braza 20.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Heeeejjjjj, pora wstawać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dawno wstałam... Już drugie pranie leci, pierwsze już wyniesione i rozwieszone w ogrodzie, korespondencja w skrzynce załatwiona, sniadanko zjedzone, zaraz biorę się do drukowania materiałów reklamowych i trasy dojazdu na targi... Mało mi godzin na dobę ostatnio. A jak mam wolną chwilkę, to blog mnie wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Osoba dawno wstała i nawet dzień dobry nie przyszła powiedzieć Oj, niech się Osoba postara bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No kiedy osoba nijak nie potrafi szybciej sie poruszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 widzę, że bez(osobowo) dyskusja się rozwija ... Cześć Osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dzieńdoberek po pracowitym weekendzie witam się dopołudniowo )) zdjęcia som jakby w dzienniku a co tutaj słychować? bo mamy lato anie wiosnę tak jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Kawał dobre i bardzo potrzebnej roboty!!! Śliczne te Wasze włości!!!! P.S. Będę mogła wynająć tych ogrodniczków w razie czego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ha... jak się uda do roboty ich zagnać to mogę wypożyczyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Gwoździku, jakiś nie tylko bezosobowy ale i bezpłciowy mi sie zrobiłeś tutaj. Tylko się przywitasz i nawet nic nie pogadasz. Brazunia, zdaje się, że nie ma lekko, kryzys każdego z nas jakoś tam dotknie. Jedni nie pojadą na wakacje, inni nie kupią ocieplenia na pokoje... Trudno się mówi i żyje się dalej... Anoleiz, ja tez sie w kolejce po oigrodników ustawiam, u nas każda para rąk teraz na wagę złota. Dzisiaj zaczęły sie siewy warzyw w polu, na pierwszy ogień poszły cebula i kapusta. Sołtys mi fajną dekorację na targi zrobił, taki krzywy brzozowy płotek. Superoski jest, jeszcze do niego słoneczniki sztuczne (niestety) przyczepię, garnki gliniane polewane zawieszę na sztachetkach i będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 no pacz pani nie wiedziałach żech sobie sama ogrodników wychowała... za szkodniki je brałam do tej pory o ja ignorantka jedna )) swoją drogą zobaczymy jak się będą palić do roboty jak się już przeprowadzimy i roboty będzie dwa razy tyle co teraz... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2009 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No i widzisz, Anoleiz, jak to człowiek sam nie wie czasem, kogo wychowa. Dzień doberek wszystkim, kolejny słoneczny dzionek wstaje, trza w pole leciec siać, jak tylko troszkę się ociepli w powietrzu. Bardzo lubię te dni, tak pięknie na dworze i taka... organiczna ta robota. No to pędzę dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No ... to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ho, ho, jaki tutaj tłum sie dzisiaj przewinął... Eeee, idę sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Słońce, ja to za cały tłum mogę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja bylam , ale milczalam , bom niesmiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja bylam , ale milczalam , bom niesmiala No wymiękłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2009 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 No to może już nie milczcie, bo nieładnie nie odpowiadać, jak dzień dobry mówią! Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dzień dobry!!!! Chyba wystarczająco głośno, coooo W razie gdyby ... mogę głośniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Na Ciebie w tym temacie to ja zawsze mogę liczyć. I jeszcze chciałam powiedzieć, że na moim blogu jest do pobrania mój artykuł o olejach i octach aromatyzowanych, jak się kliknie na niebieski napis Cały artykuł, to otworzy się pdf. Pisałam go do takiej jednej gazetki, jak ktoś będzie zainteresowany, to zawsze można sobie coś skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 To idę, bo ja beztalencie jestem w zakresie octów i olejów aromatyzowanych - a qurna lubię! P.S. Zawsze do usług Mogę nawet trąbkę przytachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts