DPS 18.04.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Starzeję się? Ja też Też się zmeczyłaś przy sadzeniu ziemniaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 ja też się starzeję ... ... i zastanawiam się..... ile wypiją goście mojego Juniora na jego 18-stce .... ... i tak sobie myślę, że .... ... wolę aby wypili kilka litrowych flaszek wódki ... i się później ....porzygali ... ... niż gdyby mieli "wypić" pół litra na dwudziestu ... a resztę gówna powciągali nosem PS. Depsia .. żeby było jasne ... - w żaden sposób nie zamierzam sugerować, że jak u Ciebie wypili "tylko" flaszkę, to znaczy, że resztę "zwąchali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Nie powąchali - to dzieciaki ze wsi, które w dzień często i gęsto czasu na nic nie mają, bo pracują ciężko razem ze swoimi rodzicami. Są dobrze wychowani, wiedzą, co to znaczy szacunek dla drugiego człowieka, a problemów nie mają za wiele z prostej przyczyny - braku czasu i dużej ilości pracy. Wtedy nie ma się czasu na głupoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Starzeję się? Ja też Też się zmeczyłaś przy sadzeniu ziemniaków? Nieee, całościowo A w ogóle, to wszystko jest do dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 no tak , mój z kolegami wrócił porządny o 6 rano..szli przez pół miasta piechotą..a o wodzie nie pomyślałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Jesteście wyrodne matki!!! Czy w ogóle wiecie, co to za swołocz jest ten kac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 mnie tam mama jak sie schlalem 1 rwszy raz na snaidanie podala kakao z 50tka wodki...nie ruszylem dwa lata alkoholu paw za pawiem lecial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Moja koleżanka zagryzała szampana truskawkami ... wszystko szło świetnie do 5 kieliszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 A w życiu Brygidy!!! Musi się nauczyć na własnej skórze co to jest tupot białych mew. Zresztą, rano okazało się, że tylko 1 flaszkę wódki wypili i 2 wina na 12 osób! Nie wiem, co ja za dziecko wychowałam... We mnie poszedł, czy co? Dopiero się udało mi z netem połaczyć, za nic nie chciało od obiadu. Do obiadu (od 5 rano ) sprzątałam stodołę po imprezie, potem trzeba było ziemniaki posadzić w polu, zmęczyłam się jak 150. Starzeję się? reszta flaszek wyjdzie przy wykopkach jak nie to znaczy się impreza bezalkoholowa była na mojej osiemnastce to poszła krzynka piwa na dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 No i już starsze dziecko wylądowało w GB. Znowu za dwa miesiące przyjedzie. Widzę, jak wpływaja na niego te studia, zupełnie inaczej już myśli o gospodarstwie, staje się partnerem do rozmowy. A Karo czekał na nas bardzo rozleniwiony i rozgrzany: http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/04/p4190033.jpg U nas już piękna kwitnąca wiosna. Aż chce się żyć! Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 No i dublet. Kasia, aleś mnie wyczuła czasowo - jakbyś czekała na mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 U nas już piękna kwitnąca wiosna. Aż chce się żyć! Też tak macie? A jakże A ptaki to taki koncert mi dają, że szok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 U mnie dziś piekne słońce ale żeby było ciepło to nie powiem. Siedze w polarze od rana. Bardzo zimny wiaterek powiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Słońce i owszem ... jest ... ale ma serdecznego kumpla od kilku dni - lodowato zimne wiatrzysko Nie przeszkadza to jednak mewom i wronom na sejmach dachowych się zbierać i dzioby drzeć ... jakby nasi posłowie stawiali się tak licznie na obradach mnóstwo rzeczy byłoby już załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 W Ustce mielismy pokoje przy porcie. Córka była mała i ją budziły wrzaski mew. Stawała wtedy w oknie i krzyczała na nie "cicho małuuupy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Drą się niesamowicie Z dziką radością dołączają do nich wrony! Na moim IV piętrze, przy otwartych szybach wentylacyjnych rejwach jest okrutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witanko!U nas wprawdzie mew nie ma, ale zimy wiaterek i owszem - dotarł od Brazy. Słoeczko świeci i oszukuje, a kiedy człek wyletniony wyjdzie, to zaraz się gęsią skórką pokrywa. Mewy to ja nawet lubię - kojarzą mi się z wakacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Fakt, wiaterek nie odpuszcza, ale i tak pięknie jest! W tym tygodniu znowu będe biegała jak z piórkiem... Wrócę z pracy w środę późnym popołudniem i jazda, pakować się, nad ranem wyjazd do Wawy, tam trauma w postaci jazdy autem po mieście. Mam nadzieję, że mojny jakoś da radę, skoro Berlin przejechał i po Krakowie jeździ w ścisłym centrum to i w tej Wawie cholerskiej musi jakoś radę dać... Ale pietra trochę mam, jak my się tam odnajdziemy. Nie dla nas takie miejsca, oj, nie dla nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 W Ustce mielismy pokoje przy porcie. Córka była mała i ją budziły wrzaski mew. Stawała wtedy w oknie i krzyczała na nie "cicho małuuupy" ... i co działało Muszę spróbować, wkurzają mnie strasznie tym wrzaskiem kiedy "na rybach" jestem pozdróweczka ps - dobrze, że u mnie nic nie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Chefie ... Ty to w ogóle masz "hamerykę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts