braza 31.03.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No jak nie, skoro ja jechałam ... pociągiem, nie konno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Mają wyobraźnię, oj, mają... A w reklamie na pewno piszą "bardzo dogodny dojazd pociągiem". Agduś, gdzie Ty ostatnio się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A w reklamie na pewno piszą "bardzo dogodny dojazd pociągiem". hehe dobra reklama to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.03.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 bociana wczoraj widziałem stał na gnieździe a dzisiaj widziałem, chłopa w kabriolecie ani chybi wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jest takich kilka w Polsce, ale tylko jedno jest absolutnie najlepsze... a które, które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja się ostatnio miotam. Korekta!!!! Ależ tu bajzel!!! (znaczy w domu) W ogródku trza coś zacząć!!!! Okna myć??? Dziecka biedne samopas puszczone!!! A poza tym pojutrze egzamin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Agduś, proszę Cię bardzo nie mów o testach i egzaminach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja się ostatnio miotam. Korekta!!!! Ależ tu bajzel!!! (znaczy w domu) W ogródku trza coś zacząć!!!! Okna myć??? Dziecka biedne samopas puszczone!!! A poza tym pojutrze egzamin! Jaki egzamin? Okna zostaw w spokoju, zrobi się luxniej, to umyjesz, możesz ewentualnie dla oderwania tyłka sprzed korekty myć wyłącznie 1 okno dziennie, pozostałe powinny umyć dziewczynki (moi myli mając po 10 lat), Małgo można odpuścić okna, ale parapetów wszędzie to już nie. Bajzel sprzątnij najlepszą na świecie metodą, upychając wszystkie rzeczy do kartonów i worków i wynosząc w ustronne miejsca, np. pod łóżkami albo na strychu albo w skrzyniach w łóżkach, to nie zajmie dużo czasu. Korektę zakończ nie pozwalając oderwać się od kompa obowiązkami domowymi, Andrzej świetnie gotuje, niech to przez parę dni robi. Ogródek wolno Ci uprawiać wyłącznie przez godzinę dziennie, około 11.00, bo wtedy dobrze jest oderwać sie od kompa na chwilę, ale nie za długo. Dziecka jak tylko wracają do domu mają robić to, co powinny, a zwłaszcza sprzątać, bo inaczej... No! No to co to za egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jest takich kilka w Polsce, ale tylko jedno jest absolutnie najlepsze... a które, które Eeee, i tak nie znasz, to co Ci będe gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Zapędzenie moich dzieci do roboty wymaga więcej energii niż samodzielne jej wykonanie Stara ma pojutrze egzamin, więc świetny pretekt, żeby nic nie robić. Około 11 to ja się zbieram po Magdę do szkoły. Strasznie mam dzień pocięty tym bieganiem i właśnie dlatego nie mogę niczego zrobić, bo co się zabiorę, to już muszę biec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Skoro masz przebieżkę o 11, to ogródek musi poczekać, może po świętach uda się go ruszyć. Jak masz mało czasu to nie lataj pieszo, skorzystaj z auta. Inaczej padniesz na nos przez tę ekologię i niejeżdżenie autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jasssne, przestanę chodzić, będę siedzieć nad korektą albo jeździć autem! Nogi mi zanikną i będę kijkiem naciskała na pedały w samochodzie! Od piątku zaczynam z Małgo na karate chodzić dwa razy w tygodniu (obiecałam), to mi jeszcze spacerki następne dojdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A w ogóle, to po co sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to jedno z najstarszych pytań , na które filozofowie nie znają odpowiedzi ja dzisiaj z wieczora wlazłam do stodółki - do której od lat wrzuca się wszystkie może-się-jeszcze-przyda, potknęłam się parę razy i wpadłam na dwie skrzynki z jakąś marną resztką ziemi i patrze - a tu wystają z niej całkiem pokaźne zielone takie Okazało się, że Mój powtykał tam w zeszłym roku cebulki tulipanów . Zdziwiło mnie to jeszcze bardziej , niż sam fakt że te tulipany wyrosły Jak to człowiek z człowiekiem tyle lat żyje - a okazuje się , że nigdy go do końca nie pozna W ogóle piękny dzień dzisiaj - z tym słoneczkiem . Czego i Wam życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jak to człowiek z człowiekiem tyle lat żyje - a okazuje się , że nigdy go do końca nie pozna Święte słowa!!! Dobrze, że tulipany posadził, a nie na przykład rosiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Czemu? Rosiczka w komórce to niezły pomysł - owady by wyżarła. U nas też słoneczko! A ja zaraz siądę do niego tyłem i będę korektowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzień dobry słoneczne! Zosiu - bo Ty pewnie Leśniczego nie doceniasz, już On tam wie, czego Co trzeba i chciał dla Ciebie kwiaty posadzić. Są w stodółce, bo tam są wszystkie przydasie. Agduś - laptop Ci potrzebny, mogłabyś nawet siedząc w ogródku albo na tarasie pracować. Brazunia - czy Ty zdrowiejesz? Bo ja chciałabym wiedzieć. Ciekawe, gdzie Amber się zapodziała. Pewnie z Mamą zajęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Agduś, na korektowanie zapraszam do Perły Bałtyku ... zimno, pochmurno - nic by Cię nie rozpraszało Nie wiem, czy zdrowieję, narazie nie czuję!! Siemano wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wiosna, wiosna, wiosna ech, ze Ty!!!!! http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Wiosna_341.jpg się Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ło jasooo, jakie fajne kwiaty! Dziękuję! Chyba koniec będzie na razie tego radosnego kominka budowania. Chłop w pole dzisiaj ruszył. Szybko Go stamtąd nie wyciągnę, jakoś koło późnej jesieni... No to idę po aparat, pokażę Wam, na czym stanęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts