Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i proszę - jestem dumną właścicielką nowego nicka!!!! 8) :D

W sumie nick nie taki nowy, ta sama Depsia, tylko może nie tak łatwo z tym googlaniem będzie... :wink:

Redakcji bardzo chcę podziękować - ogromnie się cieszę, że przychylono sie do mojej prośby. :D

Forum Muratora to super jednak jest, nie? :wink: :D :D :D

Aka - witaj! :lol: :wink:

Zeljko, dla mnie zawsze byłaś Zeljką i już zawsze nią pozostaniesz. :D

Twój nick przyciągnął od pierwszego dnia moją uwagę, bo zastanawiałam się, skąd taki masz i w jakim języku i co on oznacza. :lol:

I podoba mi się, taki nietypowy. :oops: 8)

A ja miałam po pierwsze za długi, po drugi pozwalający na zbyt łatwą identyfikację, po trzecie ktoś mógłby pomyśleć, że to kryptoreklama. A tak jest OK, przecież jestem tą samą Depsią. :wink: 8) :D :D :D

I w ogóle dzień dobry wszystkim! :D

Słuchajcie, wiosna całą gębą, słonko świeci, wyż na niebie, w nocy przymrozek był, co oznacza czyste słoneczne niebo w dzień. Super!!! :D

Muszę sobie czas na forum w profilu przestawić.

Tak myślę, że dzisiaj chyba wstępne zdjęcia kominka spróbuję po południu zrobić. 8)

Jeszcze trzeba kilka płytek kamiennych przykleić i belkę osadzić, ale właściwie to jest gotowy. :D