DPS 27.03.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 My jutro poświetujemy spokojnie w gronie rodzinnym (przyjadą jeszcze drudzy Dziadkowie ), a dopiero po świętach będzie imprezka dla przyjaciół. Oczywiście nie w żadnej świetlicy, tylko w naszej stodole. W sumie nie będzie wielkich bajerów, Młody postawi sprzęt grający, przygotujemy im cos na ząb i... niech się dzieje wola nieba. Jadalnia jesat spora, kominek już się kończy, na dniach powinien być gotowy, więc będa mieli klimacik i w ogóle. Dochtór - jak się trzymasz? Wam by teraz jak najszybciej młodego pieska trzeba, pomoże Wam w trudnych chwilach i pocieszy Was. Agduś - wszelki duch, a gdzieś Ty była? No to lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.03.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 POBUUUUUUDKA!!!!!! Słuchajcie, moje młodsze dziecko ma pojutrze osiemnastkę STO LAT, STO LAT.... Amberciu, dzieki Andrzeju, współczujemy dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 POWODZENIA I RADOŚCI KAŻDEGO DNIA DLA MŁODEGO!!!!!!! http://gosiaandrzejewicz.blox.pl/resource/Szampan.gif Agduś, to fragment wiersza Barbary Borzymowskiej, całość brzmi tak: To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem, że pies to czasem więcej jest niż człowiek. On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz, psia dusza większa jest od psa. My mamy dusze kieszonkowe... Maleńka dusza, wielki człowiek. Psia dusza się nie mieści w psie. A kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie. A kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba, To niedaleko pies wyrusza, przecież przy tobie jest psie niebo, Z tobą zostaje jego dusza Piękne i prawdziwe. Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wspaniałej zabawy i przyjemnej dorosłości dla... DOROSŁEGO! Braza, rzeczywiście piękny ten wiersz, nie znałam go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Ejże, jeszcze balujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Młody kazał rączki Paniom całować i za życzenia dziękować. Uff... Dochodzimy do siebie po imprezie, jak całkiem dojdziemy to się znowu zgłoszę. Póki co potrzebuję ciszy i pełnego spokoju po panującym zamieszaniu i hałasie. Było bardzo sympatycznie i wesoło, Młody bardzo zadowolniony z imprezy rodzinnej i prezentów. No to idę pomieszkać w ciszy i spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Czy Pan jest zdecydowany? Panie doktorze ona już nie może chodzić, rozjeżdża się, nogi się pod nią załamują, nie może w ogóle chodzić. Damy wenflon, Pan ją potrzyma. Ogolił nogę, wkłuł wenflon. Wstrzyknął jakiś zastrzyk. Poniosła głowę. Ja wiem, że zimne. Powiedział. Wkłuł się w butelkę. Pan ją potrzyma , niech Pan ją głaszcze i mówi do niej. Włożył strzykawkę w wenflon, nacisnął tłoczek. Zaskowyczała podniosła głowę, oczy błyszczące, w momencie zmatowiały. Pan ją już puści. Już? Tak. Wziął stetoskop, osłuchał czy jeszcze bije serce. Dotknął oka. Brak reakcji. Może Pan ją wziąć do samochodu. Zakopałem ją koło pozostałych naszych zwierzaków. Dzisiaj o 17.40 musiałem uśpić Sabę No i sie rozplakalam. Nie wiem co powiedziec. Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.03.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Depsiu, ale fajna mieliscie imprezke, skoro teraz to tylko cisza i spokoj koi Twoja glowe Ucaluj jeszcze raz Synka i zloz piekne zyczenia A gdzie zdjecie smakowitych ciast, jedzonka i drinkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Pozbieralam sie troche. Depsia Ty wiesz, ze ja Wam zycze wszystkiego co najlepsze. Usciskaj swojego starszaka ode mnie i niech mu sie dobrze wiedzie. Jakas fotke synkow chyba ze soba zabierzesz, to ich poznam osobiscie. Bawcie sie dobrze. Ambercia pamietam o Wielkim piatku i bede trzymac kciuki dla Twojej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.03.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Zeljka, pieknie dziekuje ... kazde kciuki i dobre fluidy beda potrzebne i za kazde jestem ogromnie wdzieczna I dziekuje, ze pamietasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzień dobry. Cisza i spokój były potrzebne, ale nie z powodu tupotu białych mew, tylko ja ciężko znoszę hałas i zamieszanie, nawet wśród najbliższych... Imprezka fajna bardzo, jakies zdjęcia oczywiście są, ale nawet ich jeszcze nie przejrzałam, bo nie były robione moim aparatem. Ambercia, we Wielki Piatek na pewno będę trzymać kciuki także, a Mama na pewno szybko wróci do siebie. Mój Tata mówi, że ważne jest, żeby się ruszać, bo jak się kilka godzin siedzi, to trudno jest wstać i normalnie chodzić, dopiero jak sie chwilę rozrusza kości, to można normalnie się poruszać. U nas dzisiaj ciepło, choć pochmurnie. Robotę ciagle przerabiam i ciągle jej nie ubywa. Cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 prosto z Zelikowego krolestwa przyszłam się ładnie przywitać! na początek dla gospodyni: http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/947.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 byłam,, zwiedziałam i jestem pełna podziwu co stworzyliscie ze starej stodoły!!!! pieknie, przytulnie i z klimatem, wszystko urzadzone!!!!Gratuluję p.s. działacie już jako gosp.agrot.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Aka - witaj, bardzo mi miło, że zajrzałaś, a jeszcze milej, że taki sliczny bukiet dostałam. Zostaje tylko cos smacznego miłemu gościowi zaproponować. Proszę się częstować, dla wszystkich starczy. http://www.afvstudio.pl/UserFiles/Image/ciasta.jpg Za miłe słowo dziękuję bardzo, cieszę się, że Ci się u nas podoba. Gospodarstwo oczywiście działa, już od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Za miłe słowo dziękuję bardzo, cieszę się, że Ci się u nas podoba. Gospodarstwo oczywiście działa, już od kilku lat. za pysznosci bardzo dziekuje, akwaleczkiem się poczestuję dasz link do Was???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Za miłe słowo dziękuję bardzo, cieszę się, że Ci się u nas podoba. Gospodarstwo oczywiście działa, już od kilku lat. dasz link do Was???? wgoogluj ..... dompodsosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dzęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ... "mota wiosennego kwiota" http://www.chefpaul.net/Florida/home02_090330.jpg pozdróweńka ps - Dochtór ... przykro mnie strasznie, tym bardziej, że lat temu "X" miałem zupełnie podobną historię. Naszemu Kleksowi, "raczysko" się przyszwendało ... nie miałem jednak siły iść z nim do "weta", małżka musiała ... od tamtej pory, nie chcę i nie mam żadnego psa, za bardzo byliśmy z Nim związani, ponieważ jednak zwierzaczki lubię i kocham ("nie tylko na talerzu") to dokarmiam wszelkie łajzy i te domowe i te dziko hasające. 3-m się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ps - Dochtór ... przykro mnie strasznie, tym bardziej, że lat temu "X" miałem zupełnie podobną historię. Naszemu Kleksowi, "raczysko" się przyszwendało ... nie miałem jednak siły iść z nim do "weta", małżka musiała ... od tamtej pory, nie chcę i nie mam żadnego psa, za bardzo byliśmy z Nim związani, ponieważ jednak zwierzaczki lubię i kocham ("nie tylko na talerzu") to dokarmiam wszelkie łajzy i te domowe i te dziko hasające. 3-m się. ja rownież przechodziłam(przechodzilismy)podobna historię..do dzis wszystkim łza się oku kręci na mysl o Porci My jednak wytrzymalismy tylko 3 tyg. bez psiaka...silniejsze to od nas, od tamtej pory nasz zwierzyniec ciagle sie powiększa.... TULAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 O rrrrrrrany, Pawełku, ależ pięknego kfiota nam tutaj zostawiłeś! Dziękuję Ci bardzo, aż mi się gęba roześmiała od razu. Jamlesik, ja Cię proszę, wywal linka... Nie chcę... Ja tutaj prywatnie jakby, nie zawodowo... Wiem, że kto pogoogla, znajdzie, ale na to nie poradzę, chyba żebym do redakcji napisała o zmianę nicka. W sumie - może to i niegłupi pomysł...? Znamy przecie jednego, co mu sie ta sztuka udała. Chyba zara napiszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts