Agduś 09.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zaśliniłam się przez Ciebie! A już nie mam ani słoiczka kiszonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja mam ... tzn. dziadek ma na działce A to niedaleko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Od nas daleko... Może zamówię u jednej pani na targu - ona sprzedaje swoje, robione. Takie ze sklepu to tylko na zupę się nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zamów! Ja na zupę kupuję, bo lepsza wychodzi, kwaśniejsza, ale do pożarcia to tylko dziadkowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Domowych to mi szkoda na zupę - wszystkie są pożerane. U nas głównie takie w woreczkach sprzedają - na zupę idealne, bo można wodę wlać. Ja lubię taką solidnie kwaśną i dziecka też. Tylko Andrzej narzeka, że łyżka od kwasu czernieje, ale on zjada przwie wszystko, więc się nie przejmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Też nie lubię mamałygi!!! Musi być kwasna!!! Moja ś.p. Mam zrobiła na ponad rok przed śmiercią ogórki w solance ... w dwa lata po Jej odejściu jeszcze je dojadaliśmy!! Smakowały, jakby robione były z tydzień wcześniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No to nie masz wyjścia - musisz zrobić! Smaka już mi narobiłaś - teraz kolej na ogórki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zrobię. Narazie ogóry sa tylko z chemikaliami ... chociaż zrobiłam już drugi słoik małosolniaków, na te zimowe poczekam, aż u dziadka urosną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 I jak wychodzą małosolne z chemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nie są złe, chloru nie czuć, to najważniejsze! Szczerze - pożarłam oba słoje sama ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 To może zrobię w przyszłym tygodniu... W poniedziałek muszę jechać do Wieliczki coby udowodnić, że nasze dzieci istnieją i są nasze Przy okazji odbiorę prawka z nowym adresem, więc sobie tak znów nie szkoduję, że na bilet trzeba wydać. No i chleb dobry kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 To trzeba udowadniać, że nasze dzieci są naszymi dziećmi Nieźle!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Gospodyni, kaj Ty Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Wow, dzień dobry! A ja wieczorem to ostatnio nijak nie mogę z netem się połączyć. Braza - mam nadzieję, że wszystko dotarło do Ciebie, hasełka i inne, bo do mnie na maila przyszło info, że zarejestrowałaś się, Agduś też. No bo hasełko do wpisu to osobiście wysłałam, Gosi rano też. Kto wie, kochana, może jednak jakoś się wciągniesz w te słoiczki, takie ogóreczki z solanką to na pewno pyszne muszą być. Domagam się, żeby Agduś, jadąc od Ciebie, zabrała mi słoiczek. I w szafie proszę mi ostrożnie się poruszać, bo słoiki potłuczecie. Amber chyba już strawiła, bo jej nie widzę tam... Jamles za to kajś przepadł, chyba coś wyjada... Gosia, jak Ty skosiłaś te pół hektara - kosą? Super, jak jest niedziela. Nie trzeba w pole lecieć z dziabką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ja się zarejestrowałam, jeno hasła nie mam, nie przysłali jeszcze Albo to ja coś knocę ... bo i tak może być Ambercia śpi ... przejadła się, a Jamles z głębi szafy woła, że właśnie wypatrzył coś ciekawego, tylko nie wiem co to, bo gadasz i Go nie słysze Ty myślisz, że Agduś dotrze do Ciebie Jesli ja kupię to coś, to wątpię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ja się zarejestrowałam, jeno hasła nie mam, nie przysłali jeszcze Albo to ja coś knocę ... bo i tak może być No jak to nie przysłali? Do mnie info przyszło, że jesteś zarejestrowana! A może Twoja skrzynka uznała to za spam? Ty sprawdź! Aha - jakis dziwny adres mailowy tam był podany jako Twój. Może źle wpisałaś coś i stąd problem? Bo te cyferki w Twoim mailu to nie były te, co zawsze, tylko, nie wiedzieć czemu, 15904. Chyba si walnęłaś podając im maila i to dlatego... Rejestruj jeszcze raz, napisz nicka z dużej literki (bo małą pewnie sama już zajęłaś) i podaj porządnie swojego maila... Ambercia śpi ... przejadła się, a Jamles z głębi szafy woła, że właśnie wypatrzył coś ciekawego, tylko nie wiem co to, bo gadasz i Go nie słysze Zaraz tam "gadasz". Ja tylko wyrażam swoją osobowość. Ty myślisz, że Agduś dotrze do Ciebie Jesli ja kupię to coś, to wątpię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ło matko .... żartowałam Wlazłam!!!! Chyba trzeba było odczekać, po prostu Się wpisałam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No.... Miałam nadzieję, że to żart taki... Inaczej - udusiłabym, bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Musiałabyś przyjechać, żeby mnie udusić ... zastanowię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No ja sobie moge tylko poczytac co tam wyjadacie z szafy Depesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts