AmberWind 09.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Depsia, wierze ze dobry los rzuci mnie w Wasze, cudne tereny i wszystkiego bede mogla podegustowac osobiscie, nawdychac sie sosnowego lasu i zlapac troche oddechu w tak pieknym miejscu, wsrod TAKICH ludzi Mocno w to wierze Poki co kursuje na trasach Krakow_Katowice_Warszawa_Gdansk_Krakow_Warszawa i tak w kolko Kazdego miesiaca robie ok. 3.000 km czyli jak wykwalifikowany przedstawiciel handlowy Taki lajf Jesli moje brytany sie podobaj, to bardzo sie ciesze To taka kieszonkowa wersja obronna psa, chociaz Plusz to absolutny pacyfista, ktory gleboko jest przekonany, ze caly swiat go kocha, wiec i on umilowal ten swiat A Maja ... hmmm ... Maja to barometr ludzkich charakterow ... jesli na kogos naszczeka, to na 100% wiadomo, ze to zly czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A co to za tajemne wiadomosci na blogu?? hmmmm a ja to zaprzyjaźniona bo chasła mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zdrada!!!!! Hasło chcę!!!!! Ambercia, fantastyczne te Twoje brytany!!!! Od razu się przyznaję, że przez nawiedzone pańcie mam dziwną awersję do małych piesków, szczególnie Yorków, ale o Twoich wiem, że sa fantastycznie wychowane (lepiej niż moja ) i je lubię, nawet bardzo lubię Wyglądasz świetnie - i to wcale nie jest stwierdzenie grzecznościowe. Ale jak do mnie nie zajrzysz, to wszystko odwołam (a to był szantaż ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 1/2 h dziś skosiłam pół hektara skosiłaś w półgodziny też bym padł, chyba, że rotacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Z zażaleniem przyszłam, nie mogę się zarejestrować na blogu, coś Ty tam namieszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Z zażaleniem przyszłam, nie mogę się zarejestrować na blogu, coś Ty tam namieszała ja tam wlazłem do tej szafy z krauzkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No a ja nie moge qurna, ci z WordPressa mieli hasło przysłać i cisza, nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 ja tez w szafie siedze i nawet zdazylam wyjesc sliwki w winie zagryzajac rajskimi jabluszkami Teraz leze na podlodze i trawie, wiec nie rozpychajcie sie za bardzo i nie krzyczcie ... spokoju mi trzeba ... tylko spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A kto się rozpycha Ledwo jeden pośladek udało mi się wcisnąć... posuń się z lekka, nooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A kto się rozpycha Ledwo jeden pośladek udało mi się wcisnąć... posuń się z lekka, nooo!!! no sama nie wiem ... ale niech bedzie, dla Ciebie wszystko Zostaly jeszcze suszone grzyby, wiec moze jakas grzybowke sobie machniemy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Jak się dobrze rozejrzymy to i kiszona kapusta się znajdzie ... będa pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Jak się dobrze rozejrzymy to i kiszona kapusta się znajdzie ... będa pierogi tyz prawda nie ma to jak w jednym miejscu zjesc obiad, deser, kolacje i jeszcze starczy na sniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 ... http://www.chefpaul.net/smiles/hehe.gif ... dobrze, że swój towar kazałem zamurować - wiedziałem wcześniej, że tak to się może skończyć - (Murator pomysł zamurowania słoiczków podsunął) ... http://www.chefpaul.net/smiles/hehe.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Chefie ... my stare muratorowiczki jesteśmy, żaden mur nam nie straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Mam nadzieję, że do naszego przyjazdu słoiczki jakieś się ostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A ja się chyba zawezmę i w tym roku zrobię kiszone w kołobrzeskiej solance!! Pychota!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zrób, zrób - przecież przyjedziemy do Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Przyjeżdżajcie ... narobię tyle, żeby na dwa miesiące wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Pamiętaj, że Wero potrafi cały słoik za jednym posiedzeniem. Madzia i Małgo drugi..., ja trzeci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Pomyślę! Solanki nie zabraknie, ciekawe jak z ogórkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts