Chef Paul 03.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ... dla Was nocne dla mnie "popołudniowo - wczesno - wieczornie" ... Kto kawuchy nie lubi na pocieszenie se "ciało lotne" do poduszki niech przyłozy http://www.chefpaul.net/Florida/home03_090330.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.04.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 mowisz depeesia , ze od zeszlego roku takie cuda sie zaczenly dziac w twojej wsi ? no mam nadzieje, ze nikogo nie zdemoralizowalam ani byka nie wkurzylam faktycznie niewesolo tam macie, takie wiadomosci przytlaczaja czlowieka mysle, ze jesli ten chlopak faktycznie niewinny jest trzeba by mu jakos pomoc z drugiej strony.....rozne znam sytuacje, gdy nikt , nigdy by nie pomyslal...a jednak ta dziewczynka tez ktos powinien sie zajac , bo moze krzywdzi i bedzie krzywdzic ludzi .dzieciaki miewaja rozne fantazje , roznie staraja sie zwrocic na siebie uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Nie wiem, co robić, chłopiec jest na pewno niewinny. Nie siedzi (wtedy byśmy nie byli tacy w miarę spokojni), ale i tak traumę będzie miał konkretną. Mała na pewno chce się popisać i zwrócić na siebie uwagę - 2 lata temu świetnie zadziałało. Z letniczką bankowo i musowo porozmawiać, czy zapytała kogokolwiek o chłopca - baba przyjeżdża do wsi od 10 lat, sporo mieszkańców zna, nie miałaby żadnego problemu z zasięgnięciem języka. A to samo dziecko jest regularnie przez kogoś molestowane? 2 lata temu przez ojca i też było tak samo, "ciocia" letniczka (TA letniczka) zgłosiła. Mijają dwa lata i znów ktoś czyha na biedne dziecko i trzeba chwycić za słuchawkę? A mała diabła ma za skórą, znamy ją przecież... Oskarżony chłopak ma tak przerąbane, że trudno mi uwierzyć. Jego rodzice po pierwszej rozprawie (będa następne! ).... wyjechali za granicę do pracy. Dzieciak sam jest w całym pustym domu. W bardzo bliskim sąsiedztwie mieszka jego babcia, chłopiec ma tam ciepłe posiłki i trochę serca i pociechy. ZOSTAWILI GO SAMEGO Z TYM. No jak mozna coś takiego zrobić własnemu dziecku? I teraz nie wiemy - rozmawiać z nimi? Może być tak, że się obrażą na lata, bo to trudna sprawa, ich sprawa, mogą nie życzyć sobie jakichkolwiek rozmów. Nie rozmawiać i patrzeć, jak chłopak sam walczy z takim oskarżeniem, mając zaledwie 17 lat? Jesteśmy w kropce... A ze spraw bardziej optymistycznych, to wsparły nas okoliczne firmy, a konkretnie Kronopol, producent paneli podłogowych. Oni mają fabrykę w Żarach, bardzo blisko od nas. No to Sołtys napisał sążniste pismo, że świetlica nasza wiejska bardzo nowej podłogi, że podłoga nie zmieniana od czasów wojny (naprawdę!!!), że mogliby dać, przeznaczyć... I dali!!! Dzisiaj Sołtys pojedzie odebrać te panele, teraz będzie następny kłopot. Kto przygotuje podłoże, za czyją kasę (gmina się wypięła na nas ) i kto panele połozy. Pewnie skończy się na tym, co zawsze - trzeba będzie się zorganizować i samemu sobie pomóc, jakoś kupić materiały i zagonić chłopów do roboty. U nas na wsi nie ma nudów. Czy ja już mówiłam dzień dobry? No to dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Widze, ze u Was jak w serialu z rodzaju tasmowcow. Nie zazdroszcze Wam tego. Dobrze, ze ja nie wiem co u nas na wsi sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 U nas jak w serialu "Ranczo", słowo honoru, bywa i śmieszno, i straszno, ale częściej śmieszno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Przyszłam popatrzeć ... cholera, szkoda chłopaka. A może by z babcią porozmawiać, jeśli oczywiście można, bo ze starszymi ludźmi różnie bywa... Rodziców to bym batem potraktowała, jak można dzieciaka samego zostawić!!! Z letniczką porozmawiać mus!!! Może ona z dobrego serca to robi i nie ma pojęcia o "całokształcie"?? No i masz, a tak narzekałaś na ten Kronopol Nie ma tego złego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.04.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ... dość tych smutków z innej beczki: http://www.chefpaul.net/images/ptica01.jpg ... Operation Rescue - tutaj pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Śliczna historyjka na pocieszenie dla mnie. Dziękuję. A sprawdzałeś ten link ze starodrukami, co Ci posłałam? A w ogóle to my też wczoraj wędziliśmy, szyneczki jak zwykle. Mam nawet fotki, ale w komórce, a ona jakas taka... Nie umiem nijak z niej przerzucić na komputra. Chyba młodsze Dziecko poproszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Chefie, stałeś się właśnie moim bohaterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No Chef to zawsze ten tego. I dziecko też nie dało rady przerzucić tych zdjęć - mój głupi aparat jakieś hasło od niego chce!!! Słyszeliście kiedy, żeby telefon haseł chciał, oczywiście poza PINem? Musze jutro do Orange zadzwonić, może oni mnie oświecą o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 wpisz cztery zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 wpisz cztery zera Albo 4 jedynki, albo 1234 - najczęściej działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 wpisz cztery zera Albo 4 jedynki, albo 1234 - najczęściej działają ... domyślne hasła w komórkach (darmowe) ... to cztery zera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzięki, kochani, dziecko już się wyniosło do siebie na górę, to poproszę go jutro i zobaczymy, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2009 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzień dobry, słoneczko wstało, a tutaj jeszcze nikt nie zajrzał? Wstawajcie, śpiochy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zaglądam niniejszym Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mam nadzieję, że będzie miły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Napewno bedzie słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 oby nieee..i u nas na razie nie jezd na scynscie..) withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts