Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Ha, nie wiem, czy to zasługa zmiany pogody, czy nastania dni roboczych, ale póki co odzyskałam łączność ze światem. :D

Amber, cieszę się bardzo, że Mama Ci juz tak zdrowieje na potęgę, jeszcze chwila i po centrach handlowych będzie z Tobą śmigać. :lol:

Dzisiaj u nas dzień prawdziwie letni - słoneczny, gorący, cudny. :D

Sołtys z rana przywiózł mi 40-kilogramowy worek mąki żytniej, żebym mu chleba napiekła. :o :lol:

I jeszcze ziaren słonecznika nakupił, żeby tam sypać. 8)

Chyba kilka miesięcy będę teraz tę mąkę zużywać. :lol:

Zaraz zakwas dokarmię, żeby przyrastał dla Wciornastka. :D

Zaczynam mysleć, kiedy basen napełnimy. :D

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szczuj tym basenem, szczuj :-? :D

Kochana, mam czem to szczujem. :lol:

To radości przewaznie tylko dla wsiurów dostępne, miastowi to muszą jechać gdzies na basen, więc Ty pewnie niedługo też kupisz. :D

Aha, tak dla Twojej informacji - baseny to teraz kupować trzeba w marketach budowlanych, w czerwcu to już nie będzie tego na półkach. 8)

Jezioro jeziorem, ale basen w ogrodzie...

W upalny dzień, kiedy człowiek się spracuje - niezastąpiony na 20 minut orzeźwienia! :D

W castoramie sa i w praktikerze też, nie wiem, co masz bliżej. :D

Najlepiej najpierw zadzwoń, zapytaj czy mają, jakie i po ile. Nie kupuj zbyt małego, taki za około 2,5 do 3 tysięcy powinien styknąć.

Ja kupiłam mały (niecałe 4 m średnicy) i w nastepnym roku trza było drugi nabyć, żeby goście w kolejce nie stali. :lol:

Ale dzięki temu, chcąc nie chcąc, mamy na wyłączność dla siebie ten mały. 8)

Do sikania też może być ... chyba by się nadał :roll: :wink:

Myślę Maylandziu, ale aktualnie tylko na myśleniu się pewnie skończy! Czy tak, czy tak będę musiała coś nabyć drogą kupna, bo w miejscu otoczonym drzewami będzie pewnie gorąco - chwilami aż za gorąco!!! Ale to przyszłość - nie wiem, jak daleka :-?

Powiem Ci tak: pośpiechu nie ma, masz pod nosem jezioro, ale jak będziesz miała gości agro, to dla nich warto kupić - to będzie duża dodatkowa atrakcja. :wink:

Duszek - a jaki to jest zalewany basen? :roll:

I znasz się na tym trochę? I wiesz, ile kosztują takie różne baseny?

Bo ja bym parę pytań miała przyszłościowo. :wink:

Powiem Ci tak: pośpiechu nie ma, masz pod nosem jezioro, ale jak będziesz miała gości agro, to dla nich warto kupić - to będzie duża dodatkowa atrakcja. :wink:

Duszek - a jaki to jest zalewany basen? :roll:

I znasz się na tym trochę? I wiesz, ile kosztują takie różne baseny?

Bo ja bym parę pytań miała przyszłościowo. :wink:

kurna nie znam sie tzn na roznych inwestycjach rozne widzialem..ale takie zalewane betonem kafelkowane z prawdziwego zdarzenia ..ło matko boossko zalezy od kafelek ..i chemii..plus kto wykonuje..lekko liczac 300 tysia..plus systemy uzdatniania wody..same odczynniki miesiecznie kosztuja 1000-1500zł..przynajmniej tak mi mowiono..najdrozszy basen jaki widzialem to 12 na 25m 560tysia :o

i to tylko na lato było..bez zadaszenia ani niiic :-?

Ty się Żaba nie oburzaj, Tobie najbardziej taki akwen się przyda :D :D

zartujesz....wody sie boje :oops:

posiedziec nad takowa lubie, ale wystarczy mi nawet kaluza , choc najbardziej pasowalby mi taki Wacusiowy stawik do popatrzenia :D

nie no, basen fajna rzecz , tylko , ze dla mnie w kazdym za zimna woda

z podgrzewaniem musialabym miec :oops: