DPS 10.05.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Markotko, to i tak tylko wirtualne wyjadanie - jak wejdziesz na blog to też możesz "powyjadać" - przepisy są wrzucone, zobacz w kategorii Sosnowa spiżarenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Musiałabyś przyjechać, żeby mnie udusić ... zastanowię się Przechera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Depsiu, chyba zaczniemy w tym roku od Ciebie. Przynajmniej Braza nie będzie nas zatrzymywała na siłę Takoż po ogórki w solance musisz jechać sama O! Chyba grzmi! Może popada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Najwyżej na dwa-trzy dni!!! I tym sposobem zamknęłam sobie bramkę do Depsi na jakiś czas ... no to spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No teraz to już nie masz innego wyjścia, niż odwiedzić Depsię i sprawdzić, jak tam furtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Nie ma Depsi To mogę przysiąść na chwilę Jak myślisz, poszczuje mnie wszystkimi psami we wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ma własnego, który nie lubi konkurencji, więc może nie będzie pożyczała innych. W razie potrzeby jeszcze dwoma kotami może Cię poszczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Tak, tak, jak będziesz Braza tak gadała, to zobaczysz - ja do Ciebie na tyle godzin przyjadę, ile Agduś dni u mnie będzie. A jak przyjedziesz, to wpuszczę, ale nie wypuszczę. A już kotami to na pewno poszczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Hej rozumiem, że kotami szczujesz bo Karuś zbyt łagodny jest ciekawe po kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 W życiu nie uwierzę, że na kilka godzin przyjedziesz ... wiem co mówię, do miasta to by Cię trzeba na siłę, nieprzytomną ciągnąć, ale gdzie indziej .... jak już przyjedziesz, to nawet księżniczka Brazylia nie będzie w stanie Cie wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A będzie próbowała wykopać?Taka zazdrosna o WŁASNE siedlisko będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 O Panienko przenajświętsza, Magi! Żyjesz? Co słychać? No Karuś to łągodny i miły jest po Sołtysie, wiadomo przecie, że nie po mnie. Ja to taka jestem, że jakby Karuś po mnie poszedł, to jak to cielę byłby, a nie łagodny. Ja to taki dobry charakter mam, że drugiej takiej w całej wsi nie ma. Braza - to Ty już Brazylię uczysz z moim zdjęciem, żeby wykopywała? No nie wiem, chyba Ci tykającą cichutko paczkę wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No żebym ja ... konia musiała uczyć kopać Depsia, ona to umi sama z siebie Próbować to nie będzie, ona ugodowa jest Paczka może być, tykanie może się rozlegać z bochenka świeżutkiego chlebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2009 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No dobra, przyjadę, ale nie wiem, na jak długo... Ciśnij dziś rejenta, niech robi porządek w ANR. Dzień dobry wszystkim! Gwoździku, czy Tobie udało sie wejść do tego wpisu w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzień dobry z .......... szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Aaaaaa, to Ty się tak rozpychasz Ciemno tutaj, nie byłam pewna, czy Ambercia, czy Ty, teraz już wiem Panuj nad tymi łokciami Jamles, bo mi żebra poobijasz Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To Wy jeszcze w tej szafie siedzicie? Słuchajcie, na blogu do zastrzeżonych wrzuciłam świetną historyjkę spod Grunwaldu - polecam! Obśmiałam się jak norka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzien dobry! I mnie sie udalo wcisnac do szafy, jaka ona musi byc wielka Poczytalam o Grunwaldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jak przeczytałam ostatnie zdanie, to oplułam się przed komputerem, a potem szybko wrzuciłam na bloga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Rewelacja, mi ciezko idzie sklecenie jednego zdania, podziwiam za taki talent i poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts