braza 22.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Depsia, przyślij mi swój autograf, cooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Spoko, że się dopchasz, bo i tłumów nie ma, jakoś autor nie jest bardzo znany i rozrywany. To ja spać idę, w nocy wyjeżdżamy. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 zaistnieć już za życia to sukces dobranocki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Powodzenia na Targach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2009 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No to pierwszy dzień za nami. Jak wrócę, to chyba parę rzeczy na blogu opiszę, bo takie rzeczy tu się dzieją. U Zeljki jest po prostu pięknie, ma tak dopracowany dom, taki ciepły, przyjazny i z umiarem, pełen przestrzeni i piękny, że coś nieprawdopodobnego. Auto nam się wczoraj na środku Trasy Łazienkowskiej zepsuło, widać, że ze wsi jest. Piątka nam rano bardzo pomogła trafić, a Zeljka musiała nas odbierać z Mężem spod warsztatu, gdzie został samochód. No i jeszcze parę rzeczy się zdarzyło, ale najbardziej to mi się Zeljki Stefek podoba. Ma w sobie tyle ciepła co i sama Zeljka, jedna radość i słoneczko w Nim. Moje chłopaki nie mają tyle radości w sobie. Dzisiaj będziemy robić podbój warszawskiej komunikacji miejskiej, chyba im się cos zepsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jestem daleka od ranienia uczuć Warszawiaków ale ... Wasz samochód wie, w czym rzecz Buziaki i trzymam kciuki za powodzenie! Warszawskiej komunikacji życzę przetrwania, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Moja pudlo ma diabel!!! To bylo motto na wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Szyframi gadają i bądź tu człowieku mądry Jakaś relacja na gorąco z targów ... króciutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2009 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Brazunia, jak to na targach - nogi bolą od stania, gęba od gadania... Ludzi niby sporo, ale po Wawie więcej sie spodziewałam... I dojechać tam ciężko, bo w jednym miejscu zawsze jest koszmarny korek. I moja pudło (samochód) mieć diabli (diabli wzięli). Na środku Trasy Łazienkowskiej zaczął nam z koła dymić. Skończyło się na lawecie i mechaniku. Nasze auto ze wsi jest i nie wytrzymało ciągłego gaz-hamulec-gaz-hamulec-gaz-hamulec w tych korkach. No i hamulec się z...ł. Co zrobić, mówi się trudno i kocha się dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Paweł to się pewnie cieszy, że Cię gęba boli ... Powodzenia, oby jak najwięcej ludzi interesowało się Waszym przedsięwzięciem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2009 04:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Ja to czekam, kiedy Ciebie wreszcie ta gęba zaboli, no... Swoją drogą, jakby Cię zabolała, to już tylko sama ze sobą bym tutaj gadała, bo żywego ducha od dawna nie było. Ale dzień dobry - Brazie i wszytkim innym! Dzisiaj do domu wracamy. Trochę fajnie, a trochę szkoda - u Zeljki naprawdę fajnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Jak mnie gęba zaboli, to pisać będę Nie wątpię, że u Żelki fajnie jest, ze Stefciem mogłaś się spotkać Ale wiesz ... jak to mówią Wyspiarze: "East or West home is best!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.04.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 przylazłam i dobrego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Jak już odsapniesz, to napisz jak poszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dobry wieczór przyszłam powiedzieć i podziękować za zderzenie w drzwiach (szkoda, że tak krótko) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dobry wieczór przyszłam powiedzieć i podziękować za zderzenie w drzwiach (szkoda, że tak krótko) ... jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2009 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień doberek. Za zderzenie to i ja dziękuję Nefer i Duchowi, tak krótko jednak, że naprawdę szkoda. No nic, może innym razem. Gwoździk, a my kiedy się "zderzyliśmy"? Jeden dochtór na targach jakiś podejrzany mi się wydawał. Taki przyszedł... jak na zamówienie wszystko dokładnie to, co u nas chciał... Gadaj zaraz!!! Słuchajcie, przygód w tej Wawie to my mieliśmy bez liku, jak tylko dojdę trochę do siebie i znajdę czas (o obie rzeczy będzie ciężko ) to postaram się opisać mieszkańców wsi polskiej na wyjeździe do stolicy , a będzie co pisać, oj, będzie... Auto się zepsuło na środku bardzo zatłoczonej i ruchliwej trasy, potem koczowaliśmy na chodniku (żeby nie Zeljka, to byśmy chyba tam zostali ), poznaliśmy bliżej Zeljkową Rodzinę, na targach spotkałam od lat niewidzianego dawnego kolegę, z którym się pośpiewywało (znacie Mirka Kowalewskiego z zespołu "Zejman i garkumpel"? ), więc jest o czym poopowiadać, słowo daję. Na razie jeszcze muszę do siebie dojść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Cześć Gwoździk, a my kiedy się "zderzyliśmy"? Jeden dochtór na targach jakiś podejrzany mi się wydawał. Taki przyszedł... jak na zamówienie wszystko dokładnie to, co u nas chciał... ... a miał wytatuowany bębenek na lewym pośladku ??? Na razie jeszcze muszę do siebie dojść... ... a jak dojdziesz to gdzie to opiszesz? w komentach czy na blogu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 No to dochodź, dochodź ... sama kwintesencja się szykuje ... mieszkańcy wsi polskiej w stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 120 strona moja i nikomu już jej nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts