Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Domowych to mi szkoda na zupę - wszystkie są pożerane. U nas głównie takie w woreczkach sprzedają - na zupę idealne, bo można wodę wlać. Ja lubię taką solidnie kwaśną i dziecka też. Tylko Andrzej narzeka, że łyżka od kwasu czernieje, ale on zjada przwie wszystko, więc się nie przejmuję.

Też nie lubię mamałygi!!! Musi być kwasna!!! Moja ś.p. Mam zrobiła na ponad rok przed śmiercią ogórki w solance ... w dwa lata po Jej odejściu jeszcze je dojadaliśmy!! Smakowały, jakby robione były z tydzień wcześniej!!!

To może zrobię w przyszłym tygodniu...

W poniedziałek muszę jechać do Wieliczki coby udowodnić, że nasze dzieci istnieją i są nasze :lol:

Przy okazji odbiorę prawka z nowym adresem, więc sobie tak znów nie szkoduję, że na bilet trzeba wydać. No i chleb dobry kupię.

Wow, dzień dobry! :o

A ja wieczorem to ostatnio nijak nie mogę z netem się połączyć. :(

Braza - mam nadzieję, że wszystko dotarło do Ciebie, hasełka i inne, bo do mnie na maila przyszło info, że zarejestrowałaś się, Agduś też. :D

No bo hasełko do wpisu to osobiście wysłałam, Gosi rano też. :D

Kto wie, kochana, może jednak jakoś się wciągniesz w te słoiczki, takie ogóreczki z solanką to na pewno pyszne muszą być.

Domagam się, żeby Agduś, jadąc od Ciebie, zabrała mi słoiczek. 8)

I w szafie proszę mi ostrożnie się poruszać, bo słoiki potłuczecie. :lol:

Amber chyba już strawiła, bo jej nie widzę tam... :lol:

Jamles za to kajś przepadł, chyba coś wyjada... :o

Gosia, jak Ty skosiłaś te pół hektara - kosą? :o :lol:

Super, jak jest niedziela. Nie trzeba w pole lecieć z dziabką... :lol:

Ja się zarejestrowałam, jeno hasła nie mam, nie przysłali jeszcze :-? Albo to ja coś knocę ... bo i tak może być :oops:

Ambercia śpi ... przejadła się, a Jamles z głębi szafy woła, że właśnie wypatrzył coś ciekawego, tylko nie wiem co to, bo gadasz i Go nie słysze :-? :wink: :D

Ty myślisz, że Agduś dotrze do Ciebie :o Jesli ja kupię to coś, to wątpię ... :roll: :wink:

Ja się zarejestrowałam, jeno hasła nie mam, nie przysłali jeszcze :-? Albo to ja coś knocę ... bo i tak może być :oops:

No jak to nie przysłali? :o

Do mnie info przyszło, że jesteś zarejestrowana!

A może Twoja skrzynka uznała to za spam? Ty sprawdź!

Aha - jakis dziwny adres mailowy tam był podany jako Twój.

Może źle wpisałaś coś i stąd problem? Bo te cyferki w Twoim mailu to nie były te, co zawsze, tylko, nie wiedzieć czemu, 15904. :o

Chyba si walnęłaś podając im maila i to dlatego... :roll:

Rejestruj jeszcze raz, napisz nicka z dużej literki (bo małą pewnie sama już zajęłaś) i podaj porządnie swojego maila... :wink:

Ambercia śpi ... przejadła się, a Jamles z głębi szafy woła, że właśnie wypatrzył coś ciekawego, tylko nie wiem co to, bo gadasz i Go nie słysze :-? :wink: :D

Zaraz tam "gadasz". :-? Ja tylko wyrażam swoją osobowość. 8) :D

Ty myślisz, że Agduś dotrze do Ciebie :o Jesli ja kupię to coś, to wątpię ... :roll: :wink:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: