DPS 15.04.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Duszek, najbliższy Media markt 200 km od naszej wsi, jak pragnę zakwitnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ale przecie po drdze moses cosik sakupic heh...jak pragne ci pomóc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Duszek, najbliższy Media markt 200 km od naszej wsi, jak pragnę zakwitnąć... Ooooo, to ja mam bliżej do Media Markt, ahaaaaaa, bo tylko coś kole 50 kilosów Ale w życiu tam nie byłam ... ja idiota jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Siemano!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Też jestem idiota, bo mam pewnie ze 20 km, nawet bywałam tam, ale nigdy nie znalazłam niczego wartego zakupienia. Zawsze w innych sklepach bylo coś tańszego a nie gorszego... No widocznie kompletna idiota ze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Podoba mi się w tym klubie nie bywających w mediaidioten. Chyba sobie zostanę w nim. Ja to taka baba ze wsi, jakoś nie mam zaufania do GPS. Dzisiaj po drodze zastanawialiśmy się nawet czy nie kupić, ale wspomnieliśmy sobie na naszych Gości, używających tego czorta. Zawsze, ale to zawsze przyjeżdżają tą NAJGORSZĄ z 4 możliwych dróg. Poniemiecki zdezelowany bruk przez wielki las, korzenie sosen na drodze wyłażące spod kamieni, piaskowe pobocze z milionem wielkich dziur i w ogóle. I taki GPS nic w ogóle nie wie, gdzie remonty są, a w Wawie jest to chyba dość istotne. No i nie kupiliśmy... Eeee, skoro ci, którzy uczą się na kursach prawa jazdy i czasem siadają za kółkiem pierwszy raz w życiu, muszą jakoś jeździć, to i nam powinno w końcu się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.04.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ... hmmm ... GPS ... bardzo wygodne i pomocne urządzenie Używam cały czas. Są różne urządzenia z różnymi programami (remonty, wypadki, korki na drogach, itd). Każdy ma przynajmniej dwie funkcje ustawienia sobie trasy: "najkrótsza" i "najszybsza", pozatym Każdy ma funkcję "Objazd". W moim autku aktualnie pracuje (już dość długo) Garmin 200W, mapy aktualizuje się przez internet. ... a wogle to kwioty na "kolczatkach" kwitną http://www.chefpaul.net/Florida/DSC06041s.jpg pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Heloł, GPS samo z siebie jest głupie, musi miec porządną, aktualną mapę, taką co to trzeba za nią zapłacić, a nie z gazety. Wtedy działa jak trza. Tez chcieliśmy szkłem dupe utrzeć i kupiliśmy jakąs gazetę z mapką, eheeee do mnie na budowę to nas takimi "skrótami" chciała poprowadzic, że łooo terenowiec nie dałby rady W końcu małż dostał na imieniny legalną mapę. IDEALNA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Przyszłam, jestem ale idę pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 tyle jezdze po polsce i zawsze trafialem..i bez gps..ale od kiedy mam sobie bardzo chwale garminki sa super i maja prosty interfejs und bdb mapy..juz mam pare szt. w firmie i deptaja nieśle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No to zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ej noooo Depsia!!!! Over!!!!! W Wawie netu przecież dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ufff!!! Kochana, ja jeszcze nie w Wawie, to będzie przyszły tydzień, a dzisiaj od rana szykowałam Młodszemu osiemnastkowe przyjęcie dla koleżeństwa. Urobiona jestem po łokcie, a nogi mnie bolą od tego stania przy kuchni i latania od domu do stodoły i z powrotem... Ale jedzonko smaczne wyszło, muzykę przygotował, w kominku się pali, więc chyba jakoś się tam bawią. Nie zamierzam nawet się tam zbliżać. Jednak to jest super sprawa mieć taką jadalnię i kuchnię w stodole. Mają pod kuchnią rozpalone też, barszczyk cały czas ciepły, w jadalni kominek grzeje, wszystko na miejscu przygotowane i postawione... Bardzo jestem ciekawa, jak mu ta imprezka wyjdzie... Mnie już wyszła. Bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 U mnei za 4 lata osiemnastka. Ale Ania w lutym sie urodziła. Z zimowych atrakcji to chyba im kulig mogę zrobić jak bedzie śnieg i ognisko Bo reszta to raczej w domu byc musi ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wiesz czego Im zazdroszczę..... Wszystkiego, qurna, wszystkiego!!!! Żarło robione przez Ciebie i pewnie Szanowną Teściową, kominek, kuchnia ... ludzieeeee dlaczego mnie tam nie ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 znalazłam was a to dobre ..mój tez dzis poszedł na dwie różne 18tki ale u nas to teraz robia w knajpkach łączone po kilka osób..feta ponoć na mnóstwo osób..jeden napój wliczony w cenę i chipsy..szok..ja juz stara..nie mam zdania ale powstrzymuje sie od komentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Postawiłaś Młodemu wodę mineralną przy łóżku??? http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200807031350/content_12675_prev.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 U mnei za 4 lata osiemnastka. Ale Ania w lutym sie urodziła. Z zimowych atrakcji to chyba im kulig mogę zrobić jak bedzie śnieg i ognisko Bo reszta to raczej w domu byc musi ... niestety ufffff, mojemu grila zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 A w życiu Brygidy!!! Musi się nauczyć na własnej skórze co to jest tupot białych mew. Zresztą, rano okazało się, że tylko 1 flaszkę wódki wypili i 2 wina na 12 osób! Nie wiem, co ja za dziecko wychowałam... We mnie poszedł, czy co? Dopiero się udało mi z netem połaczyć, za nic nie chciało od obiadu. Do obiadu (od 5 rano ) sprzątałam stodołę po imprezie, potem trzeba było ziemniaki posadzić w polu, zmęczyłam się jak 150. Starzeję się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Starzeję się? Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts