcie, moje młodsze dziecko ma pojutrze osiemnastkę. Nawet nie wiem, kiedy to minęło... Dzieci to bardzo szybko się starzeją, naprawdę. Lecę dzisiaj tort zamówić, będzie impreza rodzinna. No to trzymta się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 sama mowilas , ze mam dbac o siebie...to sie przytulam, a co ? zebys wiedziala , ze sobie nagram i puszcze w obieg w necie u mnie tez imprezka w sobote , Olka przyjmuje gosci Sebus w sierpniu - 18 -tka ....wszystkie juz beda dorosle ja zreszta od lipca tez sie porobilo noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Lecę dzisiaj tort zamówić, ....... swojski byłby lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 W końcu i dla mnie kawa jest, no! Jamles, ja poniżej litra jeszcze nie zeszłam, no to chyba nie jest ze mną tak źle, no niiii Depsia, Ty weź przestań tak tuczyć tego Synka, chude jest śliczne ....wszystkie juz beda dorosle ja zreszta od lipca tez sie porobilo noooo - ty sobie Frosia nie uzurpuj, jeszcze długo kufniarz będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Torty to wybitnie nie moja specjalność. Zresztą w ogóle nie cierpię pieczenia ciast innych niż ucierane. Jeszcze jak sie wrzuca do miksera, utrze i piecze - ok, mogę robić, choć też z daleko posuniętym brakiem entuzjazmu. Ale - osobno spód, osobno masa, może nawet jeszcze ze dwie masy, poem to składać i dekorować... Nie na moje nerwy to i nie na moje umiejętności. A w życiu, Brazunia, chude nie jest śliczne! Jak to wygląda, młody piękny chłopak jak marzenie, a sylwetka jak wykałaczka. Słoneczko mi ukradli w nocy i dzisiaj od rana nie mogę znaleźć. Aha - flaszkę jajówy se kupiłam i będę sobie wylizywać, aha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Czy Pan jest zdecydowany?Panie doktorze ona już nie może chodzić, rozjeżdża się, nogi się pod nią załamują, nie może w ogóle chodzić. Damy wenflon, Pan ją potrzyma.Ogolił nogę, wkłuł wenflon. Wstrzyknął jakiś zastrzyk.Poniosła głowę. Ja wiem, że zimne. Powiedział.Wkłuł się w butelkę.Pan ją potrzyma , niech Pan ją głaszcze i mówi do niej.Włożył strzykawkę w wenflon, nacisnął tłoczek.Zaskowyczała podniosła głowę, oczy błyszczące, w momencie zmatowiały.Pan ją już puści.Już?Tak.Wziął stetoskop, osłuchał czy jeszcze bije serce.Dotknął oka. Brak reakcji.Może Pan ją wziąć do samochodu. Zakopałem ją koło pozostałych naszych zwierzaków. Dzisiaj o 17.40 musiałem uśpić Sabę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 bardzo mi przykro . wiem jaki to jest ciężki czas. i tak przejmująco to opisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 1950 ...A kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba,To niedaleko pies wyrusza, przecież przy tobie jest psie niebo,Z tobą zostaje jego dusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 1950 - dokładnie wiem, co czujesz... Tak samo było niecały rok temu z naszą Abrunią, też już w ogóle chodzić przestała... To trudny czas, bardzo boli takie wspomnienie. Ale podjąłeś słuszną decyzję - Sabunia nie chciałaby żyć, nie mogąc się poruszać i cierpiąc cały czas. Trzymajcie się, przekaż Bogusi, że myślimy tu o Was wszyscy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzień dobry. Słoneczko u nas wychodzi i ogólnie ociepla się, jest więc nadzieja, że wiosna zostanie na stałe. Rzucam się w wir przygotowań - jutro rodzinne obchody synkowej osiemnastki... I jakoś tak trochę smutno, a troche wesoło mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 1950, bardzo, bardzo mi przykro ... Depsia, wszystkiego dobrego dla Synka i fajnej imprezki W koncu dom masz w komplecie, co? Jest dla kogo gotowac, pichcic i nieba uchylac gosia, ok. 50 - 60 zeta w zaleznosci od modelu. Ale gadzet jest zajefajny. Perfekcyjnie wykonany, zapakowany jak bizuteria w piekne, czarne etui, a dodatkowo ma czarna zamszowa sakiewke do noszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 1950 strasznie mi przykro , trzymajcie sie depeesiu mlody robi osobna imprezke dla przyjaciol ? domyslam sie , ze remize wybilas mu definitywnie z glowy mojej Olce w zeszlym roku fajnie wypadly urodziny .... w swieta....rodzina przyjechala juz na obiad - super bylo !!! tydzien pozniej robila balange dla przyjaciol .wymyslila sobie sale, szmery , bajery i fontanny , na ktore musíala sobie sama zarobic (i zarobila ...3 miechy kelnerowala az uzbierala kase , ktorej nie chcialam jej dac , uparta nie powiem po kim ) nie zapomne jak w dniu urodzin wstala wypluta jak przezuta kaugummi (w nocy zaliczyla dyskoteke) , przeglada sie w lustrze i mowi: Matko ! jak ja wygladam ? , a Frosch jej na to : taak Olka, tak wyglada dojrzala kobieta , od dzisiaj bedzie juz tylko gorzej ..... myslalam , ze mloda zabije go wzokiem wiem co czujesz, mam podobne mysli nie martw sie, twoje chlopaki to madrzy , dobrze wychowani mezczyzni , dadza sobie rade zyciu przytul wszystkich ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Znalazłam się! 1950 - przyłączam się do grona współczujących. Braza, jaki ładny wierszyk znalazłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts