braza 20.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Chefie, nooo tak się mówi ... mam nadzieję, że mi lepiej pójdzie, niż Adolfowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No nie mogę z Wami, przecież ja się wykończę, bo mi przepona tych kwików nie wytrzyma. Idę spać. Rano pomodlić się trzeba za Stefka i za Tomka albo za Tomka i za Stefka. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2009 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No tak, nawet dobranoc nie powiedzą. Dzień dobry. No nie mam jakoś nic nowego do powiedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No przeca mówię: dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gościówna 2,5 letnia stoi i cielęco zachwyconym wzrokiem wpatruje się w Karo, równie zadowolonego. Mama ją obserwuje. Gościówna: Kalo! Kalo! Chodź! Będę Cię gonić! Karo: Hau! Hau! (rusza na Gościównę taranem i galopem, mała ma kłopoty z utrzymaniem równowagi, Karo w euforii szczęścia) Gościówna: Buuuuu! (chlipie i pociaga nosem) Kalo! Chodź! Mama: Jak będziesz wołała Karo to on zawsze będzie chciał biegać i może cię przewrócić! To fajnie jest, jak tak wołasz, a potem się boisz pieska?! Gościówna (zdumiona głupim pytaniem): Tak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Doooobreee!!! Ta Mama Gościówny to jakaś staroświecka jest, nie wie co fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No bo to trza dzieckiem być, żeby wiedzieć, co dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No właśnie. Zmęczona jestem, potrzebuję odpoczynku. Orzygotowywanie i podawanie 3 posiłków dziennie to naprawdę męcząca sprawa, do tego trzeba zdążyć z pracami domowymi, praniem, pracą zawodową i polem. No latam jak z piórkiem. Cała nadzieja, że od poniedziałku przez chwilę nie będzie Gości. Kilka dni, ale zawsze to coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Cała nadzieja, że od poniedziałku przez chwilę nie będzie Gości. Kilka dni, ale zawsze to coś... ... hola hola ... ja jestem gościem od poniedziałku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Cała nadzieja, że od poniedziałku przez chwilę nie będzie Gości. Kilka dni, ale zawsze to coś... ... hola hola ... ja jestem gościem od poniedziałku ... ... tylko nie zeżryj wszystkich "słoiczków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Zmęczona jestem, potrzebuję odpoczynku. Orzygotowywanie i podawanie 3 posiłków dziennie to naprawdę męcząca sprawa, do tego trzeba zdążyć z pracami domowymi, praniem, pracą zawodową i polem. No latam jak z piórkiem. Cała nadzieja, że od poniedziałku przez chwilę nie będzie Gości. Kilka dni, ale zawsze to coś... wspolczuwam i mysle, ze po takim dniu to jak nic masazysta kregoslupa by sie przydal Ale z drugiej strony tylko sie cieszyc, ze sezon tak wczesnie sie u Was zaczal Anetko, cudnie i pieknie dziekuje za zakwas Az trudno mi wyrazic jak bardzo jestem wdzieczna i ilez smakowych wrazen moze mi on dac Wyslalam Ci mail Przeczytaj ostatkiem sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2009 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cała nadzieja, że od poniedziałku przez chwilę nie będzie Gości. Kilka dni, ale zawsze to coś... ... hola hola ... ja jestem gościem od poniedziałku ... Którego? Ambercia - cieszę się, że zakwas dotarł w całości, mam nadzieję, że nie zapomnisz sobie trocha gotowego ciasta znowu odłożyć na następny raz - bo ja ciągle jeszcze zapominam i potem zawsze z foremek wydzieram z powrotem. Maila przeczytałam ostatkiem sił , nawet udało mi sie odpowiedź wysłać. I dzień doberek wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Przywitać się przyszłam Przytargałam masażystę - bardzo proszę o docenienie moich wysiłków, bo Mistrz zajęty niezmiernie, ale dał się przekonać!! Poza tym nieśmiały taki jest i gęby pokazywać nie chce , chociaż przystojniejszy nawet od naszego słynnego hydraulika!!!! http://foto.favore.pl/2008/6/11/10/10931_1185300186979_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2009 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Podłość ludzka nie zna granic, jakby nie Ty, to pies z kulawa nogą by do mnie nie zajrzał. Wczoraj się trochę przetrenowałam, mój net chyba też. Gości dzisiaj wyprawiamy do domu, kilka dni oddechu będzie. Chlebków sobie kazali napiec, coby do domu zabrać, tak im smakowały. Trzeba dzisiaj koniecznie na grządki zajrzeć. Na pewno po ostatnich podlewaniach chwasty już tam po kolana porosły. No to pędzę robić gościom śniadanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Podłość ludzka nie zna granic, jakby nie Ty, to pies z kulawa nogą by do mnie nie zajrzał. no wiesz Ja bylam, ale krotko, a poza tym jestem usprawiedliwiona bo teraz nie tylko do karmienia mam dwa psy, ale tez zakwas i wiadomo roboty w gospodarstwie przybylo Jeszcze 4 tygodnie i mamy wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Jeśli Twoje chwasty urosły tak, jak trawa w Uroczysku to .... współczuję serdecznie!!! Witanko popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.05.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Podłość ludzka nie zna granic, jakby nie Ty, to pies z kulawa nogą by do mnie nie zajrzał. ... ... giez Cię użarł ? ... gdzie nie zaglądają ? ... na ten przykład także tu zaglądałem ostatnio http://www.admin.agrowakacje.pl/images/zdjecia/d/galeria__01239687563.jpg ... inwenturę robiłem przed wizytą Gwoździa ... jak za dużo zniknie to mu młotem (rekinem) przywalę buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To mogła być też końska mucha Chefie, to co Depsię użarło Gwoździk i tak wszystko pochłonie, a później będzie się kajał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2009 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 No jakoś muszę się nad sobą użalić, w końcu mam neta ostatnio tylko raniuśko, raniuśko, potem to juz czarna doopa. Nic nie wiem, niczego nie mogę zobaczyć, ani do Komtura, ani do banku, ani na pocztę. Nie mówiąc o komentach. Chwasty urosły na grządkach po tych deszczach takie, że świata spoza nich nie widać! Trawa - pierwszy pokos mozna by już śmiało zebrać, żeby tylko obeschła. Trochę drobnych kłopotów zdrowotnych mam. Końcówki mi puchną. Ale ja się nie dam. Coś z tym fantem zrobię. Szafa ze słoiczkami coraz bardziej pustoszeje. Goście apetyt mają! No to lecę, jak nie dam rady w dzień, to pewnie dopcham się jutro rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Matko, końcówki czego Depsia, rozwiń jakoś tę myśl, proszę!!!!!!!! I dzień dobry Pozdrowienia dla chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts