DPS 16.05.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Udało się. Znalazłam, zdjęcia wkleiłam. Radość - oddaję Tomkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Depsiu cudo wyszło!!!! A kuchnia taka sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.05.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dziękuję za miłe słowa. Pojęcia nie miałam, że już w tym roku uda się to skończyć. Szczęśliwy traf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Masz prawo puchnąć z dumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Co "cudo"? Co "super"? Ja niczego nie widzę!Na oczy mi się rzuciło, cy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.05.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 okulary zmień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 ... "wafelki na glebie" zerżnęliście z mojej kuchni http://www.chefpaul.net/home/DSC06184s.jpg ... dobry wybór ... "niebrudzące" buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Agduś, w dzienniku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Szukałam w blogu z przyzwyczajenia. Tym bardziej, że Depsia usunęła link do dziennika...Biegnę obejrzeć! PS. Okulary muszę zmienić, bo mi się szkła porysowały. A takie drogie są!!! Ale przyzwyczaiłam się już do fotochromów i ciężko byłoby się odzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dzienniki to ja sobie niektóre w zakładkach umieściłam, taka mądra byłam Okulary droga rzecz, ale ... nie żałuj sobie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No trochę mieszam z tym blogiem i dziennikiem , ale może jakoś sobie poradzicie. Agduś - jak kuchnia? Może być? Chleb świeży dziś raniutko upiekłam z myślą o Tomku. Niech mu tam pachnie, niech Go obudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Śliczna kuchnia! Nie mogę się doczekać oglądania jej w realu! Może kole 8-9 lipca? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Potwierdzam, kuchnia piekna. A oczy az lataja po tych detalach. Kto lubi takie wnetrza to moze godzinamy na te fotki sie gapic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Śliczna kuchnia! Nie mogę się doczekać oglądania jej w realu! Może kole 8-9 lipca? Co Wy na to? No jak to, co my na to? My na to, jak na lato!!! Już się cieszę!!! Będziemy zbierać już teraz pomysły na spędzenie czasu (poza Spreewaldem, bo to na pewno)! Zeljcia - fajnie, że podoba Ci się. Wiesz, że Twoja kuchnia mi się bardzo podoba. Czasem jednak naprawdę podobny gust mamy. Aha - Zeljko, czy ja mogę Cię prosić o zdjęcia z bliska tych poduszek, które są u Ciebie na sofie w salonie? Chciałabym z czasem coś podobnego zrobić, ale zapomniałam, jak to dokładnie wyglądało, pamiętam tylko, że bardzo ładnie i że takie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 17.05.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Kuchna bardzo fajna.Trzymam kciuki za Tomka. Tyle dobrych duszyczek musi byc dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.05.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 DePeSzko - widzę, że Dziennik ruszył wreszcie ... naprawdę ładnie ... moja Żonka chciałaby tak mieć.... to Jej klimaty ... Musimy do Ciebie koniecznie zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Fotki zrobie jak bedom na komputerze to fkleje. Gusta mamy podobne, faktycznie. Nawet do jedzenia i facetow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Gwoździk - PW poszło. Wciornastku - ciagle jednak liczę na Ciebie w kwestii przyjazdu - może Cię namówie na przyjazd z Panią Jolą, nie wiem kiedy będzie, ale przecież w końcu dojedzie, jak już będzie po co... Zeljko - to ja czekam, zrób dobry uczynek i fklej... Fakt, jest coś na rzeczy z tymi facetami i gustami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Śliczna kuchnia! Nie mogę się doczekać oglądania jej w realu! Może kole 8-9 lipca? Co Wy na to? No jak to, co my na to? My na to, jak na lato!!! Już się cieszę!!! Będziemy zbierać już teraz pomysły na spędzenie czasu (poza Spreewaldem, bo to na pewno)! No pewnie, że to będzie lato! To ja sie cieszę, że Wy się cieszycie! Na pewno będzie wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts