Anna Wiśniewska 22.12.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Depesiu, Nadchodzące Święta niech będą dla Ciebieniezapomnianym czasem spędzonymbez pośpiechu, trosk i zmartwień.Życzę, aby odbyły się w spokoju,radości wśród Rodziny, Przyjaciółoraz wszystkich Bliskich Ci osób. Ania Wiśniewska z rodziną http://www.wrss.mse.agh.edu.pl/mse2/images/gfx/366.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Moja Droga, http://www.sdb.krakow.pl/bws/choinka.jpg Życzę Ci, nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki pachnącej kawy, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwili roziskrzonych uśmiechem i wspomnieniami. I wszystkiego co sobie wymarzyłaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.12.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://edgarbak.info/blog/wp-content/uploads/2007/02/szablon_004.jpg Wszystkiego NAJSMACZNIEJSZEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.12.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 To moje pierwsze święta z forum. Tyle życzeń dobrych tutaj. Tylu ludzi wspaniałych. I tyle razy mi pomogliście, nawet o tym nie wiedząć. Bo kiedy bywało ciężko i źle, zawsze dobre i ciepłe słowo tutaj czekało. Dziękuję Wam za to, że jesteście i że dajecie takie oparcie. A' propos oparcia - to w mojej kanapie chyba po świętach będzie miało przez mnie wgłębienie. Uwielbiam wdzięcznie spocząć z pilotem w wypielęgnowanej rączce i tak pozostać, oglądając stare filmy. Nie inaczej było w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.12.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Dlatego ja wyleguje sie na kanapach rodziny nie własnych Szkoda tak wymieniać wypoczynek zaraz po świetach Choć wyprzedaż rusza w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.12.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Wczoraj leniłam się wzorowo przez cały dzień. Od czasu do czasu coś mnie kłuło. To było sumienie, które usiłowało mnie poderwać do roboty (no bo jak można tak cały dzień NIC nie robić?! - nie malować, nie sprzątać, nie układać?). Już, już miałam się podrywać, kiedy odzywał się głos rozsądku: PRZECIEŻ SĄ ŚWIĘTA! I słuchałam go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.12.2007 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Ja myślę, że są święta! Toż najzwyczajniej w świecie grzech jak 150 byłby w święta pracować! Bardzo, bardzo lubię święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.12.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 I tego się trzymajmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Leniłam się z błogością wielką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Uwielbiam wdzięcznie spocząć z pilotem w wypielęgnowanej rączce i tak pozostać, oglądając stare filmy. Nie inaczej było w tym roku. Z tym , ze czas sie chyba zwlec juz i szykowac szampany Mroz -8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 O matko! Faktycznie, czas szampany szykować! Ja to wyjeżdżam, więc szykuję trochę więcej, bo biorę ze sobą. Powinna być ekstra impreza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 O matko! Faktycznie, czas szampany szykować! Ja to wyjeżdżam, więc szykuję trochę więcej, bo biorę ze sobą. Powinna być ekstra impreza! No to pochwal się gdzie jedziesz? Strasznie jestem ciekawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Jadę na forumowego Sylwestra w Dolinie Baryczy. Będziemy my, i Komtur Mazurski, i Gagata, i Asia Malczewska... No, ekstra będzie! Tak się cieszę na ten wyjazd, że głowa mała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 No wcale Ci się nie dziwię!Liczę na relację z zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Jasne, że opowiem, chociaż pewnie nie wszystko będzie się nadawało do powtórzenia na forum publicznym. Ale co się da - opowiem, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Przecież to co się nie da jest przeważnie najciekawsze Liczę też na te mniej oficjalne sprawozdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Jasne, że opowiem, chociaż pewnie nie wszystko będzie się nadawało do powtórzenia na forum publicznym. Ale co się da - opowiem, a jakże. To ja poprosze o relację na forum prywatnym!! I szczególnie serdeczne uściski proszę przekazać ode mnie Komturowi Mazurskiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Haaaaa, trzeba było dołączyć do nas do tego Sylwestra - nie czytacie wątku agro (szczególnie Braza, której może się przydać ) i nie uczestniczycie w zebraniach wątku, a potem chcielibyście wszystko wiedzieć! Rom, ty faktycznie bardzo ciekawski jesteś! Myślałam, że tylko tak nabierasz - ale nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts