Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już się zastanawiałam, czy się odzywać, ja lubię, jak dzwonisz. :D

A w ogóle o co chozi? :o

Święta były, trzeba czasem jakiś odwyk od netu zrobić, nie? :wink:

Pogoda była piękna, pracy przed świętami mnóstwo - no to niezbyt gadatliwa jestem... :lol:

Teraz zresztą też mnóstwo zajęć przede mną, jutro dzień zajęty, bo do pracy jadę, trzeba ze starszym dzieckiem do miasta pojechać na zakupy, bo niedługo wraca do Anglii i musi coś tam pokupić w kraju, potem trzeba przygotować piątkową osiemnastkę dla młodszego dziecka, do tego wszystkiego u Babci w same święta kocioł z wodą od podkowy kuchennej wziął i się przedziurawił był :evil: i teraz u Babci w kuchni wody nie ma, bo trzeba było zakręcić, naprawa potrwa kilka dni zapewne, dobrze, że mamy dwie inne kuchnie. :roll:

I jeszcze ważny wyjazd w czwartek mam, muszę do niego mnóstwo papierów przygotować, po prostu wyrobić się nie idzie... :-?

No i tak mi jakoś schodzi, więc proszę nie gniewać się na mnie, że nie zaglądam nigdzie za bardzo, ale naprawdę nie mam czasu. :-?

I zaraz znowu muszę lecieć, papiery szykować i w ogóle.

Czy dobę mozna rozciągnąć jakoś?

Zeljko, ja na pewno zadzwonię i w ogóle. :D

Brazunia, a ile muszę nic nie gadać, żeby na telefon zasłużyć? :lol:

I chciałam się pochwalić, że na blogu są zdjęcia kominka już całkowicie wykończonego, razem z jadalnią. 8)

I jeszcze życzenia świąteczne, które wprawdzie doszły po świętach, ale za to bardzo śmieszne są - warto zobaczyć! :lol:

Jakby kto nie mógł komentarza wpisać, to chyba trzeba zarejestrować się jeszcze raz jako nowy użytkownik, nie wiem, bo ostatnio było aktualizowane oprogramowanie bloga i jeszcze są drobne kłopoty z tym... :roll: :wink:

Ale zapraszam, bo warto! :D

Hej Depsia, pieknie masz w domku dla gosci. Az milo patrzec.Tyle masz tam prac i wciaz jeszcze cos chce Ci sie robic?! :o :D

Powiedz czy u Was jedzenie tez mozna zamowic, sniadanie, obiad, kolacje? Chodzi mi o to, ze jak ktos chce sie obijac totalnie.... :wink:

Jesli gdzies juz masz napisane, to wybacz, ze czytam "w kratke". :lol:

p.s. Nefer mi napisala jak masz dojechac. Prosze

Kochana, musi tylko nie wpaść na pomysł jazdy przez Śląsko- Dąbrowski ( w remoncie). Ale na to chyba nie wpadnie, bo z Marsa poleci proooosto Ostrobramską i wyleci od razu na most. Potem soebi zjedzie na Wisłostradę, potem poleci na Tranzyt (al. Prymasa) i zjedzie w Górczewską a potem to już cały czas prosto...

No pewnie, że mozna się totalnie poobijać i zamówić full wypas wyżywienie. :lol:

Jadalnia i kuchnia to w stodole są naszej, domek dla gości oddzielnie.

Z tymi wskazówkami dojazdowymi to ja przespać się muszę, bo dla mnie to tak, jakby mi kto napisał, że z Księzyca trzecią w lewo, prosto na Antaresa z ominięciem Vegi, a potem to już od razu trajektoria na Orion, nie da sie zabłądzić... :lol: :wink:

Ale po przespaniu się, kupnie planu Warszawy i przestudiowaniu go wg wskazówek może jakoś dotrzemy... :roll:

Dziękuję za wskazówki, bo niezależnie od naszej nieznajomości Wawy są dla nas bardzo cenne. :D

No pewnie, że mozna się totalnie poobijać i zamówić full wypas wyżywienie. :lol:

Jadalnia i kuchnia to w stodole są naszej, domek dla gości oddzielnie.

Z tymi wskazówkami dojazdowymi to ja przespać się muszę, bo dla mnie to tak, jakby mi kto napisał, że z Księzyca trzecią w lewo, prosto na Antaresa z ominięciem Vegi, a potem to już od razu trajektoria na Orion, nie da sie zabłądzić... :lol: :wink:

Ale po przespaniu się, kupnie planu Warszawy i przestudiowaniu go wg wskazówek może jakoś dotrzemy... :roll:

Dziękuję za wskazówki, bo niezależnie od naszej nieznajomości Wawy są dla nas bardzo cenne. :D

depesia navi garmina w media markt 350zł kosztuje jak pragne zakwitnac..