braza 01.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A dokąd Ty po ten aparat poszłaś ... długo coś Cię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Zdjęcia jakies porobiłam, ale trzeba je teraz obrobić, wrzucić może do bloga, a potem Wam pokazać. No jeszcze ostatecznego sznytu brak, belki i wykończeń... Jakoś teraz błyskawicznie mnóstwo zajęć się porobiło mi. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witanko. Nasz kominek ma już przymierzone półeczki. Może jutro się przykleją, a potem już "tylko" tynkowanie. Trzeba najpierw próby "na sucho" zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No to chciałam się pochwalić, że na blogu już jest pokazane to, co do tej pory z kominka udało się zrobić. No i troszkę kuchni. Przede wszystkim nowe śliczne zazdrostki od jednej Kochanej Dziewczyny. Ręczna szydełkowa robota. Prześliczne! Zeljko - dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Widziałam!!!!Świetny!!!! Gratuluję - Tobie nadzoru nad wykonaniem, a Sołtysowi wykonania A zazdrostki Zelki - bezcenne!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Heeeejjj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dziękuję Ci kochana, ale świetny to on może będzie wtedy, kiedy belki trafią na swoje miejsce, a ogień będzie buzował. Na pewno wtedy też zdjęcie zrobię. Zazdrostki - fakt, bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mi się już podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 wowciu .....jakie zmiany w stodole musze przyjechac i wszystko to obmacac , zwlaszcza te gryfne gardinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ja to mam nadzieję, że wszystkie przyjadom pomacać. Gardinki to som pierwszoklaśne, bez niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.04.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 pooglądałam sobie fotki to cieplutko w salonie będzie a kuchnia... no miodzio zasmarkane bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Chcialam kominek pochwalic, ze ladny i do reszty pasuje. I w ogole gratulki za bloga! Wszystkim dzien dobry mowie i znikam odpoczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ty się przyznaj, pewnie w nocy nie spałaś. Żeby nie te Twoje zazdrostki, to kuchnia nie byłaby taka fajna. Dużo fajniejsza niż moja w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzis spalam akurat. Ale wszystko boli po myciu okien i wieszaniu firan. Wlasnie obzarlam sie domowa pizza i spac mi sie zachcialo. Slonko ladne ale wiaterek zebaty. My jeszcze w zimowych rzeczach na spacerki wychodzimy. A u Ciebie ladnie, bo wszystko masz dopasowane i do tego tye Twoich prac na scianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Też w grubej kurtce zimowej po dworze ganiam. Jakoś tak mimo słonka trochę chłodem ciągnie. Okna jeszcze u nas nie pomyte... Chyba chłopaków w sobotę do tego zagonię. No i narzuty te duże muszę poprać, niech schną na święta, póki pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A ja nie sprzątam ... bunt podniosłam i już!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Coraz piękniej sie robi w stodole. A zazdroski - pierwsza klasa! Stylowe takie i w ogóle! Przyłączam się do Brazy w buncie. Okna może umyję, ale na pewno nie wszystkie przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 W Twoim towarzystwie to i buntować się jest przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Grunt to dobre towarzystwo!A pomyśl, jak fajnie byłoby się buntować w bliższym kontakcie! Wtedy zbuntowałabym się na dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To byłaby już rewolucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts