Gwoździk 08.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 yaahhh ... Dom pod Sosnami - Blog pzdr ps - reszta info na PW DePeeSi ...dzięki .. zaraz przeczytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 yaahhh ... Dom pod Sosnami - Blog pzdr ps - reszta info na PW DePeeSi czytalam, czytalam ... ale tam tylko rys tego co mozna znalezc w zakamarkach tych smacznych progow. Ja bardzo prosze pelna liste i cennik Na sama mysl juz mnie zasysa w zoladku BTW po pobycie u Mamy czuje, ze musze sie troche podtuczyc z serdecznymi pozdrowieniami z Krakowa http://i41.tinypic.com/1zyiqfc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ambercia, jeśli to Twój szacowny wizerunek to ... dlaczego na miłość boską Ty się odchudzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ambercia, jeśli to Twój szacowny wizerunek to ... dlaczego na miłość boską Ty się odchudzasz no właśnie, chude nie zawsze jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dzień dobry mówię ... i po raz kolejny jestem szybsza od Gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Haha, ja byłam pierwsza u Ciebie! No, artystki z nas... Amber - jesli to Ty, to Braza ma rację. Nie wiem, z czego tutaj sie odchudzać. Jakąś listę sprokuruję dzisiaj wieczorkiem i na PW puszczę, dobrze? Jak Twoja Mama? Coraz lepiej, jak mam nadzieję? Jagnięcinę Zeljkową już robiłaś? U nas takiego mięska po prostu nie ma, ale w życiu nie spodziewałabym się, że mięsko owcy takie smaczne może być! No i jakieś zdjęcia piesków Twoich poproszę, to takie słodziaki są... Gwoździku - dziennik w odstawce, bo raz, że nic budowlanego w tej chwili się właściwie nie dzieje , a dwa - kłopot z wstawianiem zdjęć na serwer, potem kopiowaniem kodu... Na blogu dużo prościej jest, wrzuca się zdjęcia prosto ze swojego dysku i już, i są! I można się rozwlekać o wszystkim, co człowiekowi w duszy siedzi, nie musi być budowlanie, i mozna właściwie wszystko - bo to nasz blog. Dlatego mi się podoba... I dzisiaj na pewno napiszę na blogu o tym, jak moje ciasto chlebowe na spacer po lodówce poszło sobie... No to ja lecę, kochani, czas w pole iść, potem zajrzę, jak wrócę z pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ambercia, jeśli to Twój szacowny wizerunek to ... dlaczego na miłość boską Ty się odchudzasz eeee tam ... obecnie utrzymuje sie w kondycji sportowej I jak to mowi Marek gestnieje Mniej we wszystkich obwodach, a coraz ciezsza Depsia, no ja to, ja to I czekam na PW Co do Mamy, to dziekuje ... idzie ku lepszemu Teraz radzi sobie beze mnie, ale pomaga Jej okiekunka we wszystkich domowych pracach, zakupach i spacerach. 20 maja mamy wazne badania kontrolne i mam nadzieje, ze staw ladnie sie zrasta. No a pozniej wysylam Mame na miesieca do Rept na intensywna rehabilitacje. Jagnieciny jeszcze nie robilam ... mam tyle zaleglosci w pracy, iz czasu starcza tylko na wrzucenie produktow do maszyny na chleb. To w temacie prac gospodarskich Reszte kupuje jako gotowce ... niestety A jagniatka dostarczaja mi raz w miesiacu ok. pierwszego ... Jagniecina powinnam sie wiec cieszyc ok. 2 - 3 czerwca Milego dzionka dla Wszystkich i udanego calego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Amberciu, a nie możesz się sklonować na ten przykład Przydałoby się czasami występowanie w kilku osobach Zdrówka dla Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam sobotnie Depsia szkoda, ze zrezygnowali. Chefie dzieki za odpowiedz. Bardzo cienie wszystkie Twoje uwagi, bo ja to kucharka jak to wiekszosc z nas, metoda prob i bledow ide. Ty jednak masz wiedze i doswiadczenie. Amber ale Ty laska jestes. ATwoj Marek jak nastolatek, taki mlodziezowy. A zdjecia widac,z e nie byle czym i byle kto robil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Wy o papryczkach i ogórkach a ja je własnie sadze na grządki. Ogóry juz wzeszly a papryka (czuszka) w szklarni jeszcze z jakis tydzien. Co do ogórków to z czuszka wyszły w zeszłym roku piekielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ło matko, ja myślę, Ambercia, o tym PW, myślę! Wymyśliłam coś, ale o tym sza! Zeljko, ja wiem, czy szkoda? W końcu nas to nie zmieni i nam to niczego nie zmieni, na pewno znaleźli jakiś piękny i drogi obiekt do opisania, gdzie ja z takim skromniutkim... I muszę chyba chwilę się przespać. Głowa mi się kiwa, a oczy same zamykają... Wciornastku - ogórki już w gruncie masz? Nie boisz się zimnych ogrodników? Mówili, że mogą przymrozki być wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 I muszę chyba chwilę się przespać. Głowa mi się kiwa, a oczy same zamykają... To są skutki pałętania się od 5 rano po tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ambercia, Ty się na mnie nie pogniewaj, ale z tych słoiczków to chyba zrezygnuję... No bo jak to wysłac, żeby bezpieczne było? Ciężkie, więc koszty przesyłki pewnie wysokie... I w ogóle... Przyjedź Ty, kochana, do mnie, nabierzesz słoiczków do bólu i wzdęcia brzuszka, coooooo? Trzecią kawę piję, w tym drugą pawdziwą i dalej chce mi się spać i to bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.05.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Wciornastku - ogórki już w gruncie masz? Nie boisz się zimnych ogrodników? Mówili, że mogą przymrozki być wtedy... Ogrodniki se mogą byc, bo ja mam pod włóknina . A jesli chodzi o dyniowate to smiało mozna siac miedzy 10 a 20 maja. Jak masz papiaki (no wiesz kiedys nie było czarnej folii ) to tez juz mozna smialo sadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Hej, hej Żelka, dobra, dobra ... my juz gruchoty jestesmy i tyle Osiemnastka jakos tak za nami, a teraz czlowiek lapie sie wszystkiego, aby zwiedle cialo jakos na chodzie utrzymac brazuniu, wlasnie najbardziej odczuwam brak funkcji klonowania i teleportacji ... Z poszerzona uzytkowoscia czlowiek bylby taaaaki mobilny i skuteczny A tak wlasny ogon goni, aby ze wszystkim zdazyc i podolac Depsia, gleboko jestem zawiedziona ... no ale coz ... w sumie to Cie rozumiem, bo to troche klopot ... Ale aby pokazac, ze zawiedziona nie znaczy obrazona, pozdrawiam z dzisiejszego spaceru z moimi BRYTANAMI http://i41.tinypic.com/2mdju5z.jpg btw skoro robimy zdjecia rodzinne, to jak nic znaczy, ze lato prawie przyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Noo Amberciaaa, zwiedlego ciala ja nie widze. Pozazdroscic figury, usmiechu i sposobu ubierania sie. Depsia a ja mysle, ze czasami warto tez napisac i o skromniejszych domach, aby ludzie wiedzieli, ze nie tylko bogacze sie buduja. Wtedy czlowiek mysli, o im sie udalo stworzyc cos pieknego to i nam sie uda... A tak co, patrzy na te wypasione duze domy i zaraz rezygnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Hej, hej [ pozdrawiam z dzisiejszego spaceru z moimi BRYTANAMI http://i41.tinypic.com/2mdju5z.jpg btw skoro robimy zdjecia rodzinne, to jak nic znaczy, ze lato prawie przyszlo No kurcze prawdziwe psy obronne. Do takich podejśc to strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nooo, kochana! Zdjęcie jest przepiękne, widac od razu rękę fachowca! A i modelka profesjonalna - widac zawodową wprawę w ułożeniu ciała i w ogóle, nie mówiąc o całej reszcie, o której pisała Zeljka. No i w ogóle - pozazdrościć! Zwiędłe ciało - Ty to masz pomysły, że nie daj Boże... A tak poważnie - bardzo się cieszę, że rozumiesz i przy okazji mam nadzieję, taką malutką, cichutką - może kiedyś przyjedziecie jednak po te słoiczki? A z tymi psami obronnymi, to ja dowcip znam. Jeden facet miał takie brytany i tłumaczył, że to psy obronne. Na taką reakcję słuchaczy: zapiął pieskom smycze, zakręcił nimi młynka nad głową i mówi: No to podejdźcie, proszę bardzo!!! Przepraszam - nie mogłam się powstrzymać... One naprawde słodko wyglądają, choć doskonale wiem, że to może być bardzo mylące, zwłaszcza w wypadku yorków, które mają bardzo waleczną naturę. Wciornastku - ja z agrowłókniny zrezygnowałam, bo dziadek co roku mi ją w maju zabierał, robiąc z niej owijkę wokół palików ogradzających papryki - coś w rodzaju płotka z agrowłókniny. Nie pomagały prośby i tłumaczenia - "to się świetnie nadaje, papryka będzie miała ciepło". A ja co roku musiałam kasę nową wykładać. No to nie kupuję i już. Zeljko - dziękuję Ci za dobre słowo, ja jakoś się tym nie przejęłam w ogóle, jakoś od początku czułam, że to nie wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 przylazłam ślad pobytu zostawiam 1/2 h dziś skosiłam padam na p..... aaaaa i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A co to za tajemne wiadomosci na blogu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts