Anoleiz 05.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 wolałabym zwykłą deszczówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Taka jakaś... rosa z nieba chwilami leci - tyle, że chodnik wilgotny, ale w ogrodzie to ganz sucho. Może się rozwinie? Dywanik wyprałam i wisi na pastwę deszczu w ogrodzie, już go nawet nie ściągam, byle padało. Chlebek mi nie chce czegoś rosnąć. Chyba mu dodam jakieś dopalacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Cześć babszytylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Cześć babszytylu Też Cię lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Cześć babszytylu Też Cię lubię. Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Skromnością to Ty nie grzeszysz, oj, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A ja Was lubię ... trochę ... obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Depsia .. śpisz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No pewnie, że spałam. A co, chciałaś pogadać o czymś? Mogę teraz zadzwonić, chyba wstałaś, co? A u nas deszczyk pada, o!!! Taki równy, spokojny, jednostajny deszczyk - najlepszy na świecie, żeby ziemia po przesuszeniu wchłonęła całą tę wilgoć i żeby roślinki odżyły. Kurczę, miałam nadzieję, że Sołtys mi coś zrobi w stodole w kuchni (płytki czekają ), a on mi gada, że w pole jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A u nas deszczyk pada, o!!! a u nos nie ..... trza chyba na majowe iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A u nas deszczyk pada, o!!! Taki równy, spokojny, jednostajny deszczyk - najlepszy na świecie, żeby ziemia po przesuszeniu wchłonęła całą tę wilgoć i żeby roślinki odżyły. ja też bym chciał, żeby taki deszczyk u mnie popadał ... ale na razie to tylko szaro się zrobiło ... a ziemia sucha jak pieprz Cześć Depsia ... ... a Braza zadowolona raczej, czy nie ... bo po wczorajszych postach nie mogłem wyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No ladnie tyle sloikow trzeba miec gdzie trzymac. To pol mojej spizarni. Co do pieczeni, robie czasami mieso w piekarniku, takie w kawalku i nie jest suche. Depsia jadlas, sama powiedz. Zawsze przed pieczeniem smaze na patelni ze wszystkich stron, tak jak Chef radzi. W czasie pieczenia wciaz polewam sosem. Ale grilla tez lubie, z tym, ze u nas to rzadka impreza bo to maz tez musi byc w domu aby grillowac, a to juz inny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Noooo szeeeeeeeee Braza zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No pewno, że trzeba mieć gdzie trzymać. A pieczeń Zeljkowa.... Mniammmmmmmm... A ta jagnięcina.... Jakbym bliżej miała, to bym do Zeljki się na obiady zapisała. Braza zadowolona, sama słyszałam. Taka zadowolona, że przegadać jej nie idzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Braza zadowolona, sama słyszałam. Taka zadowolona, że przegadać jej nie idzie!!! ... nie dziwię się ... przecież TO już w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Braza zadowolona, sama słyszałam. Taka zadowolona, że przegadać jej nie idzie!!! ... nie dziwię się ... przecież TO już w czwartek Który O czym ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień dobry zawitałam wreszcie tutaj super klimaty w Twoim domku są pozwoliłam sobie skopiować przepisy z Twojego blogu i mam pytanie - z 250 kwiatków mniszka ile słoików wyjdzie? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 06.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 czesik, i mniedzis przyniosło. Bo deszczowo i z pola zegnało. Depesiu wczoraj byłam w gospodarswie ekologicznym całe 170 ha. Kurcze jak zmarzłam, normalnie tylko nalewka śliwkowa mnie do zywych przywróciła.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dziewczyny, dziekuje za slowa wsparcia i otuchy Wiem, ze bedzie dobrze, bo przeciez nie moze byc inaczej, nie? Ale macie smakowite tematy Grillowanie w cieply wieczor cudne jest! Niestety nie dla mnie, bo od chromu zawartego w popiele mnie pandemicznie wysypuje, ale na szczescie kurczaczka, rybke, czy warzywko z grilla chetnie zjem Tylko z walorami smakowymi tlustych mies z barazunia sie nie zgodze Szyneczka moze byc, a jakze ale bez tych bialych obwodek ... Od dziecka wydlubywalam wszystko co tluste i tak mi na starosc zostalo Na koniec musze dopytac, czy nasza Zelka robi jagniecine??? A jesli tak, czy moze zapodac jakis super przepis? Regularnie kupuje jagniatka, ale nic z nich robic nie potrafie Gotuje, mieszam z marchewka i ryzem i jest dla Pluszynki-alergika ... Maluszek chorutki jest i wlasciwie tylko to nie powoduje atopii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No pewnie, że nasza Zeljka robi pyszne kotleciki jagnięce - rozpływają się w ustach, mniam! Jasooo, jakie to dobre było, mówię Wam... Ambercia, dobrze, że idzie ku lepszemu, bo to wazne, żeby wierzyć i ćwiczyć - zresztą sama wiesz, co Ci będe gadać. Wciornastku - i u nas zimno się zrobiło, poza tym nasze gospodarstwo to pikuś koło tego! Muszą mieć maszyny dobre, żeby to ekologicznie uprawiać, nas nie stać na kupno maszyn rolniczych, bo tragicznie drogie są - nie wiem, kogo na to stać. Żal mi, że nic nie mówisz, że może byś z Panią Jolą zajechała. Zobaczyłybyśmy się, pogadały i w ogóle. A tak to tylko pozostaje mi zazdrościć tej nalewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts