Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podoba mi się w tym klubie nie bywających w mediaidioten. :lol:

Chyba sobie zostanę w nim.

Ja to taka baba ze wsi, jakoś nie mam zaufania do GPS. Dzisiaj po drodze zastanawialiśmy się nawet czy nie kupić, ale wspomnieliśmy sobie na naszych Gości, używających tego czorta. :lol:

Zawsze, ale to zawsze przyjeżdżają tą NAJGORSZĄ z 4 możliwych dróg. Poniemiecki zdezelowany bruk przez wielki las, korzenie sosen na drodze wyłażące spod kamieni, piaskowe pobocze z milionem wielkich dziur i w ogóle.

I taki GPS nic w ogóle nie wie, gdzie remonty są, a w Wawie jest to chyba dość istotne. :roll:

No i nie kupiliśmy... :oops: :p

Eeee, skoro ci, którzy uczą się na kursach prawa jazdy i czasem siadają za kółkiem pierwszy raz w życiu, muszą jakoś jeździć, to i nam powinno w końcu się udać. :roll:

... hmmm ... GPS ... bardzo wygodne i pomocne urządzenie :)

Używam cały czas. Są różne urządzenia z różnymi programami (remonty, wypadki, korki na drogach, itd). Każdy ma przynajmniej dwie funkcje ustawienia sobie trasy: "najkrótsza" i "najszybsza", pozatym Każdy ma funkcję "Objazd". W moim autku aktualnie pracuje (już dość długo) Garmin 200W, mapy aktualizuje się przez internet.

... a wogle to kwioty na "kolczatkach" kwitną :)

http://www.chefpaul.net/Florida/DSC06041s.jpg

pozdróweczka

Heloł, GPS samo z siebie jest głupie, musi miec porządną, aktualną mapę, taką co to trzeba za nią zapłacić, a nie z gazety. Wtedy działa jak trza. Tez chcieliśmy szkłem dupe utrzeć i kupiliśmy jakąs gazetę z mapką, eheeee :-?

do mnie na budowę to nas takimi "skrótami" chciała poprowadzic, że łooo :lol: terenowiec nie dałby rady :roll: W końcu małż dostał na imieniny legalną mapę. IDEALNA!!

Ufff!!!

Kochana, ja jeszcze nie w Wawie, to będzie przyszły tydzień, a dzisiaj od rana szykowałam Młodszemu osiemnastkowe przyjęcie dla koleżeństwa. :-?

Urobiona jestem po łokcie, a nogi mnie bolą od tego stania przy kuchni i latania od domu do stodoły i z powrotem... :x

Ale jedzonko smaczne wyszło, muzykę przygotował, w kominku się pali, więc chyba jakoś się tam bawią. :D

Nie zamierzam nawet się tam zbliżać. :lol:

Jednak to jest super sprawa mieć taką jadalnię i kuchnię w stodole. 8)

Mają pod kuchnią rozpalone też, barszczyk cały czas ciepły, w jadalni kominek grzeje, wszystko na miejscu przygotowane i postawione...

Bardzo jestem ciekawa, jak mu ta imprezka wyjdzie... :wink:

Mnie już wyszła. Bokiem. :p :lol:

A w życiu Brygidy!!!

Musi się nauczyć na własnej skórze co to jest tupot białych mew. 8)

Zresztą, rano okazało się, że tylko 1 flaszkę wódki wypili i 2 wina na 12 osób! :o

Nie wiem, co ja za dziecko wychowałam... :o :lol:

We mnie poszedł, czy co? :D

Dopiero się udało mi z netem połaczyć, za nic nie chciało od obiadu. Do obiadu (od 5 rano :oops: ) sprzątałam stodołę po imprezie, potem trzeba było ziemniaki posadzić w polu, zmęczyłam się jak 150.

Starzeję się? :o