Agduś 13.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Depsia się stacza Znaczy się - ma z górki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Nooo, już tak, kuchnia u Niej się robi, wypasione łóżka dla gości przyjechały - z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ha, latam jak z piórkiem już to z górki, już pod górkę... Takem się zalatała, że nawet zapomniałam, że mam na skypa wejść i z rodzonym dzieckiem pogadać! Dzwonić musiał i matke do porządku przywoływać... Lecę, bo robory mam huk, zdążyć nie mogę, cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2009 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dziś kładą płytki w kuchni, tralala! A do mnie nikt nawet nie zajrzał tutaj... Sama ze sobą gadam. No to idę, latać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dziś kładą płytki w kuchni, tralala! A do mnie nikt nawet nie zajrzał tutaj... Sama ze sobą gadam. No to idę, latać dalej. właśnie przyszedłem kukurykuuuuuuuuu !!!!! chociaż się spóźniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.05.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dzien Dobry Depsia, czytam i czytam i widze, ze wiosne masz zakrecona Ale ile nowego w gospodarstwie bedzie! Tylko sie cieszyc i letnikom zazdraszczac, ze nie tylko pieknie, ale tez miekko beda mieli ... Depsia, czy przy okazji jakiejkolwiek korespondencji ze mna , moglabym Cie prosic o ociupinke tego cudownego zakwasu? brazunia, jak sie maja szanowne szparagi? Odwiedzily talerz, czy wciaz w sferze pomyslunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.05.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Zainspirowana szparagim dziś podaje na kolacje Z szyneczką. Do tego rukola z pomidorkami czereśniowymi, mozarellą i świeżą bazylią jako sałatka Kumpela do mnei wpadnie to sobie pojemy. Faceci i dzieciaki by tego nie tknęli. Może to i lepiej, więcej dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.05.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Zainspirowana szparagim dziś podaje na kolacje Z szyneczką. Do tego rukola z pomidorkami czereśniowymi, mozarellą i świeżą bazylią jako sałatka Kumpela do mnei wpadnie to sobie pojemy. Faceci i dzieciaki by tego nie tknęli. Może to i lepiej, więcej dla nas mayland, absolutna pychota I koniecznie po lampce wina U nas w domu uwielbia sie wszelakie warzywa, a wzbogacone dobra szyneczka, lososiem, czy po prostu grillowanym kurzym biustem to juz w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.05.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 A do mnie nikt nawet nie zajrzał tutaj... Sama ze sobą gadam. ...ja Ciebie zawsze słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Szparagi aktualnie w sferze pomysłów, niestety. Dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 przywitać SZACOWNE GRONO przyszłam Depesiu o tak nie ludzkiej godzinie to ja drzewka i kwiaciory podlewałam czasu na wizyty zabrakło ale nadrabiam i witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Czesik, oj szparagowo i wiosennie u Depesi Co do szparagów to polecam je na grilla. Trzeba je tylko umaziać w oliwie, posypac solą. Jak zmiękna i zrobia sie w paski to dosmaczyć np. octem balsamicznym lub jakimś dipem. Osobiscie na ten sposób wolę zielone. A ciekawe czy Depesia zasłoikuje szparagi? Przyznam ze robie takowe co roku. ale ja mam ułatwiiony dostęp do szparagów bo rosna 300 m od domu i jest ich 15 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Depsiowe, zasłoikowane szparagi to ja trzymam na Wielki Moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Zainspirowana szparagim dziś podaje na kolacje Z szyneczką. Do tego rukola z pomidorkami czereśniowymi, mozarellą i świeżą bazylią jako sałatka Kumpela do mnei wpadnie to sobie pojemy. Faceci i dzieciaki by tego nie tknęli. Może to i lepiej, więcej dla nas Musiałaś, nie? Musiałaś powiedzieć i teraz tak mi się chce tego, że... Ale jeszcze mam szparagi. Chyba jutro zrobię z szyneczką i sałatą zieloną. Ambercia, a pewnie, że Ci wyślę, tylko ociupinkę podrośnie w lodówce i wysyłam! Brazunia - to Ty jeszcze te szparagi trzymasz? Ty weź je zjedz, bo nie doczekają! Na Wielki Dzień nowe Ci przyślę! Albo i przywiozę! Jamles - no rozbroiłes mnie zupełnie, kwiczałam jak głupia jakaś do monitora! Wciornastku - na pewno zasłoiczkuję szparagi, jesli tylko będe miała taka ilość... Staram się co roku to zrobić, bo to bardzo wygodnie jest. A te szparagi Twoją metodą to jak zrobią się w paski? Same tek sie rozlezą? Chciałabym wypróbować, więc ciekawa jestem... Prawie pół kuchni już położyli. Zaraz idę wstawić chleb do pieca, przedwczoraj późnym wieczorem wyjęłam z pieca a przez wczoraj i dzisiaj 3 duże bochenki zjedli! Ale i tak potrzebny, jutro goście przyjeżdżają, trzeba ich jakoś żywić. No to pędzę do tego chleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Cze babsztylu Takiego chleba z pieca to bym zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wciornastku - A te szparagi Twoją metodą to jak zrobią się w paski? Same tek sie rozlezą? Chciałabym wypróbować, więc ciekawa jestem... No w paski od przypalenia na grillu Zaraz idę wstawić chleb do pieca, przedwczoraj późnym wieczorem wyjęłam z pieca a przez wczoraj i dzisiaj 3 duże bochenki zjedli! No to pędzę do tego chleba. Wiesz też bym sie pisała na ten sławny zakwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja o tym chlebie to gadam i gadam i nic z tego mojego gadania nie wychodzi Może jak z Kasicą zaczniemy gadać, to jakiś odzew będzie P.S. No mam jeszcze ten słoiczek, a co Ty sobie myślisz??? Z Szanownym postanowiliśmy zjeść je na własnym ... ale Szanowny będzie we wrześniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dziewczynki, ja Wam wyslę ten zakwas, nie ma problemu - zrobię najbliższą razą więcej ciasta i wyślę, komu jeszcze trzeba. Braza - gadasz, gadasz i nie pieczesz! Najłatwiejszy na świecie przepis, doskonały na pierwszą samodzielną próbę - w pierwszym poście wątku chlebowego, a jeszcze dokładniej to na blogu, bo ze zdjęciami z całego procesu. Wciornastku - jakiś namiar na PW poproszę. Ambercia - Ty też dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Bo ja wygodna jestem http://rnb4you.j11.pl/Emo/Emoty_male/emotikony%20male/221.gif http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Bo ja wygodna jestem http://rnb4you.j11.pl/Emo/Emoty_male/emotikony%20male/221.gif http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gifja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts