DarioAS 11.04.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img16.imageshack.us/img16/6207/dsme12w11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 WESOŁYCH :) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/rb/gg/bahi/YWPUBOawYCEThOOXoX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Doberek Od trzech dni tyram ale wszystko gotowe No to zaległości nadrabiam i z życzeniami wpadłam http://grzaniecgalicyjski.blox.pl/resource/wielkanoc018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A ja to się pożalić muszę .... czuję się odrzucona przez Depsię i zapomniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.04.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 http://astrojawil.pl/foto5/wielkanoc_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Depsia, to Ty się obraziłaś na net czy net na Ciebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 A ja to się pożalić muszę .... czuję się odrzucona przez Depsię i zapomniana nie ty jedna, nie ty jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Lojalnie uprzedzam, że jeśli się ie odezwiesz jutro z rana (czyt.: nie obudzisz o jakiejś przyzwoitej porze) to zadzwonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Już się zastanawiałam, czy się odzywać, ja lubię, jak dzwonisz. A w ogóle o co chozi? Święta były, trzeba czasem jakiś odwyk od netu zrobić, nie? Pogoda była piękna, pracy przed świętami mnóstwo - no to niezbyt gadatliwa jestem... Teraz zresztą też mnóstwo zajęć przede mną, jutro dzień zajęty, bo do pracy jadę, trzeba ze starszym dzieckiem do miasta pojechać na zakupy, bo niedługo wraca do Anglii i musi coś tam pokupić w kraju, potem trzeba przygotować piątkową osiemnastkę dla młodszego dziecka, do tego wszystkiego u Babci w same święta kocioł z wodą od podkowy kuchennej wziął i się przedziurawił był i teraz u Babci w kuchni wody nie ma, bo trzeba było zakręcić, naprawa potrwa kilka dni zapewne, dobrze, że mamy dwie inne kuchnie. I jeszcze ważny wyjazd w czwartek mam, muszę do niego mnóstwo papierów przygotować, po prostu wyrobić się nie idzie... No i tak mi jakoś schodzi, więc proszę nie gniewać się na mnie, że nie zaglądam nigdzie za bardzo, ale naprawdę nie mam czasu. I zaraz znowu muszę lecieć, papiery szykować i w ogóle. Czy dobę mozna rozciągnąć jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 No ... narzekasz, ale przynajmniej się odezwałaś. A zadzwonię, jak zasłużysz Też mi ... odwyki od Forum Głupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Hej wszystkim! Depsia to juz nie dlugo. Amber mam nadzieje, ze kciuki pomogly. Pozdrowienia i szybkiego powrotu do sprawnosci dla mamy. Pozdrowienia zagladajacym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Zeljko, ja na pewno zadzwonię i w ogóle. Brazunia, a ile muszę nic nie gadać, żeby na telefon zasłużyć? I chciałam się pochwalić, że na blogu są zdjęcia kominka już całkowicie wykończonego, razem z jadalnią. I jeszcze życzenia świąteczne, które wprawdzie doszły po świętach, ale za to bardzo śmieszne są - warto zobaczyć! Jakby kto nie mógł komentarza wpisać, to chyba trzeba zarejestrować się jeszcze raz jako nowy użytkownik, nie wiem, bo ostatnio było aktualizowane oprogramowanie bloga i jeszcze są drobne kłopoty z tym... Ale zapraszam, bo warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Próbowałam się zarejestrować, ale nie mam pojęcia, jak to zrobić. Wtedy jakoś łatwiej było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Coś słaby masz ten turbodopalacz Nie nadążasz, kochanieńka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No, za Tobą to ja nijak nie nadążę, o tym powinnaś dawno wiedzieć. A już w necie to wiesz sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Pierwszy człon wypowiedzi bardzo mi się podoba ... drugi ... trochę mniej, bo to jednak znaczy, że za długo siedzę w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Cześć Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hej Depsia, pieknie masz w domku dla gosci. Az milo patrzec.Tyle masz tam prac i wciaz jeszcze cos chce Ci sie robic?! Powiedz czy u Was jedzenie tez mozna zamowic, sniadanie, obiad, kolacje? Chodzi mi o to, ze jak ktos chce sie obijac totalnie.... Jesli gdzies juz masz napisane, to wybacz, ze czytam "w kratke". p.s. Nefer mi napisala jak masz dojechac. Prosze Kochana, musi tylko nie wpaść na pomysł jazdy przez Śląsko- Dąbrowski ( w remoncie). Ale na to chyba nie wpadnie, bo z Marsa poleci proooosto Ostrobramską i wyleci od razu na most. Potem soebi zjedzie na Wisłostradę, potem poleci na Tranzyt (al. Prymasa) i zjedzie w Górczewską a potem to już cały czas prosto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No pewnie, że mozna się totalnie poobijać i zamówić full wypas wyżywienie. Jadalnia i kuchnia to w stodole są naszej, domek dla gości oddzielnie. Z tymi wskazówkami dojazdowymi to ja przespać się muszę, bo dla mnie to tak, jakby mi kto napisał, że z Księzyca trzecią w lewo, prosto na Antaresa z ominięciem Vegi, a potem to już od razu trajektoria na Orion, nie da sie zabłądzić... Ale po przespaniu się, kupnie planu Warszawy i przestudiowaniu go wg wskazówek może jakoś dotrzemy... Dziękuję za wskazówki, bo niezależnie od naszej nieznajomości Wawy są dla nas bardzo cenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No pewnie, że mozna się totalnie poobijać i zamówić full wypas wyżywienie. Jadalnia i kuchnia to w stodole są naszej, domek dla gości oddzielnie. Z tymi wskazówkami dojazdowymi to ja przespać się muszę, bo dla mnie to tak, jakby mi kto napisał, że z Księzyca trzecią w lewo, prosto na Antaresa z ominięciem Vegi, a potem to już od razu trajektoria na Orion, nie da sie zabłądzić... Ale po przespaniu się, kupnie planu Warszawy i przestudiowaniu go wg wskazówek może jakoś dotrzemy... Dziękuję za wskazówki, bo niezależnie od naszej nieznajomości Wawy są dla nas bardzo cenne. depesia navi garmina w media markt 350zł kosztuje jak pragne zakwitnac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts