braza 18.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzień doberek! Ja się zastanowię, Braza, czy ja Ci tego chleba dam - po tych podłych insynuacjach dotyczących inteligencji "skowronków" i "sów". Agduś to może jakoś się pokaja na miejscu, ale Ty... A fotel bujany i termos herbaty z widokiem na las i stajnię chcesz????? No!!!! :D Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.05.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Depsia, szacuneczek!!!! Piękna jest kuchnia - szafa boska, wszystko ze smaczkiem wiejskim jaki lubię ! No teraz to mnie nie przytrzymają żadne wazne sprawy tylko wsiąde w samochód i przyjadę. Niech tylko te komunie wreszcie przejdą, bo znienawidzę miesiąc maj A chlebek to zamawiam, plisssss ... po zapachu do ciebie dojadę (ale ze mnie żarłok, cholerka jasna ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 18.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Depesiu wybieramy sie do Ciebie jak te sójki za morze. Ale mamy sporo spraw do doglądania. Cieszem się przeogromnie że mysllisz o zakwasie dla mnie. Nie zdziw się poleconym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wygląda, że szczęście mi zaczyna sprzyjać w tym tygodniu - wszyscy mówią, że przyjadą. Wciornastku - ja wiem, nie poganiam broń Boże, tylko tak spokojnie namawiam. Zresztą, później będzie cos więcej widać, a na razie to takie... Byleście przyjechały! Zakwas już dla Amberci zapakowany, dla Ciebie dokarmiony, rosnie w lodówce. Braza - i może jeszcze się okaże, że mam chleb dawać, kawał jechać i na insynuacje uwagi nie zwracać - wszystko po to, żeby Twój dziób zobaczyć? No dobra, niech Ci będzie! Asia - chleba dostaniecie, tylko w końcu trafcie do nas! Może nawet i do chleba coś się znajdzie, w końcu Ty nas dobrze zawsze karmisz, nie mogę siary robić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.05.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 hej, hej..buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wygląda, że szczęście mi zaczyna sprzyjać w tym tygodniu - wszyscy mówią, że przyjadą. Wciornastku - ja wiem, nie poganiam broń Boże, tylko tak spokojnie namawiam. Zresztą, później będzie cos więcej widać, a na razie to takie... Byleście przyjechały! Zakwas już dla Amberci zapakowany, dla Ciebie dokarmiony, rosnie w lodówce. Braza - i może jeszcze się okaże, że mam chleb dawać, kawał jechać i na insynuacje uwagi nie zwracać - wszystko po to, żeby Twój dziób zobaczyć? No dobra, niech Ci będzie! Asia - chleba dostaniecie, tylko w końcu trafcie do nas! Może nawet i do chleba coś się znajdzie, w końcu Ty nas dobrze zawsze karmisz, nie mogę siary robić, nie? Jak ja se wspomnę ten domowy twarożek, tą jajeczniczkę, ten smalczyk i te grzybki i ogóreczki to je ostatnio konsumowałam u ciebie zapalczywie to mnie się nie chce myśleć, gdzie ja taki rozmiar stroju kąpielowego znajdę, żeby się następnym razem w twoim basenie popluskać ... ech, czemu ja ciągle o jedzeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Bo zobaczenie mojego dzioba to jest, czego pragniesz najbardziej na świecie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Bo zobaczenie mojego dzioba to jest, czego pragniesz najbardziej na świecie!!!!! Ekhm... Chyba się trochę zagalopowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Piąteczko, cześć! Asia - i tak naleśniki robisz o niebo lepsze ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Bo zobaczenie mojego dzioba to jest, czego pragniesz najbardziej na świecie!!!!! Ekhm... Chyba się trochę zagalopowałaś... Dobrze, dobrze Depsiu ... trza czasami Gosci wewontku dyscyplinowac jak sie panosza i swymi powabnymi lokciami rozpychaja A na nalesniki to trzeba do nas przyjechac ... na biszkoptowym, cieniutkim ciescie, na chrupiaco zarumienionym na brzegach, z puszystym twarozkiem z dodatkiem prawdziwej wanilii, upstrzonym truskawkami na bitej smietanie, z siekana czekolada i slodkimi migdalami ... W wersji na goraco z kulka waniliowych lodow i zimnym truskawkowym musem, a dla doroslych Advocatem I co? Kto pisze sie na konsumpcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Amber dostalam slinotoku A przepisem sie podzielisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.05.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Amber dostalam slinotoku A przepisem sie podzielisz??? Aaaaaa ... bywaja takie przepisy co to tylko w rodzinie zostaja Ale zapraszam na degustacje do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.05.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Amber dostalam slinotoku A przepisem sie podzielisz??? Na szczęście właśnie chrupię kalarepkę i jakoś mi te naleśniki się nie skomponowały, co ocaliło klawiaturę przed zapluciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Amber dostalam slinotoku A przepisem sie podzielisz??? Aaaaaa ... bywaja takie przepisy co to tylko w rodzinie zostaja Ale zapraszam na degustacje do nas Ales jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 O matko, ja się, niestety, zaplułam... Ambercia, jak w Krakowie będę i Ty będziesz - nie minie Cie teraz przygotowanie tych pyszności... Śliwki w winie też by fajnie do tego pasowały. Aha - zakwas poszedł. Teraz rośnie dla Wciornastka i dla Gabuli drugi raz - prawie tydzień już do niej idzie i nie doszedł. Chyba szlag go trafi... Markotka, a gdzie Ty sie podziewałaś? Podlewać byłam - a gadają w TV, że u nas burze... Akurat... Jak se narysujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Podczytywalam z ukrycia Co przyjde to natrzaskanych tyle postow ze nadrabiam zaleglosci a jak skoncze nadrabiac to w tym czasie pojawiaja sie nowe i wlasciwie nie mam kiedy sie wstrzelic bo ciagle musze nadrabiac Gdzie ty znajdujesz tyle sily zeby codziennie chleb piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.05.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Depsia dziekowac, dziekowac Jak juz chleb uczynie to obiecuje sie pochwalic Dzisiaj nabylam 5 kg maki orkiszowej 630 i 5 kg orkiszowej 2000 Mam z czego wypiekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a ja się nieśmiało chciałam na te nalesniki gdzieś zapisać, ale listy nie ma ... a ja głodna ciągle chodzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a ja się nieśmiało chciałam na te nalesniki gdzieś zapisać, ale listy nie ma ... a ja głodna ciągle chodzę ... Asiu, nawet wole nie myslec czemu Ty wciaz glodna Tak to jest ... jedna kobialki czuja jadlowstert, a inne glodne jak mlode wilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 nie wiem czy Wam juz pisalam ... zaaplikowala sobie (reka ortopedy) sterydowa blokade kolana ... nic milego i nic przyszlosciowego Ale troche je skrecilam i wyjscia nie bylo ... w czwartek wracam na bieznie i na silownie, wiec nie ma zmiluj. Ortopeda rzekl, ze jak schudne jeszcze 5 kg to nawet bolec nie powinno Starosc nie radosc a dropsy nie tic-taki i o nalesnikach moge zapomniec To tak z newsow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts