Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Depsia, wierze ze dobry los rzuci mnie w Wasze, cudne tereny i wszystkiego bede mogla podegustowac osobiscie, nawdychac sie sosnowego lasu i zlapac troche oddechu w tak pieknym miejscu, wsrod TAKICH ludzi :-) Mocno w to wierze :D Poki co kursuje na trasach Krakow_Katowice_Warszawa_Gdansk_Krakow_Warszawa i tak w kolko :roll: Kazdego miesiaca robie ok. 3.000 km czyli jak wykwalifikowany przedstawiciel handlowy 8) :D Taki lajf :roll:

Jesli moje brytany sie podobaj, to bardzo sie ciesze :-) To taka kieszonkowa wersja obronna psa, chociaz Plusz to absolutny pacyfista, ktory gleboko jest przekonany, ze caly swiat go kocha, wiec i on umilowal ten swiat :lol: A Maja ... hmmm ... Maja to barometr ludzkich charakterow ... jesli na kogos naszczeka, to na 100% wiadomo, ze to zly czlowiek :lol: :wink: :lol:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdrada!!!!! Hasło chcę!!!!!

Ambercia, fantastyczne te Twoje brytany!!!! Od razu się przyznaję, że przez nawiedzone pańcie mam dziwną awersję do małych piesków, szczególnie Yorków, ale o Twoich wiem, że sa fantastycznie wychowane (lepiej niż moja :oops: ) i je lubię, nawet bardzo lubię :D :D

Wyglądasz świetnie - i to wcale nie jest stwierdzenie grzecznościowe. Ale jak do mnie nie zajrzysz, to wszystko odwołam :evil: :wink: (a to był szantaż :) )

... http://www.chefpaul.net/smiles/hehe.gif ... dobrze, że swój towar kazałem zamurować - wiedziałem wcześniej, że tak to się może skończyć - (Murator pomysł zamurowania słoiczków podsunął) ... http://www.chefpaul.net/smiles/hehe.gif