Agduś 03.12.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Eeeee, szampana lepiej wypić niż sprzątać z piekarnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Mam nadzieję, że już wypity i pomlaskane oraz zapomniane jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.12.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 wow pierwszy raz widzę taki wynalazek. gratuluję odwagi pieczącemu Mam nadzieję, że już wypity i pomlaskane oraz zapomniane jest. kurcze ostatnio wszędzie przychodzę o minutkę za późno a co tam słychać w uroczej gospodzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2007 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Ooooo, Editto, jak miło, że do mnie zajrzałaś! Bo ta reszta to nie zagląda. Choć po prawdzie to i nie ma po co, na budowie trwa przerwa techniczna. A w domu - przygotowania do świąt, wczoraj zaczęłam produkcję stroików i nawet tak sobie myślałam, że jak skończę, to wkleję fotki, chociaż odkopię dziennik z czeluści niebytu. W ostatnich dniach realizuję część dużego i trudnego projektu unijnego, przysparza mi to sporo siwych włosów, nigdy bym nie pomyślała, że ludzie i instytucje różne mogą być tak niepoważne. I tak się kręci. Ale koncentruję się już na świętach, to pomaga bardzo. Przepraszam, że jeszcze do Ciebie nie zajrzałam, jakoś tak... Ale ja się poprawię, w święta będę miała dużo czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.12.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 pracowita kobieta jesteś, więc wybaczam też mi czasu brakuje, żeby wszystkich odwiedzić raz zaglądam tu, raz tam. oczywiście zapraszam i czekam na koniec przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.12.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Ooooo, Editto, jak miło, że do mnie zajrzałaś! Bo ta reszta to nie zagląda. Zaglada no jak nie Tylko nic w dzienniku nie piszesz , chyba , ze przegapilam. Poza tym u mnie sie jakies centrum schadzek zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Zagląda, zagląda!!!! Tylko że ciszę słychać!!!! Stroiki wklej, musze to zobaczyć!!! Lebiega jestem artystyczna, ale w ub.roku udało mi się zrobić naprawdę fajne stroiki (byłam dumna z siebie, a co!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 A mnie się marzył świąteczny wystrój domu. Tymczasem nie wiem, czy zdążę cokolwiek wyzdajać po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 ... u mnie sie jakies centrum schadzek zrobilo No... ostatnio się nawet Kulka z Mmadziem zeszła. A swoją drogą, ciekawe gdzie Kulka znowu się podziewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Zagląda, zagląda!!!! Tylko że ciszę słychać!!!! Bo u mnie w dzienniku jest przerwa techniczna. Koleżanka słyszała kiedyś o czymś takim? Chyba nie, bo u Koleżanki to nie mozna zdążyć z czytaniem dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2007 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 A mnie się marzył świąteczny wystrój domu. Tymczasem nie wiem, czy zdążę cokolwiek wyzdajać po malowaniu. Agduś, coś tam zawsze zdążysz. A pewnie większą satysfakcję będziesz miała po pomalowaniu niż po wystroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.12.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 No... ostatnio się nawet Kulka z Mmadziem zeszła. A swoją drogą, ciekawe gdzie Kulka znowu się podziewa. Moze z Mlodym na rycerzy poszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Rrmisia, chyba mosz recht. Ty to jednak masz na czym czapkę nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Taaa , leb jak sklep , tylko zaopatrzenie jak w stanie wojennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 O matko, a jak u Ciebie wygląda normalne zaopatrzenie, jak to jest stan wojenny? Lecę do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe,będą całe jakby z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci.Biały puch niech z nieba spada,niechaj piesek w nocy gada.Niech choinka pachnie wszędzie,no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam ****** Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.12.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/334.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts