Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Dzień doberek! :D

Ja się zastanowię, Braza, czy ja Ci tego chleba dam - po tych podłych insynuacjach dotyczących inteligencji "skowronków" i "sów".

Agduś to może jakoś się pokaja na miejscu, ale Ty... :-?

A fotel bujany i termos herbaty z widokiem na las i stajnię chcesz????? No!!!!

:wink: :D :D

Dzieńdoberek :D

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depsia, szacuneczek!!!!

Piękna jest kuchnia - szafa boska, wszystko ze smaczkiem wiejskim jaki lubię !

No teraz to mnie nie przytrzymają żadne wazne sprawy tylko wsiąde w samochód i przyjadę. Niech tylko te komunie wreszcie przejdą, bo znienawidzę miesiąc maj :evil:

A chlebek to zamawiam, plisssss ... po zapachu do ciebie dojadę :oops: (ale ze mnie żarłok, cholerka jasna ...)

Wygląda, że szczęście mi zaczyna sprzyjać w tym tygodniu - wszyscy mówią, że przyjadą. :lol:

Wciornastku - ja wiem, nie poganiam broń Boże, tylko tak spokojnie namawiam. Zresztą, później będzie cos więcej widać, a na razie to takie... :-? :lol: Byleście przyjechały! :wink: Zakwas już dla Amberci zapakowany, dla Ciebie dokarmiony, rosnie w lodówce. :D

Braza - i może jeszcze się okaże, że mam chleb dawać, kawał jechać i na insynuacje uwagi nie zwracać - wszystko po to, żeby Twój dziób zobaczyć? :evil:

No dobra, niech Ci będzie! :lol:

Asia - chleba dostaniecie, tylko w końcu trafcie do nas! :roll:

Może nawet i do chleba coś się znajdzie, w końcu Ty nas dobrze zawsze karmisz, nie mogę siary robić, nie? 8)

Wygląda, że szczęście mi zaczyna sprzyjać w tym tygodniu - wszyscy mówią, że przyjadą. :lol:

Wciornastku - ja wiem, nie poganiam broń Boże, tylko tak spokojnie namawiam. Zresztą, później będzie cos więcej widać, a na razie to takie... :-? :lol: Byleście przyjechały! :wink: Zakwas już dla Amberci zapakowany, dla Ciebie dokarmiony, rosnie w lodówce. :D

Braza - i może jeszcze się okaże, że mam chleb dawać, kawał jechać i na insynuacje uwagi nie zwracać - wszystko po to, żeby Twój dziób zobaczyć? :evil:

No dobra, niech Ci będzie! :lol:

Asia - chleba dostaniecie, tylko w końcu trafcie do nas! :roll:

Może nawet i do chleba coś się znajdzie, w końcu Ty nas dobrze zawsze karmisz, nie mogę siary robić, nie? 8)

Jak ja se wspomnę ten domowy twarożek, tą jajeczniczkę, ten smalczyk i te grzybki i ogóreczki to je ostatnio konsumowałam u ciebie zapalczywie to mnie się nie chce myśleć, gdzie ja taki rozmiar stroju kąpielowego znajdę, żeby się następnym razem w twoim basenie popluskać ... ech, czemu ja ciągle o jedzeniu :roll: ?

Bo zobaczenie mojego dzioba to jest, czego pragniesz najbardziej na świecie!!!!! :D :D

Ekhm... Chyba się trochę zagalopowałaś... :D

Dobrze, dobrze Depsiu ... trza czasami Gosci wewontku dyscyplinowac jak sie panosza i swymi powabnymi lokciami rozpychaja ;) :lol:

A na nalesniki to trzeba do nas przyjechac ... na biszkoptowym, cieniutkim ciescie, na chrupiaco zarumienionym na brzegach, z puszystym twarozkiem z dodatkiem prawdziwej wanilii, upstrzonym truskawkami na bitej smietanie, z siekana czekolada i slodkimi migdalami ... W wersji na goraco z kulka waniliowych lodow i zimnym truskawkowym musem, a dla doroslych Advocatem 8)

I co? Kto pisze sie na konsumpcje? 8)

O matko, ja się, niestety, zaplułam... :o

Ambercia, jak w Krakowie będę i Ty będziesz - nie minie Cie teraz przygotowanie tych pyszności... :o

Śliwki w winie też by fajnie do tego pasowały. 8)

Aha - zakwas poszedł. :D

Teraz rośnie dla Wciornastka i dla Gabuli drugi raz - prawie tydzień już do niej idzie i nie doszedł. :x

Chyba szlag go trafi... :-?

Markotka, a gdzie Ty sie podziewałaś? :D

Podlewać byłam - a gadają w TV, że u nas burze... Akurat... Jak se narysujemy...

Podczytywalam z ukrycia :) Co przyjde to natrzaskanych tyle postow ze nadrabiam zaleglosci a jak skoncze nadrabiac to w tym czasie pojawiaja sie nowe i wlasciwie nie mam kiedy sie wstrzelic bo ciagle musze nadrabiac :lol:

Gdzie ty znajdujesz tyle sily zeby codziennie chleb piec? :)

nie wiem czy Wam juz pisalam ... zaaplikowala sobie (reka ortopedy) sterydowa blokade kolana ... nic milego i nic przyszlosciowego ;) Ale troche je skrecilam i wyjscia nie bylo ... w czwartek wracam na bieznie i na silownie, wiec nie ma zmiluj. Ortopeda rzekl, ze jak schudne jeszcze 5 kg to nawet bolec nie powinno 8) Starosc nie radosc a dropsy nie tic-taki i o nalesnikach moge zapomniec :lol:

To tak z newsow ;)