DPS 28.04.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Te, bliźniaczka, widzę Cię! A Grześ i tak ze mną się ożeni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No i oczywiście pustki u mnie, ani żywego ducha. Chciałam tylko powiedzieć, że na blogu opisałam trochę tę Warszawę. Jeśli będzie komu czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A właśnie, że poszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A właśnie, że poszłam ... również tam lezę ... jakieś kobiece słabości miewam ostatnio ... ciekawość ? buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2009 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dzień doberek! Mam nadzieję, że pośmialiście się z nas, wieśniaków, w tej Warszawie. Dzisiaj przede mną drugi gar syropu z mniszka. Już przekwitają mniszki, spieszyć się trzeba ze zbieraniem. I goście przyjeżdżają do domku. I słońce znowu świeci, wczoraj podlewaliśmy z Sołtysem warzywa na polu. A deszczu nie widać. Dzisiaj znowu będziemy podlewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Podlewanie to już trzeba sobie zarezerwować jako stały punkt programu, więc się nie krzyw - a mówią, że zlodowacenie klimatu idzie Chefie dlaczego akurat kobiece słabości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.04.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja też podlewam ale wszystko siedzi, nie rosnie zbyt bujnie. Widać, ze mało wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No Chefie ... pyrkosz ... pyrkosz i nie jedziesz ... nie jade ino lete ... dobrze, że nie na mietle O Chefie latanie to moja specjalność, szczególnie na mietle dzień doberek u nas też sucho rano i wieczorem podlewanie, podlewanie... i muszę dziś opryskać ściany bo nam osy włażą cały taras "zaosowany" poczytałam bloga no przygoda jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 mnie mechanik w ciągu tygodnia skasował na 9 stówek a nic mi się nie paliło, sam do niego dojechałem mechanik z Wawą nie ma nic wspólnego ....... czysty hanys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 hehe frosch pojechal "zgasic" jedna lampke (kontrolke) , ktora mu nerwowo migala przed oczyma i zaplacil ...500 eu no ale w tej cenie serwis audi umyl i wypolerowal autko jak na wystawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Za taką kwotę to ja bym to autko umyła i wypolerowała jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jestem!!! Widać mnie? A myśmy kiedyś wpadli do mechanika w sobotni wieczór (późny) z wydechem na dachu, prośbą, żeby go umieścił tam, gdzie trzeba i... bez kasy. I wiecie co? Umieścił! A kasę przesłaliśmy przelewem. Ale to nie był mechanik z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Agduś - Ty mi przyślij adres tego mechanika, dobra? Bo tych od Frosi i Jamlesa to nie chcę, za tyle kasy to już prawie nowe auto kupić można! No i deszczu znowu brak. Szlauch już marzy o spotkaniu ze mną... 20 l syropku już zrobione, jutro trzecia dziesiątka będzie się robić. Goście gorące słoiczki, dopiero nalane, z rąk mi wyjmowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A ten syrop z mniszka to na coś dobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A ten syrop z mniszka to na coś dobrze robi u mnie mama robi to jest chyba na gardło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.04.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ... Chefie dlaczego akurat kobiece słabości ... ponieważ moja żona twierdzi, iż ciekawość jest "kobiet słabością" a ja cóż ... przyznaję jej rację (w końcu jest Kobietą i mniemam, że wie o czym mówi) ... O Chefie latanie to moja specjalność, szczególnie na mietle dzień doberek u nas też sucho ... ... mietła na szczeście moją specjalnością nie jest i "palmy" nikomu odbierać nie chcę, ale ... ... jak tu polatać kiedy w zbiornikach "też sucho" A ten syrop z mniszka to na coś dobrze robi ... on robi dobrze na WSZYSTKO szczególnie jeżeli dodając do niego określony płyn stworzysz mieszankę "dwuskładnikową" se troszku zabukowałem, ale czy zostało w kajeciku zakonodowane to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dobra, masz ten syropek zabukowany, Chefie. Syropek jest doskonały w razie przewlekłego kaszlu, prócz tego ogólnie poprawiający przemianę materii i wspomagający trawienie, moczopędny i żółciopędny. Słodki i bardzo smaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Że słodki i bardzo smaczny to wierzę Ci na słowo Chefie ... ta akurat słabość kobieca to mnie kiedyś o palpitację serca przyprawi ... Twoja Żona jest bardzo mądrą Kobietą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 wbiłem się na blog .... i zawiedziony jestem ... ... Twój samochód na Łazienkowskiej ... no owszem, samochodowa przygoda ... ... ...ale opisz co się działo na stoisku A80 ...tam to się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To jednak przechero byłeś na przeszpiegach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts