AmberWind 17.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Depsiu, piekne gniazdko sobie moscicie Dumna jestem z Was, bo w malo obiecujacym wnetrzu (tak, tak ... dokladnie obejrzalam "przed") dokonujecie cudow, budujecie cudowna atmosfere i na koncu otrzymujecie cos niepowtarzalnego i klimatycznego podziwiam A goscie .... goscie beda zachwyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ambercia - Ty najlepiej sama zostań Gościem, co? Zakwas Ci jutro mam zamiar wysłać, kochana. Tylko pamietaj, cobyś dobry chlebek zrobiła. Z dzisiaj pieczonych 3 bochenków zostało już tylko półtora. Zeżarli (Goście i Rodzina) jakieś 2 kilo chleba! Nie nastarczę z tym pieczeniem, kurczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Szczuj dalej Depsia ... szczuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Też zlekka zaplułam klawiaturę... Ale ja u Depsi będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Depsiu, z takiego zakwasu to ja taki chlebus zrobie, ze bedziesz ze mnie dumna Obiecuje! I moze sie calkiem przerzuce z drozdzowego na ten na zakwasie ... kto wie ... wszak wszyscy mowia, ze zakwasowy najlepsiejszy A dwa dni temu to taka babe drozdzowa zrobilam, ze zniknela w jeden dzien Sama uszczknelam tylko pieteczke i gdy sie zorientowalam, to wszystko wchloneli Z morela, papaja i fura rodzynek byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Też zlekka zaplułam klawiaturę... Ale ja u Depsi będę! To jadąc do mnie weźcie chleb .... duuuuużoooooo chleba ... macie dużu samochód nie będzie problemu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zastanowię się... W sumie to i Was moglibyśmy zabrać od Depsi do Was... (autko ledwie zadatkowane, a ja się już tak chwalę...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Spoko, jak wszystko się uda, to ja będę miała w cholerę roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Uda się. Małgo już wszystkim rozpowiada, że w tym roku nie jedziemy do Kołobrzegu, bo się przeprowadziliście z Brazylką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jak ja lubię Twoją najmłodszą córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 brazuniu, jesli juz przy wakacjach jestesmy, to za 5 - 6 tygodni Mielno zaliczamy To tak jakby blisko Ciebie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nooooo, tak jakby, tylko nie wiem które blisko mnie to będzie, bo jak dobrze pójdzie ... Ale daj znać, bo jak nie .... znajdę Cię na pewno i nawet psiaki Cię nie uratują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Pewnie, ze dam znac To w sumie pierwszy rok, w ktorym czerwcowy wypad do Juraty zamianiamy na Mielno Tak dla milej odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Trzymam za słowo, pamiętaj, publicznie ogłosiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Trzymam za słowo, pamiętaj, publicznie ogłosiłaś pamietam i sie przypomne Tego wyjazdu nie moge sie doczekac Tyle mamy na glowie, ze przyda nam sie chwila wytchnienia, jeszcze pusta plaza i banalne zachody slonca we dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Z tą pustą plażą to ja bym była ostrożna ... może nie być tak zupełnie pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Z tą pustą plażą to ja bym była ostrożna ... może nie być tak zupełnie pusta pelna jestem dobrych mysli. W Juracie rok w rok ok. 15 - 20 czerwca na plazy mozna spotkac co najwyzej pojednyncze osoby, mewy i ciche morze ... Myslisz, ze w Mielnie turystyczne zasiedlenie bywa wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Mielno to plaża Koszalina, ale osobiście nigdy w nim nie byłam, więc nie wiem, jak to wygląda. W K-gu już od początku maja plaży pustą nazwać na pewno nie można!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzień doberek! Ja się zastanowię, Braza, czy ja Ci tego chleba dam - po tych podłych insynuacjach dotyczących inteligencji "skowronków" i "sów". Agduś to może jakoś się pokaja na miejscu, ale Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ambercia, mam nadzieję, że chlebek na zakwasie się uda, bo rzeczywiście, ja też uważam, że jest lepszy od drożdżowego. Drożdżowy fajny, ale zakwasowy - boski! I do Wciornastka wyślę, tylko muszę troszkę rozmnozyć. Dzisiaj go podkarmię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts